Şimdi Ara

Toshiba Qosmio X75-A7295 vs Asus N550JV-CN127H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu iki bilgisayar arasında kararsız kaldım. Yeni oyunları (Rome Total War II) uzun süre oynayabileyim istiyorum. Ayrıca müzik film ve fotoğraf düzenleme için kullanacağım. Ne dersiniz?

Toshiba Qosmio X75-A7295
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-qosmio-x75-a7295-notebook-fiyati,62677.html
    ++ Ekran kartı daha iyi, 17.3 inç
    -- Isınma sorunu var diyorlar

Asus N550JV-CN127H
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-n550jv-cn127h-notebook-fiyati,68979.html
    ++Blu ray, 800TL daha ucuz
    --15.6inç

• k-a-m K kullanıcısına yanıt
    Soğutma konusunda bir şey diyemem ama konfigürasyon açısından x75 daha tercih edilesi bence. Ancak İstanbulbilişim garantiyi kendisi veriyor, cihaz firma garantili değil bildiğim kadarıyla. N550 serisine alternatif olarak ; msi ge60 2oe serisine bakabilirsin.
  • Qosmio özellikleri iyi fakat bi kadarda pahalı ve ayrıca görünüşü hoşuma gitmedi. Bnce N550 bnde 2-3 güne N550 alicam % 90

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toshibanın göruntusu internetteki resimleri kadar kötü değil bence aradaki fiyat varkı sıkıntı degıl ise toshibayı alin derim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toshibanın fazladan 800 tl vereceğin özellikleği ekran kartı ve hdd'si. asusun kasası, 1kg hafif olması, ses çıkışı. seçim senin ama hala ben bir leptoba3- 4 milyar verebileceğimi zannetmiyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Soğutma konusunda bir şey diyemem ama konfigürasyon açısından x75 daha tercih edilesi bence. Ancak İstanbulbilişim garantiyi kendisi veriyor, cihaz firma garantili değil bildiğim kadarıyla. N550 serisine alternatif olarak ; msi ge60 2oe serisine bakabilirsin.

Aslında bu olay benim kafamı karıştırıyor. ben de istanbulbilişimden bir laptop begendim ama herkes garanti konusundan bahsediyor.istanbulbilişim kendi garantisini veriyormuş.

ama baktıgım ürünün altında ''asus türkiye tarafından garantilidir'' diye renkli bir ibare koymuşlar.

bu konuda bizi aydınlatacak kimse yok mu? kim doğru söylüyor yani :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus zenbook 14 oled UX3405
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.