Şimdi Ara

Toshiba Qosmio X70-X75 Serisi Kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • toshiba-qosmio-x70-b-10u modelinde çizim programlarıda donma yapıyor sizce nedendir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya Problemi

Herkese Merhaba, 3 ay önce x70 a13 p serisi aldım, cihazı hemen hemen hic kullanmadim. bu hafta yeni kullanmaya basladigimda , bataryanın 1 saat bile gitmedigini farkettim.
    hatta su anda tamamen bitik durumdayken sarja taktım bana ekranda tam dolum icin 2 dk gerekli gibisinden birseyler yaziyor. sorunun nedenini bilen varsa sevinirim
    tesekurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarca

Batarya Problemi

Herkese Merhaba, 3 ay önce x70 a13 p serisi aldım, cihazı hemen hemen hic kullanmadim. bu hafta yeni kullanmaya basladigimda , bataryanın 1 saat bile gitmedigini farkettim.
    hatta su anda tamamen bitik durumdayken sarja taktım bana ekranda tam dolum icin 2 dk gerekli gibisinden birseyler yaziyor. sorunun nedenini bilen varsa sevinirim
    tesekurler

Ben pili taktığımda pil tasarruf modunu aktif edersem yaklaşık bir buçuk saat kadar gidiyor.eğer olurda güç ayarlarını değiştirir isem daha da uzun gidiyor. Mesela işlemci saat frekansını kapatiyorum fan edilgen durumda oluyor. Ekran Işığı yarı yarıya kapalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazınızda alt soğutucu olarak hangi modeli kullanıyorsunuz? İyi soğutan bir sistem lazım parası önemli değil yeterki kaliteli ve ince olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

Arkadaşlar cihazınızda alt soğutucu olarak hangi modeli kullanıyorsunuz? İyi soğutan bir sistem lazım parası önemli değil yeterki kaliteli ve ince olsun...

Hocam ne yaptın da ısındı pc bana da söyle 1.5 yıl oldu 65 in üstüne çıkaramadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: CapoNx

quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

Arkadaşlar cihazınızda alt soğutucu olarak hangi modeli kullanıyorsunuz? İyi soğutan bir sistem lazım parası önemli değil yeterki kaliteli ve ince olsun...

Hocam ne yaptın da ısındı pc bana da söyle 1.5 yıl oldu 65 in üstüne çıkaramadık.

devamlı oyun oynuyorum. oyunlarda genelde grafik olarak bilgisayarı yorabilen oyunlar. genelde 80 derece civarı oluyor. bazen 85 dereceyi bile geçiyor. fan ihtiyacım da bu ortalamayı 70 civarından aşağı indirmek için...
  • S.a arkadaşlar x70-a-13n kullanıyorum . Win10'na geçtim daha sonra bi formatlama ihtiyacı duydum ama recovery kısmı çalışmıyordu bende normal bi şekil format attı amma velakin pc'nin performansında bi düşüşlük hissediyorm . en basitinden League Of Legends oynuyorum . Oyuna başladıktan 5 dk sonra fps 280lerden 143 lara düşünüyor hatta anlık olarka 40 lara kadar düştüğünü gördüm . Ve ısı 70 80 derecelere çıkıyor . Toshiba'nın format diski oluşturma veya talep etme gibi bir uygulaması varmı ?
  • brhn34 B kullanıcısına yanıt
    Cihazı alır almaz kendi içinde recovery media creator ile dvd ye yedekledim yanında vermiyorlar ama toshiba ile irtibata geçersen yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
  • hocam qosmiox70-b kullanıyorum . cs go oynarken fps değerim 40 60 arası geziyor . driverlarım güncel . ekran kartı performansını değiştirmem optimize etmem veya cs go için özel profil kullanmam hiçbir şey değiştirmedi şu ana kadar . sanırım ekran kartı ile ilgili de değil .bir önerisi olan var mı ?
  • arkadaşlar nero 7 ile dvd'ye veri atıyorum fakat aynı dvd'yi tekrar taktığımda boş görünüyor ama dvd'yi başka bir bilgisayara taktığımda sıkıntısız kullanıyorum.
    böyle bir sorun yaşayan var mı?
  • Merhaba halen kullanan var mı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.