peki sizce veya bir tanıdık vasıtasıyla hiç müşterilerini zor durumda bıraktığını gördünüz mü bu olay resmen hayallerimi yıktı a300 15a yı almaya karar vermiştim halbu ki
Ondan daha önemli bir şey var. Garantilerini kendileri veriyor. Yani ne olursa olsun cihazı İstanbuldaki kendi servislerine teslim etmek zorundasın.
o konuda bir problem yok yakınım ama yani serviste 40 gün bekletirler nasılsa distribütör firmaya garantiye veremiyoruz diye bunlardan korkuyorum veya daha önceden tamir görmüşleri veriyor olabilir o yüzden korkuyorum
Elbette resmi dist. olmadıkları için bekleme süresi ne olur belli değil...
Merhaba arklar toshibanın linkte verdiğim modelini amerikadan getirteceğim fakat ekran kartı biraz düşündürüyor beni:S sizce şuan kullandıgım ati radeon x550 256 mb ekran kartında göre iyi mi kötü mü?!?!yani kasan oyunlar oynamam daha dogrusu oyun fazla oynamam pes8-counter strike-trackmaina-fm o kadar sizce bunları kaldırır mı
quote:
Orjinalden alıntı: unforgiven42
Merhaba arklar toshibanın linkte verdiğim modelini amerikadan getirteceğim fakat ekran kartı biraz düşündürüyor beni:S sizce şuan kullandıgım ati radeon x550 256 mb ekran kartında göre iyi mi kötü mü?!?!yani kasan oyunlar oynamam daha dogrusu oyun fazla oynamam pes8-counter strike-trackmaina-fm o kadar sizce bunları kaldırır mı
Hangi link ?
quote:
Orjinalden alıntı: weycell89
selamlar
6 gün içerisinde bir laptop alacağım.3 model arasında kararsız kaldım.
asus g50v
toshiba qosmio f50-10b
hp pavilion dv5 1040
aletler özellik olarak birbirine yakın.aslında gönlmde yatan asus ve 6 gün içinde bulamazsam mecburen hp yada toshiba alacağım.hp pavilion un ısınması ve dokunmatik tuşlar barındırması hoşuma gitmiyor gerçekten o tuşlar yakın vadade sorun çıkarmasada uzun vadede kesinlikle baş ağrıtır bence.ayrıca da ısındığını bildiğim bi makina yı alıp bile bile lades demek istemiyorum.toshiba ya karşı biraz daha ılımlıyım ama kasa tasarımını ve tuşlarını sevmedim parlak parlak!
siz ne düşünüyorsunuz.fikriniz nedir?
6 gün içerisinde kesinlikle alacağım.alınca da her türlü incelemelerimle yanınızdayım
sevgiler
Yeni Cosmio cidden güzel cihaz - asus kasalarını sevmiyorum - hp çok güzel ama ısınma sorunu olduğu bir gerçek. Böyle cihazlar düşündüğünüze göre oyun performansı istediğinizi düşünüyorum. Açıkçası benim tercihin HP olurdu fanatiği olduğum için. Fakat özellikleriyle fiyatlarını yazabilirseniz daha sağlıklı bir karşılaştırma yapabiliriz...
hp dv5 1040et şu anda vatanda kampanya da ve 1400 dolar+kdv
toshiba qosmio f50-10b ise 2000dolar+kdv
ama performans daha ağır bastığı için toshiba ya dönüyor ibre açıkcası.toshibanın ise dezavantajı blueray rom.ancak blueray medyalar ne zamana kadar yaydınlaşır orasıda şu an kesin değil
Eğer ilk linktekini alırsam daha sonra keşke 400 lira daha verip son linkteki alsaydım der miyim?deme sebebi ne olabilir?
Bonus soru: Yakında ders seçimlerim var ve o yüzden internete olabildiğince hızlı bağlanabilmeliyim. Bilgisayarın hızı bu bağlanma hızını etkiler mi? Ya da bağlanma hızını etkileyen bi donanım parçası var mı?(özellikle yukarıdaki bilgisayarlar için)
İlk seçeneği alabilirsin 400 YTL verip niye onu almaadım diye düşündürecek bir şey yok. Bağlanma hızı pc'ye ait bir özellik değil. ADSL yapınıza göre değişir. Yani abonelik tarifenize göre...
quote:
Orjinalden alıntı: weycell89
hp dv5 1040et şu anda vatanda kampanya da ve 1400 dolar+kdv
toshiba qosmio f50-10b ise 2000dolar+kdv
ama performans daha ağır bastığı için toshiba ya dönüyor ibre açıkcası.toshibanın ise dezavantajı blueray rom.ancak blueray medyalar ne zamana kadar yaydınlaşır orasıda şu an kesin değil
600 USD feci bir rakam ben olsam vermem. Tabi karar sizin...
arkadaşlar selamlar şuanda yurtdışındayım toshiba dan şu makinayı buldum hoşuma gitti. yalnız aynı modeli türkiyede yok. ben az uz battlefield 2 gibi call of duty 4 gibi oyunlarıda oynamak istiyorum bu makina çalıştırır mı acaba bi yorumlarsanız sevinirim. özellikleri şu :
# Product Height 1.3" # Product Width 14.3" # Product Weight 5.5 lbs. # Product Depth 10.6" # Processor Brand AMD # Processor AMD Turion(TM) X2 # Processor Speed 2.0GHz # Display Type WXGA widescreen display with TruBrite technology (1280 x 800) # Screen Size 15.4" # Cache Memory 1MB on die level 2 # System Memory (RAM) 2GB # System Memory (RAM) Expandable To 4GB # Type of Memory (RAM) PC2-6400 DDR2 SDRAM # Hard Drive Type Serial ATA (5400 rpm) # Hard Drive Size 250GB # Optical Drive Double-layer DVD±RW/CD-RW # Optical Drive Speeds 6x DVD+R DL; 6x DVD-R DL; 8x4x8x DVD-RW; 5x DVD-RAM; 24x1624 CD-RW # Direct-Disc Labeling No # Digital Media Reader or Slots Yes, digital media card reader # Graphics ATI RADEON 3100 graphics # Video Memory 256MB-894MB # Personal Video Recorder (PVR) No # TV Tuner No # MPEG Yes # Built-in Webcam Yes # Modem 56 Kbps* *Capable of receiving 56 Kbps downloads. However, current regulations limit download speed to 53 Kbps. # Networking Built-in 10/100Base-T Ethernet (RJ-45 connector) # Wireless Networking Built-in Atheros high-speed wireless LAN (802.11b/g) # S-Video Outputs None # Speakers Built-in stereo speakers # PCMCIA Slots 1 ExpressCard 34/54 # USB 2.0 Ports 3 # IEEE 1394 FireWire Ports None # Parallel Ports None # Serial Ports None # Game Ports None # Laptop Weight Standard (more than 5.5 lbs.) # Battery Type Lithium-ion # Pointing Device TouchPad # Operating System Windows Vista Home Premium with SP1 # Included Software Adobe Acrobat Reader; Ulead DVD MovieFactory 5
O ekran kartıyla çok zor...
bide bu var compaq yalnız. toshiba 550 bu 500 dolar özellikler şudur:
Key Specifications • Genuine Windows Vista® Home Premium with Service Pack 1 • AMD Turion™ X2 RM-70 Dual-Core Mobile Processor • 15.4" diagonal WXGA High-Definition BrightView Widescreen (1280 x 800) Display • NVIDIA GeForce 8200M with up to 1407MB Total Available Graphics Memory • 3072MB DDR2 System Memory (2 Dimm) • 200GB (4200RPM) Hard Drive (SATA) • LightScribe Super Multi 8X DVD±R/RW with Double Layer Support • 802.11b/g WLAN
Onunla da olmaz oyun. Üstelik HDD 4200 rpm...
Oyun İçin Bu Makina Nasıl Arkadaşlar?
Chip Seti Intel 965PM Chipset İşlemci / Hızı Core 2 Duo T5850 2.16 GHz 2MB 667Mhz Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA Ekran Kartı ATI Mobility Radeon™ HD 3470 Sistem Belleği 2048MB Sabit Disk Kapasitesi 250GB 5400RPM 8MB Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı Klavye TR/Q Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g Bluetooth Özelliği Var USB (Adet) ? 4 FireWire Var S-Video (TV-Out) Var 10/100 Ethernet Var Pil Ömrü (Saat) 2.5 Ağırlık 2.7 Paket İçeriği Notebook
quote:
Orjinalden alıntı: mero_gts
Oyun İçin Bu Makina Nasıl Arkadaşlar?
Chip Seti Intel 965PM Chipset İşlemci / Hızı Core 2 Duo T5850 2.16 GHz 2MB 667Mhz Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA Ekran Kartı ATI Mobility Radeon™ HD 3470 Sistem Belleği 2048MB Sabit Disk Kapasitesi 250GB 5400RPM 8MB Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı Klavye TR/Q Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g Bluetooth Özelliği Var USB (Adet) ? 4 FireWire Var S-Video (TV-Out) Var 10/100 Ethernet Var Pil Ömrü (Saat) 2.5 Ağırlık 2.7 Paket İçeriği Notebook