Şimdi Ara

Toshiba Notebook Tavsiye Başlığı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
2
Favori
74.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Korialstrasz

arkadaslar bende toshiba laptop almak istiyorum laptopu son oyunlar icin ve solidworks autocad gibi cizim programlari icin kullanicam ama oyun agirlikli aklımda 4 model var ama fiyatları biraz fazla yardimci olursaniz sevinirim 4 modelde de geforce 9700n gts 512mb ekran karti var ben ekran kartı olarak geforce 9700, 9800 yada ati radeon hd 4850 düsünüyorum ama bu ekran karti olan modellerin fiyatları tavan yapıyo baska ekran kartlarıyla son oyunları oynayabilecegim modeller varmi? yardimci olursanız sevinirim
    iste almayi düsündügüm modeller

Toshiba Qosmio X305-Q701

İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo T7350 800 Mhz. 2.0 Ghz. 3 MB Cache işlemci
    RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
    HDD: 200 GB SATA (7200 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: NVIDIA® GeForce® 9700M GTS 512 MB Graphic Card (1791 MB Max)
    Peşin Fiyat 1.299 € + KDV
    KDV DAHİL Peşin Fiyat 3.019,50 YTL
    bu modelin ekran karti 512mb yerine 1gb secenegide var(paylasimsiz 1gb)

Toshiba Qosmio F55-Q504

İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.0 GHz. 3 MB Cache P7350 İşlemci
    RAM: 4GB DDR2 667 Mhz. (Max. 8 GB) Ram
    HDD: 320 GB 5400rpm SATA
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    Peşin Fiyat 1.319 € + KDV
    KDV DAHİL Peşin Fiyat 3.065,99 YTL

Qosmio F50-10B
    İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.26 GHz. 3 MB Cache P8400 İşlemci
    RAM: 3 GB DDR2 800 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    HDD: 640GB (320+320GB) (5.400rpm) Seri ATA HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD Super Multi Drive DOUBLE LAYER (DVD-RAM ve DVD±R/±RW)
    Peşin Fiyat 1.279 € + KDV
    KDV DAHİL Peşin Fiyat 2.973,01 YTL

Qosmio F50-10G
    İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.26 GHz. 3 MB Cache P8400 İşlemci
    RAM: 2GB DDR2 800M (Max 8Gb)
    HDD: 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD Super Multi Drive DOUBLE LAYER (DVD-RAM ve DVD±R/±RW)
    Peşin Fiyat 1.139 € + KDV
    KDV DAHİL Peşin Fiyat 2.647,58 YTL

iste bu 4 model en ucuzu 2647ytl sizce degermi arkadaslar? notebookcheck ten 3dmark testlerine falan baktim geforce 9650 modelli laptoplarda var 1gb gf 9650 son oyunlar icin isimi görürmü?

özellikler ve fiyatları buradan aldım
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/-Qosmio-TOSHIBA-DUNYASI,1525,1532.html

fiyatlar çok iyi yahu.. teknosada dolar üzerinden 4000 ytl+ olan "10b" burda 3000 ytl...

sitesine baktım da bu ürün için internet üzerinden kredi kartıyla satış yapmıyoruz dedi.. ee mağazası falan mı var nasıl alabilirim acaba?.. istanbula gitmem falan mı gerekcek :D ama cidden şu döviz kurlarında bu fiyatlar çok hoşuma gitti.. ki toshiba için sabit kur kampanyası bulunmamamsı da cabası(en azından f50-10g/b için ben bulamadım)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bizkit -- 18 Kasım 2008; 21:31:02 >

• Konuyu henüz incelemedim..İncelediğimde daha bilgili olacağm ama sorayım yine de
    Dizüstü için şu modelde karar kıldım.. %80 bunu alıyorum.
    TOSHIBA SATELLITE A300-17N INTEL DUAL CORE T2370 1.73Ghz 2GB 200GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR

Toshiba Satellite A300-17N Intel Pentium Dual-Core T2370 -1.73GHz (1 MB L2 cache, 533 MHZ FSB) Orijinal Windows Vista Home Premium Edition TR/ENG 2.048MB (2x1024) DDR2 RAM - max. 2.048MB 200GB

Nasıldır ? Oyun fazla oynamam söyle Fifa-Nba oyunlarını vss rahat oynayayım yeter ...Yeterli gelir mi rahatlık ile oynayabilirmiyim 09 serilerini...

AMD tavsiyesi olmasın lütfen Hdd 200 gb istiyorum en fazla fazla ağır dizüstü istemiyorum.AMD ler de kolay ısınıyor..
  • bir dehttp://www.istanbulbilisim.com.tr/-Qosmio-TOSHIBA-DUNYASI,1525,1532.html

burda bi gariplik var.. bu f50-10g ve 10b nin ekran kartları 9700M GTS değil mi?.. 9700M GT yazıyor... GTS de yazıyor ama hangisi xS???

ayrıca yukarda 10 dk önce sorduğum soruyu tekrar edeyim; nasıl satın alcam ben bu mağazadan?
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/Qosmio-_F50-10B-3-GB-TOSHIBA-DUNYASI,6965.html

Arkadaşlar kardeşim ingiltereden bu makinayı getirecek bu notebooku isteme amacım hafta sonları araba yarışı oynayabilmek özellikle NFS UNDER serisi most wanted ve NFS UNDERCOVERİ oynamak istiyorum bu makina ile bu saydığım oyunları sorunsuz oynayabilme olanağım nedir yada tavsiye edebileceğiniz özellikler nelerdir oyun için

Öyle aman aman bi oyun oynamam sadece oda zamanım olursa araba yarışı oynamak için düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurm

• son samuray// ben daha çok oyun için alıyorum.. ve f50-10b/g den daha iyisini(ve makulünü :P) bulamadım türkiyede.. o değil de bi de alabilsem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bizkit

son samuray// ben daha çok oyun için alıyorum.. ve f50-10b/g den daha iyisini(ve makulünü :P) bulamadım türkiyede.. o değil de bi de alabilsem..

Yani uygunmudur bahsettiğim oyunları sorunsuz oynayabilirmiyim
  • yeri degil ama bir arkadasim aralik ayinda amerikadan turkiyeye donecek. buradan F55-Q502 ve X305-Q701 almak isteyen cikarsa asagidaki fiyatlara yollarim.

X305-Q701 için 1550 dolarhttp://explore.toshiba.com/laptops/qosmio/X305/X305-Q701
    F55-Q502 için 1400 dolarhttp://explore.toshiba.com/laptops/qosmio/F50/F55-Q502

• oyun oynayamazsın onla söliyim.
    ekran kartı paylaşımlı

sana paylaşımsız ekran kartı lazım...
    toshiba'da en ucuz paylaşımsız ekran kartlı model a300-15a

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1078

quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Konuyu henüz incelemedim..İncelediğimde daha bilgili olacağm ama sorayım yine de
    Dizüstü için şu modelde karar kıldım.. %80 bunu alıyorum.
    TOSHIBA SATELLITE A300-17N INTEL DUAL CORE T2370 1.73Ghz 2GB 200GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR

Toshiba Satellite A300-17N Intel Pentium Dual-Core T2370 -1.73GHz (1 MB L2 cache, 533 MHZ FSB) Orijinal Windows Vista Home Premium Edition TR/ENG 2.048MB (2x1024) DDR2 RAM - max. 2.048MB 200GB

Nasıldır ? Oyun fazla oynamam söyle Fifa-Nba oyunlarını vss rahat oynayayım yeter ...Yeterli gelir mi rahatlık ile oynayabilirmiyim 09 serilerini...

AMD tavsiyesi olmasın lütfen Hdd 200 gb istiyorum en fazla fazla ağır dizüstü istemiyorum.AMD ler de kolay ısınıyor..

• Sağol...Evet paylaşımlıymış.Ben paylaşımsız sanıyordum..
    Peki belirttiğiniz bu model iyi mi ? Tavsiye olunur mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Qosmio-_F50-10B-3-GB-TOSHIBA-DUNYASI,6965.html

Arkadaşlar kardeşim ingiltereden bu makinayı getirecek bu notebooku isteme amacım hafta sonları araba yarışı oynayabilmek özellikle NFS UNDER serisi most wanted ve NFS UNDERCOVERİ oynamak istiyorum bu makina ile bu saydığım oyunları sorunsuz oynayabilme olanağım nedir yada tavsiye edebileceğiniz özellikler nelerdir oyun için

Öyle aman aman bi oyun oynamam sadece oda zamanım olursa araba yarışı oynamak için düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurm

Güncel

• oyun oynamakla işi olmayana Satellite L300-1A3 veya A6 yı şiddetle tavsiye ederim.Harika bir performansı var.A6 kullanıyorum.çok hızlı bir alet.Bende bide vaio T5800 NS modeli var.inanın bu makinanın işlemcisi ona göre daha düşük fakat performansı nerdeyse ikiye katlıyor.Hızlı açılış, 4gb ram li olduğu için sayfalar arası hızlı geçiş,nispeten daha hızlı kopyalama,v.s. Ayrıca 24 bit ses kartı ve mükemmel bir bass sesi var.Ekran kartı 45OOM HD olduğundan wmv proffesional 10 (HD) filmleri gayet akıcı oynatıyor.Makinada ses diye bir şey yok.fan nerdeyse hiç çalışmıyor.Şarj süresi bende internet,müzik office kullanımlı ilk gün güç tasarrufunda 2 saat 50 dakika gitti. Keza ısınma yok.

Ama oyun derseniz hiç denemedim.Zaten kendi belleği olmayan paylaşımlı bir kart olduğundan oyun oynanmaz.

Kısacası oyun düşünmeyen için mükemmel bir makina.

Oyuncular için ise Qosmio F50 serileri ideal..

• ama x305-701 de ram ddr3 ekran kartida ddr3 yani oyunlar icin o daha ideal ama sorun 3000ytl degermi o makinaya eger yurtdisindan alirsakda garanti olayı nasıl olcak?
  • Toshiba Satellite A300 15A veya 15B modellerinde karar kıldım. Birisini seçeceğim artık.
    Profesyonel olarak kullanmayacağım.amacım klasik ev kullanıcısının işini görecek bir bilgisayar almak.. Oyun oynamayı pek düşünmüyorum..Sadece 3-5 oyunu rahat bir şekilde oynama imkanım olsun yeter, Fifa ,Nba serileri gibi.Bundan başka Adobe programlarını (Freehand-Photoshop-Dreamwear gibi) rahatlıkla kullanabileceğim bir dizüstü arıyordum... Bluetooth- USB portarı -card solotları olmasına da dikkat ettim Ve bu modellerde karar kıldım.Touchpad kiliti varmı acaba ?
    Şimdi soruma gelince ; Vista işletim sistemi bakımından Ram tam olarak yeterli mi ? Yani herhangi bir işlem yaparken ,başka işlemleri de PC kasmadan rahatlıkla yapabilirmiyim ?
    Yani bu laptop da XP mi Vista mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: linksir

oyun oynayamazsın onla söliyim.
    ekran kartı paylaşımlı

sana paylaşımsız ekran kartı lazım...
    toshiba'da en ucuz paylaşımsız ekran kartlı model a300-15a

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1078

nasıl yaw f50 10 g nin ekran kartı paylaşımlı mı şimdi

• selamlar

2000 ytl max. limite sahibim, önereceğiniz en iyi laptop hangisi? performans açısından ve en önemlisi servis ve bakım rahatlığı açısından göz önüne alırsak önerilerinizi bekliyorum.
    saygılarımla. teşekkür
  • Arkadaşlar ben fazla oyun meraklısı biri değilim. İnternet ortamındaki online oyunlar vs varsa onları oynarım. Çeşitli programlarla uğraşırım. Bana internette hızlı dolaşım yapabileceğim, iyi kalitede film izleyebileceğim, iyi kalitede müzik dinleyebileceğim sistemlere sahip, bilgisayarda günlük işlemleri yapabileceğim hangi dizüstü bilgisayarı önerirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: optiboy

Arkadaşlar ben fazla oyun meraklısı biri değilim. İnternet ortamındaki online oyunlar vs varsa onları oynarım. Çeşitli programlarla uğraşırım. Bana internette hızlı dolaşım yapabileceğim, iyi kalitede film izleyebileceğim, iyi kalitede müzik dinleyebileceğim sistemlere sahip, bilgisayarda günlük işlemleri yapabileceğim hangi dizüstü bilgisayarı önerirsiniz?

TOSHIBA SATELLITE L300-1A3

İşlemci : Intel Pentium Dual-Core T3200
    İşlemci Hızı : 2,0 GHz 1 MB L2 667 MHZ
    Bellek : 3 GB DDR2 667 Mhz
    Sabit Disk : 160 GB
    Ekran Boyutu : 15,4"

Tek ödeme ile
    1.227,73 YTL (KDV Dahil)

Şu anda sabit döviz kuru ile kampanya var.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984525&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

• arkadaşlar foruma yeni üye oldum.. sağlam bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum uzun süre kullanmak istiyorum iki model arasında kaldım;
    toshiba a300 1gn ve qosmio f50 10g bir de bunların ekran kartları paylaşımlı mı? oyun, internet ve veri depolamak için kullanacam şimdiden teşekkürler.....
  • Arkadaşlar ben Bigisayar Öğretmeniyim wep sitesi tasarımı yapıyorum Visual Wep Devalauper, photoshop vb kullandığım için
    güçlü ve hızlı bilgisayar arıyorum kesinlikle oyunla alakam yok. Oyun için Masaüstüm var. Düşündüğüm özellikler
    core 2 duo 5750 işlemci en azından 3 gb ram ve gigabyte ethernet mümkünse 12.1 ekran istiyorum bütçemde en fazla
    1500 ytl önerilerinizi bekliyorum. Daha iyiside olabilir Mümkünse işletim sistemi olmasın
  • Merhaba Arkadaslar Aranıza yeni katıldım bi notebook almak istiyorum 2 secenek arasında kaldım bna yardımcı olursanız sevinirim.Amacım Müzik,Msn ve Film izlemek oyun cok nadiren olur oyun icin zaten masa üstü bilgisayarım var

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32286

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33565

Simdiden cewaplar icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uselesss -- 28 Kasım 2008; 12:30:11 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.