Şimdi Ara

Toshiba Notebook Tavsiye Başlığı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
2
Favori
74.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar alcam 15.4 ile 14.1 arasında kararsızım

Toshiba Satellite M305-S4835 (4GB)
    İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.0 GHz. 3 MB Cache P7350 İşlemci

RAM: 4 GB DDR2 RAM 800 Mhz (Max.4 GB)

HDD: 320 GB 5400rpm SATA

EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1292 MB

Ekran Kartı pek iyi değil diyorlar.Çok oyun oynayan birisi değilim.Öyle arada bir oynarım.Bu 14.1 ler 15.4 lerden daha pahalı ama bunun boyutlarıda daha kullanışlı.Kullanan arkadaşlar varsa ekran kartı hakkında bilgi verebilirlerse çok sevinirim.Şimdiden teşekürler.
  • Şu an Toshiba L20 kullanıyorum ve çok memnunum 2.000 ytl sadece 504 mb ram 1.73 gHz
  • TOSHİBA A300D-16N

İşlemci : AMD Turion X2 RM-70
    İşlemci Hızı : 2,1 GHz, 1 MB L2 cache
    Bellek : 3 GB
    Sabit Disk : 320 GB
    Ağırlık : 2,7 kg
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 512 MB(Max 2302 MB Paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 15,4"
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Harman Kardon
    Bellek Tipi : DDR2
    Model : A300D-16N
    Modem : Var
    Ekran Özelliği : TruBrite® WXGA TFT
    Grafik Tipi : ATI Mobility Radeon HD3650
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Klavye/mouse : Touchpad Mouse
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Fırewıre Bağlantı : Var
    Pil Tipi : Li-Ion
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : S-Video
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : 5 in 1
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 4
    Yazılım : Windows Vista® Home Premium

NASIL Bİ ÜRÜN ARKADAŞLAR ?? YORUMLARINIZI BEKLİYORUM FİYATI : 2200

• T7350 çok düşük bir işlemci değil mi?..
  • Merhaba
    max 1500 Ytl bütçem var (taksit ile ) Oyun oynayabilecegim internet msn vb. programları kullanabilecegim bi notebook arıyorum yardımlarınızı bekliyorum counter gta san andreas knight online 18 whells hauilin gibi oyunları açsın yeter......
  • arkadaşlar 1350 ytl bütçe,genellikle ofis işleri ve zaman zaman football manager oynuyorum lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum
  • ya bi bana mı cevap gelmiyor anlamıyorum 1 aydır bi tavsiye alamadım gitti bu forumdan Allaaaaaaaah
  • quote:

Orjinalden alıntı: K4TL14M

ya bi bana mı cevap gelmiyor anlamıyorum 1 aydır bi tavsiye alamadım gitti bu forumdan Allaaaaaaaah

1350- 1500 ytl fiata oyunu adam akıllı oynıycak bi makina henüz yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K4TL14M

Merhaba
    max 1500 Ytl bütçem var (taksit ile ) Oyun oynayabilecegim internet msn vb. programları kullanabilecegim bi notebook arıyorum yardımlarınızı bekliyorum counter gta san andreas knight online 18 whells hauilin gibi oyunları açsın yeter......

şu ürüne bir göz at istersen uygun fiyatlı paylaşımsız ekran kartına sahip güzel bir makina..bütçene gore onerebilecegim tek bilgisayar..

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=1278

•  Toshiba Notebook Tavsiye Başlığı

1.200 e kadar limitim var yukarıdaki resimde gösteridğim tarzda kasası olan model varmı A300 serisi oluyor sanırım ben bulamadım oyun filan oynanmayacak stabil bir bilgisayar olması yeter
  • http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Qosmio-F50-10Z/1056369/toshibaShop/true/

Lütfen görüşlerinize ihtiyacım var yukarıda linkini verdiğim pc ille nfs most wanted nfs undercover tarzı ve türevleri oyunlarınet akıcı takılmadan makul düzeydeki bir ayarda oynayabilirmiyim öyle çok oyun oynayan biri değilimdir arada aklım eser oynamak isterim ve godfather gibi yada ona benzer sağlam grafik isteyen oyunları oynamam sadece ve sadece araba yarışı bazende nostalji yaşamak için age of oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 3 Aralık 2008; 23:21:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Qosmio-F50-10Z/1056369/toshibaShop/true/

Lütfen görüşlerinize ihtiyacım var yukarıda linkini verdiğim pc ille nfs most wanted nfs undercover tarzı ve türevleri oyunlarınet akıcı takılmadan makul düzeydeki bir ayarda oynayabilirmiyim öyle çok oyun oynayan biri değilimdir arada aklım eser oynamak isterim ve godfather gibi yada ona benzer sağlam grafik isteyen oyunları oynamam sadece ve sadece araba yarışı bazende nostalji yaşamak için age of oynarım

bu makina sanırım yurt dışında bulunabilir.Türkiye ye gelmez.Ancak F50 serisinin 9700M GTS ekran kartlı olan modelleri oyuncular için daha cazip.
    9600M GT de iyi bir kart ama DDR2 olanını kullanmışlar (daha düşük saat hızı DDR3 e göre) ayrıca 128 bit .
    9700M GTS DDR3 ve 256 bitlik bir kart..

Bahsettiğiniz oyunlar için 9600M GT de oldukça yeterli

• quote:

Orjinalden alıntı: toshibaci_1970

quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Qosmio-F50-10Z/1056369/toshibaShop/true/

bu makina sanırım yurt dışında bulunabilir.Türkiye ye gelmez.Ancak F50 serisinin 9700M GTS ekran kartlı olan modelleri oyuncular için daha cazip.
    9600M GT de iyi bir kart ama DDR2 olanını kullanmışlar (daha düşük saat hızı DDR3 e göre) ayrıca 128 bit .
    9700M GTS DDR3 ve 256 bitlik bir kart..

Bahsettiğiniz oyunlar için 9600M GT de oldukça yeterli

Evet makina yurt dışından gelecek ingiltereden verdiğiniz cevap için teşekkür ederim içime su serptiniz bi kaç kişi oynayamazsın falan demişti çok tereddüt e düşmüştüm
    Peki özellik olarak makina nasıl kusura bakmayın bilgisayardan çok fazla anlayan birisi değilim yani beni 2 sene falan idare edermi

• slm ben yarın laptop almayı düşünüyorumda
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34562 1400 ytl war
    http://www.sanalmarketim.com/urun/c6b1d0b95b9b30ea89b5f6b7183031ed/HP-TCR-6730S-FU362ES-C2D-T5870-2G-160G-15.4-VHB-BW diğer alternatifimde bu 1200 ytl grafikerlik ve autocad-solid works-nx gibi programlar için kullanacağım...

• quote:

Orjinalden alıntı: teacher500

arkadaşlar foruma yeni üye oldum.. sağlam bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum uzun süre kullanmak istiyorum iki model arasında kaldım;
    toshiba a300 1gn ve qosmio f50 10g bir de bunların ekran kartları paylaşımlı mı? oyun, internet ve veri depolamak için kullanacam şimdiden teşekkürler.....

Neden kimse cvp vermiyor........
  • arkadaslar A 300 d 127 alin keyfini cıkartin tam bir oyun canavarı kaldırmadıgı oyun yok ben 2.5 ay once bimeksten kampanya dahilinde 1400 e aldım suan 1800 civarinda
  • 2000ytl ye kadar oyun oynanıcak bi laptop arıyorum. tavsiyeleriniz nelerdir?
  • arkadaşlar 3bin ytl limitim var mühendislik okuyorum oyun manyağıyım uzun süren araştırmam sonucu qosmio x305-Q701 almaya karar verdim ne dersiniz sizin öneriniz var mı bana?

ürün:http://www.istanbulbilisim.com.tr/Qosmio_X305-Q701-4-GB-TOSHIBA-DUNYASI,7266.html
  • bir mühendis olarak taşınabilirliği de düşünmen gerekmez mi? Benim qosmio sahibi mühendislik okuyan arkadaşlarım bu bilgisayarı masaüstü olarak kullanmak zorunda kaldılar. 4.4 kg 17.1" ve oldukça kalın. onun sadece ekranı boyutunda 15.4" notebooklar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: sear

bir mühendis olarak taşınabilirliği de düşünmen gerekmez mi? Benim qosmio sahibi mühendislik okuyan arkadaşlarım bu bilgisayarı masaüstü olarak kullanmak zorunda kaldılar. 4.4 kg 17.1" ve oldukça kalın. onun sadece ekranı boyutunda 15.4" notebooklar var

peki bu cihaz performansında bir önerin var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.