Şimdi Ara

Toshiba Qosmio PX30t-A-12V Touch AIO PC değermi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daha önce sistem önerisi başlığı altına açtığım konunun sanırım asıl yeri buras ıilk anda pahalı görünmekle birlikte donanım olarak oldukça iyi görünüyor Ben sistem toplamaktan çok anlayan birisi değilim. mümkün olduğunca basit ve etkin multimedia kullanım amaçlı en az 3-4 yıl kullanabileceğim bir all in one almak istiyorum. Özellikler burda fiyatım klasik bir sisteme göre yüksek olduğununda farkındayım. emsalleri olan Asus AOI lara göre daha cazip görünüyor işlemci ram anakart ve görüntü kartı kombinasyonu için bu konuda düşüncelerinizi alabilirmiyim? ilginize ve yardımlarınıza şimdiden teşekkürler

http://www.bimeks.com.tr/urun/138053/toshiba-qosmio-px30t-a-12v-touch-aio-pc-w8-.aspx

Kullanım TipiAll in One
    İşlemci ÜreticisiIntel®
    İşlemci ModeliCore™ i7
    İşlemci Numarası4700MQ
    İşlemci Hızı2,4 Ghz
    İşlemci Hızı-HızlandırılmışMax.turbo ile 3.4 Ghz
    ChipsetIntel HM86 Express Chipset
    Ön Bellek6 MB
    Bellek16 GB
    Ekran Boyutu23 "
    Bellek Hızı1600 MHz
    Bellek TürüDDR3
    İşletim SistemiWindows 8
    Disk Kapasitesi3 TB
    Sabit Disk ArabirimiSATA
    Disk Dönüş Hızı7200 rpm
    Ekran KartıNVIDIA® GeForce® GT740M
    SSD Disk KapasitesiHayır/Yok
    Ekran Kartı Belleği2 GB
    Ekran Kartı TürüPaylaşımsız
    Kablolu AğEthernet 10/100/1000
    KameraEvet/Var
    Optik MedyaDVD±RW DL
    Kart OkuyucuEvet/Var
    Kablosuz Ağ Tipi802.11b/g/n
    BluetoothEvet/Var
    Kutu İçeriğiKablosuz Klavye ve Mouse Set
    Garanti Süresi:24 Ay
    Paylaş

• Ben de gördüm çok şaşırdım ya bence çok güzel dokunmatiği 10 parmak destekliyor görünüşü de güzel ben de konu açacaktım takipteyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şık , donanımlarıda iyi , bütçeniz yetiyorsa alın.
  • eğer 3500 lira verecekseniz ve donanım canavarı değilseniz gayet güzel bir alet öte yandan o paraya aynı donanımda laptop alabilir ve taşınabilir bir bilgisayar sahibi olabilirsiniz
  • etayfun E kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-2oe-215tr-ge60-notebook-core-i7-240-ghz-16gb-1tb-156-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68868

laptop düşünürseniz 3000 liraya geliyor şu an ve laptopta uç nokta diyebilirim 6 sene götürür sizi
  • merhaba
    laptop kısmı ssdlli bir model için izlemde Türkiyeye ilk geldiği 2009 dan beri asus AIO 2000 serisi evde kulnaıyoruz atom işlemci, 21 inç makina hala dokunmatik gayet etkin windows xpde tıkanan makina ilk çıktığında 20 tllik win8 upgrade ile şimdi tadından yenmez gayet güzel çalışıyor fakat evdeki talebi karşılamakya yetersiz kalıyor. üstteki tosgibaya karşı alternatifimde bu
    5 parmaka dokunmatik ve bluetooth olmasada Asus nede olsa ilk göz ağrım :) nasıl olsa bu ay sonuna kadar kimse fiyatları kurdan dolayı yuakrı çıkartmayada cesaret edemiyor izleyip göreceğiz.
    http://www.bimeks.com.tr/compare.aspx

Kullanım TipiAll in One
    İşlemci ÜreticisiIntel®
    İşlemci ModeliCore™ i5
    İşlemci Numarası4430S
    İşlemci Hızı2,7 Ghz
    İşlemci Hızı-HızlandırılmışTurbo ile 3.2Ghz
    Ön Bellek6 MB
    Bellek8 GB
    Ekran Boyutu23 "
    Bellek Hızı1600 MHz
    Bellek TürüDDR3
    İşletim SistemiWindows 8
    Disk Kapasitesi1 TB
    Sabit Disk ArabirimiSATA
    Disk Dönüş Hızı5400 rpm
    Ekran KartıNvidia Geforce GT 740M

• evet Toshiba PX30t hepsiburadadan aldık 2 ad gayet iyi oldu sessiz hızlı fena değil den biraz fazla kasa olmadığı ve her şeyin monitör arkasına yerleştirildiği düşünüldüğünde:)
    win8 64bit single lisans tek dil bununlada yeni tanıştık sayılır win8,1 pro orj kullanıyorduk artı ve eksilerine karar vermeye vaktimiz olmadı, win 8 kurulu gelen sistem kendini market üzerinden win8,1 e güncellettirdi:)
    toshibaya ait bir sürü yardımcı prrm var içinde
    sistem key i bios a gömülmüş ayrıca hdd içerisinde saklı recovery bölümü mevcut format atmak bu bölüm üzerinden kolay uzaktan elle komut toshiba gesture controller proğramı vasıtasıyla yapılabiliniyor bunlar ilk izlenimlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 7 Şubat 2014; 15:58:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aldığım pc lerden biri serviste ilk aldığımda kurtarma ekranı ile karşılaşmıştım devamında problem devam etti son olarak servise götürdüm servis biz hata bulamadık diye merkeze yolladı merkeze daha ulaşmamış 24 saat geçti yollanalı? bakalım bütün hata ekranlarını ve servis sürecini kayıt ettim sonuç ne olacak merakla bekliyorum
  • param olsa 1dk düşünmem
  • değişim hakkı kazandım ama ürün olmadığı için???? para iadesi teklif edildi kabul etmedim hdd değişimi istedim hdd yurtdışından geldi güya? ve ürün tarafıma yollandı c disk iyileştirme parçalanma %11 olduğu halde çalışmıyordu desteği aradım servise gönderin cevabı aldım? disk defrag free proğramı ile birleşti? volume disk bölümü %24 parçalanmış olduğu halde birleşmiyor ? bıraktım onuda öyle kaldı
  • Kullanacağım alan biraz kısıtlı olduğundan all in one pc arayışına girdim. En çok aklıma yatan ise qosmio px30t i7li modeli oldu. Koyacağım masa iki kademeli, alt tarafa klavye ve mouse, üst kademesine ise monitörü koymayı düşünüyorum. Masaüstünde ise işin içine kasa girince o da planları bozduğundan bu toshiba modeli tam bana göre diye düşünüyorum.

@semih37 hocam ürünü hala kullanıyor musunuz, memnun musunuz acaba? Arada bir oyun oynamak için uygun mudur? Bir de sizden birşey rica edeceğim vaktiniz olup da bakabilirseniz çok sevinirim. Monitörün standının ayağının ölçüleri nedir, hiçbir yerde bulamadım. Malum, elektronik mağazalarda da pek bulunmuyor bu modelden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonysparkov

Kullanacağım alan biraz kısıtlı olduğundan all in one pc arayışına girdim. En çok aklıma yatan ise qosmio px30t i7li modeli oldu. Koyacağım masa iki kademeli, alt tarafa klavye ve mouse, üst kademesine ise monitörü koymayı düşünüyorum. Masaüstünde ise işin içine kasa girince o da planları bozduğundan bu toshiba modeli tam bana göre diye düşünüyorum.

@semih37 hocam ürünü hala kullanıyor musunuz, memnun musunuz acaba? Arada bir oyun oynamak için uygun mudur? Bir de sizden birşey rica edeceğim vaktiniz olup da bakabilirseniz çok sevinirim. Monitörün standının ayağının ölçüleri nedir, hiçbir yerde bulamadım. Malum, elektronik mağazalarda da pek bulunmuyor bu modelden.

kullanıyorum memnunum oyun oynamadığım için fikrim yok:) lakin şu anda satılanlar 8 gb ram li bendeki 16gb ram 3tb hdd li ayak için eve döndüğümde cevap yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: semih37

quote:

Orijinalden alıntı: tonysparkov

Kullanacağım alan biraz kısıtlı olduğundan all in one pc arayışına girdim. En çok aklıma yatan ise qosmio px30t i7li modeli oldu. Koyacağım masa iki kademeli, alt tarafa klavye ve mouse, üst kademesine ise monitörü koymayı düşünüyorum. Masaüstünde ise işin içine kasa girince o da planları bozduğundan bu toshiba modeli tam bana göre diye düşünüyorum.

kullanıyorum memnunum oyun oynamadığım için fikrim yok:) lakin şu anda satılanlar 8 gb ram li bendeki 16gb ram 3tb hdd li ayak için eve döndüğümde cevap yazarım

Cevap için teşekkürler hocam. Ram bilgisini de belirtmen iyi oldu, şimdi satılanların 8gb olduğunu bilmiyordum, 16gblık versiyonları bulunur mu ki acaba? Ya da aldıktan sonra toshiba servisinde 16ya yükseltme işlemini yaparlar mı?

Boyutlar için de bekliyorum.

• 320mm x 142mm ayak ölçüleri tnb bigisayar teknik destekği arayıp ram hakkında bilgi edinebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.