Şimdi Ara

TOSHIBA QOSMIO F60-11C sizce nasıl? Oosmiocular?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellik olarak ve fiyat bakımından iyi bir bilgisayar. Ancak resimde klavyede Türkçe karakterler yok gibi. Qosmio kullanıcıları varsa yardımcı olabilirler mi, resimde mi öyle yoksa gereçkten Türkçe karakterleri yok mu?

http://www.pcdepo.com/asp/product/65268/TOSHIBA-QOSMIO-F60-11C-i7-620-4GB-500GB-16-W7P

1- Artık nerdeyse he notebookta olan dijital ses çıkışı özelliği yok.(5+1)
    2-Ekran kartı kötü. Qosmio ya yakışmayacak kalitede.
    3-monitör çözünürlüğü düşük.
    3-Blu.Ray sürücü yok.
    4-Tek artısı güçlü işlemcisi..

Toshiba Türkiye garantisinde satılıyor dolayısı ile klavyesi Türkçe Q dur.
  • A500 ü ben de inceledim.Qosmio dan tek eksiği işlemcisi.Onun dışında blu-ray,6gb ram ve görünüş gibi artıları var.Bi de çok az bi ağırlık farkı var.Şahsen A500 1GN yi tercih edicem gibi görünüyor.

Orijinalden alıntı: mybo37

işlemcisi dışında öyle aman aman bir özelliği yok. hatta bu bilgisayarın Qosmio serisi olarak çıkması ilginç

1- Artık nerdeyse he notebookta olan dijital ses çıkışı özelliği yok.(5+1)
    2-Ekran kartı kötü. Qosmio ya yakışmayacak kalitede.
    3-monitör çözünürlüğü düşük.
    3-Blu.Ray sürücü yok.
    4-Tek artısı güçlü işlemcisi..

Toshiba Türkiye garantisinde satılıyor dolayısı ile klavyesi Türkçe Q dur.

+1 Ekran kartı resmen sırıtmış..
    Her iki makinede de...
  • forumları gezerken tesadüfen gördüm Arama_Botu nick name li arkadaşımın yazdıklarını görünce hayretler içinde kaldım. F60-11c işlemci olarak i7 kullanıyor 2.66 ghz clock hızı var overclock ile 3.30 a kadar çıkabiliyor ki bu çoğu i7 serisinde yok sonuçta öndemli olan overclock lu hali değil standart hızıdır.işlemci bilgisayarın her şeyidir.ram derseniz 4 gb 1066 mhz ram var ki ram yükseltilebilir birşeydir.full hd ekrana gelince hala bir önemi olduğunu düşünmüyorum o sistemin kullanıldığı oyun olduğunu ya da devamlı hd film izlendiğini görmedim en az 5 senesi var.Arkadaş Nvidia nın sitesinden araştırırsa ekran kartının da kötü olmadığını hatta 2. sınıf bir ekran kartı olduğunu cuda teknolojisini destekleyen physX özelliği olan bir kart.birde A500 modeliyle karşılaştırlıp tek eksiği işlemcisi deniliyor alan arkadaş işlemcisini yükseltsin hadi aldıktan sonra nasıl yükseltiyor.Ram,harddisc,dvd writer...yükseltilebilen donanımlardır.lütfen yanıltıcı bilgiler vermeyelim kimseye.ben her türlü tartışmaya açığım.bir diğeri de artık ses sistemleri kendinden 5.1 sağlıyor zaten full performans bir bilgisayar istiyorsanız neden laptop bakıyorsunuz desktop alın.bluray sürücüye gelince piyasada kaç yer var bluray satan ayrıca fiyatlarından haberiniz var mı merak ediyorum?kim bilgilerini artık CD,DVD ye atıyor o da tartışılır artık taşınabilir harddisc ler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkkaan

forumları gezerken tesadüfen gördüm Arama_Botu nick name li arkadaşımın yazdıklarını görünce hayretler içinde kaldım. F60-11c işlemci olarak i7 kullanıyor 2.66 ghz clock hızı var overclock ile 3.30 a kadar çıkabiliyor ki bu çoğu i7 serisinde yok sonuçta öndemli olan overclock lu hali değil standart hızıdır.işlemci bilgisayarın her şeyidir.ram derseniz 4 gb 1066 mhz ram var ki ram yükseltilebilir birşeydir.full hd ekrana gelince hala bir önemi olduğunu düşünmüyorum o sistemin kullanıldığı oyun olduğunu ya da devamlı hd film izlendiğini görmedim en az 5 senesi var.Arkadaş Nvidia nın sitesinden araştırırsa ekran kartının da kötü olmadığını hatta 2. sınıf bir ekran kartı olduğunu cuda teknolojisini destekleyen physX özelliği olan bir kart.birde A500 modeliyle karşılaştırlıp tek eksiği işlemcisi deniliyor alan arkadaş işlemcisini yükseltsin hadi aldıktan sonra nasıl yükseltiyor.Ram,harddisc,dvd writer...yükseltilebilen donanımlardır.lütfen yanıltıcı bilgiler vermeyelim kimseye.ben her türlü tartışmaya açığım.bir diğeri de artık ses sistemleri kendinden 5.1 sağlıyor zaten full performans bir bilgisayar istiyorsanız neden laptop bakıyorsunuz desktop alın.bluray sürücüye gelince piyasada kaç yer var bluray satan ayrıca fiyatlarından haberiniz var mı merak ediyorum?kim bilgilerini artık CD,DVD ye atıyor o da tartışılır artık taşınabilir harddisc ler var.

Kimse bu cihazın işlemcisine kötü demedi ki.. Kötü dediğimizi nerden çıkardın onu anlayamadım..

Eleştirdiğim nokta ekran kartıdır.

Şuradan bak bakalım bu F6011C kullancılarının ekran kartı performansı yorumlarına.

Ayrıca ekran kartını sadece Nvida kartlar ile kıyaslaman beni güldürdü.
    Şuradan da Ekran kartları performans sıralamasına bak..
    Ayrıca Direckt 11 desteği sana bir şeyler ifade ediyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sony vaio f22m1e/b önerleriniz
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arama_botu isimli arkaşın sözlerine karşılık değildi yazdıklarım kusura bakma onları yazan mybo37 ymiş.ekran kartı elbetteki oyun oynamak isteyenler için üstün performans verecek nitelikte değil ama bir noktayı atlıyoruz sanırım.laptopların asıl amacı oyunu istediğin yere götürmek değil işini istediğin yere götürmek üzere tasarlandı ama sonradan ekran kartı ve diğer donanımları da üst seviyelere çıkartarak müşteri portföyünü büyütmeyi amaçladılar fiyatlar da ucuzladı dolayısıyla.bunda 5 sene önce ya da 10 diyelim kaç kişide laptop vardı.işin özü ben oyun da oynayım diyorsanız en az 5000 tl yi gözden çıkartacaksınız ki bu pc nin de burası eksik dememek için.yoksa en ideali masaüstü bilgisayar. Laptoplar oyun için değildir Toshiba ya da Asus biz oyun bilgisayarı ürettik bununla her oyunu çalıştırırsınız iddiasında bulunmuyor.Bunun için belli marka ve belli modeller var.Elbetteki bu toshibanın ve Asus'unda belli modellerinde var.Markaları örnek olsun diye verdim sen şimdi diğer markalarda yok mu yani dersin.Nvidia ya takıldın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: turkkaan

Arama_botu isimli arkaşın sözlerine karşılık değildi yazdıklarım kusura bakma onları yazan mybo37 ymiş.ekran kartı elbetteki oyun oynamak isteyenler için üstün performans verecek nitelikte değil ama bir noktayı atlıyoruz sanırım.laptopların asıl amacı oyunu istediğin yere götürmek değil işini istediğin yere götürmek üzere tasarlandı ama sonradan ekran kartı ve diğer donanımları da üst seviyelere çıkartarak müşteri portföyünü büyütmeyi amaçladılar fiyatlar da ucuzladı dolayısıyla.bunda 5 sene önce ya da 10 diyelim kaç kişide laptop vardı.işin özü ben oyun da oynayım diyorsanız en az 5000 tl yi gözden çıkartacaksınız ki bu pc nin de burası eksik dememek için.yoksa en ideali masaüstü bilgisayar. Laptoplar oyun için değildir Toshiba ya da Asus biz oyun bilgisayarı ürettik bununla her oyunu çalıştırırsınız iddiasında bulunmuyor.Bunun için belli marka ve belli modeller var.Elbetteki bu toshibanın ve Asus'unda belli modellerinde var.Markaları örnek olsun diye verdim sen şimdi diğer markalarda yok mu yani dersin.Nvidia ya takıldın ya

ben Toshiba nın 2006 dan beri Satellite, Satellite Pro, Tecra, Qosmio her modelinden kullandım. Qosmio lar üst sınıf laptop modelidir. GT 330 M , Qosmio adı altında bir seri için zayıf bir karttır. ve diğer eksi yönleride Qosmio da olmaması gerekenlerdir.
    Burda eleştiri donanımın Qosmio modeline yakışmamasıdır.

Yazıyı iyi oku.Ondan sonra yorum yap. Bana dizüstü bilgisayar konusunda bilgi verecek en son kişi bile olamazsın.Güldürme beni....

• dostum sen çocuksun sanırım pardon.daha beni tanımadan kim olduğumu bilmeden ben senin karakterin,yaptıklarından bahsetmeden benimle sidik yarıştırma moduna girdin.elbetteki sana hiçbir konuda bilgi vermem alacak insan değilsin.eminim sen M.I.T yi bitirmiş olarak doğmuşsundur.yalnz şunu da bil sana forum üzerinden cevaplar atmam bunu bilgilen diye atıyorum.millete özellikle tanımadığın insanlara ahkam kesme.daha öğrenecek çok şeyin var sadece bilgisayar değil, bilgisayarın yanında insanlığı ve iletişim kurmasını öğren öyle forum köşelerinde doktora yapmaya benzemez hayat.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.