Şimdi Ara

Toshiba Notebook alacaklar bu size

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    karar vermeden once bu yazacaklarımı dikkate almanızda fayda var die dusunuyorum.
    yaklasık 2 aydır Toshiba A200-1AH kullanıyorum ve web camında cozulemeyen bi sorunu var toshibaların buyuk oranında bu var(dahili web camılı olanlarında)msn skype gibi programlara girdiginizde webcam kilitleniyo ve tekrar calıştıra bilmeniz için ya reset yada uyku moduna almanız şart
    forumda her ne kadar cozumu var denilsede benim gibi her şeyi deneyipte sonuca ulaşamayan bir suru insan var
    en son karar yine sizin ama almadan once 2 kez dusunmekte yarar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_face -- 29 Kasım 2007; 17:55:57 >

Bu modeli almadan once cogu kişi eminim A200-1AH - 1VL kullanicilari kulübü konusunu okuyodur ,orda da her türlü bilgi var bu konuda zaten ..

Ayrica hepsinde yok bu sorun , hiç sorunsuz kullananlar arkadaslarimizda mevcut..

Keza ekran kartimi güncelledigimden beri bende de bir kere bile hata vermedi..
  • Kaldirmak bizim vericemiz bi karar değil ,ben sadece uyari tarziniza takildim biraz, her makina istisnasiz problemli gibi gözükmüş onu düzeltmek için söyledim ..

Öncelikle en büyük handikapı tek açı olması... Ayrıca arkaplanda uygunsuz bir görüntü varsa kamerayı yerinden oynatamadığınız için dizüstü bilgisayarında yerini değiştirmeniz gerekiyor, bu durumda kendi yerinizde değişiyor ve rahatınız bozulabiliyor... Bence oldukça fuzuli bir aksesuar dahili webcam...

Bunun yerine en fazla 20 YTL'ye küçük, mandallı bir laptop webcam alınırsa daha iyi olur kanaatindeyim... Hem açısı ayarlanabilir, hem de çakışma ihtimali minimuma iner... Webcam'li bir dizüstü bilgisayar alıp problem çıkardığında webcam'i iptal etmekten iyidir... Çünkü dizüstü bilgisayara saydığınız paranın içinde öyle ya da böyle o webcam'inde parası var... Sorun çıkardığından iptal edip kullanamayacağınız bir şeye neden para sayasınız ki?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 29 Kasım 2007; 18:34:14 >

• Bende de oluyodu,yeni driver yükledikten sonra geçti,4 aydır hiç kilitlenme yok

Bide buna çok dikkat ediyom,biri bir soru soruyor,belki foruma yeni üye oldu ya da aradı bulamadı,çünkü binlerce yazı var.Öteki çıkıyor sorulan soruya cevap vereceğine hiç üşenmeden ''bu konu daha önce sorulmuştu'' diye yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpclient -- 29 Kasım 2007; 18:48:42 >
    Daha Fazla Göster
  • hakıkaten onu yazacagına duzgunce cewap verse hiç bir sorun cıkmıyacak.alan memnun olacak satan memnun hesabı:))))))))
  • two_face, yorumundan anladığım kadarıyla Toshiba ların büyük kısmında kamera sorunu var demişsin. İlgili topikte aynı sorunla karşılaşan arkadaşların, yapması gerekenleri yaptıktan sonra sorunları halledemeyen kalmadı. Bir yerde siz yanlış birşeyler yapmış olabilirsiniz. Toshiba topiğini bir gözden geçirip yapılması gerekenleri tekrar yapmanızı öneririm.

Bir sorun çıktı diye tüm Toshiba ları kötülemeniz hoş olmamış. Belirtilen sorun halledilebilir çünkü. Toshiba yı övmeye çalıştığım sanılmasın ben bilgisayarımı Sağlık Bakanlığı kampanyasından aldım. Normalde Asus veya Dell almayı düşünüyordum. Fiyat olarak epey avantajlı olduğu için bu bilgisayarı seçtim. Kampanyaya başvuru yaparken bekleme süresi ve herhangi bir sorunla karşılaşma durumumu düşündüm ona göre karar verdim.

Sonuçta elektronik bir cihaz alıyorsunuz ve her elektronik cihaz üretimde belirli bir hata payı hesaba katılarak üretilir. Diğer bir deyimle biraz şans işi.

Gerekenleri doğru yaptığınız halde sorunu gideremediyseniz garanti kapsamındaki bilgisayarınızı servise götürmenizi tavsiye ederim.

Bir sorun var diye bir markayı kötülemek ve diğer alıcıları yanlış yönlendirme yapmaktan kaçınalım. Burda söz konusu olan Toshiba, Asus, Dell, Acer, vb. olabilir.

• bu sorun hemen her notebook markasında var :)

Orjinalden alıntı: joe_black

two_face, yorumundan anladığım kadarıyla Toshiba ların büyük kısmında kamera sorunu var demişsin. İlgili topikte aynı sorunla karşılaşan arkadaşların, yapması gerekenleri yaptıktan sonra sorunları halledemeyen kalmadı. Bir yerde siz yanlış birşeyler yapmış olabilirsiniz. Toshiba topiğini bir gözden geçirip yapılması gerekenleri tekrar yapmanızı öneririm.

Bir sorun çıktı diye tüm Toshiba ları kötülemeniz hoş olmamış. Belirtilen sorun halledilebilir çünkü. Toshiba yı övmeye çalıştığım sanılmasın ben bilgisayarımı Sağlık Bakanlığı kampanyasından aldım. Normalde Asus veya Dell almayı düşünüyordum. Fiyat olarak epey avantajlı olduğu için bu bilgisayarı seçtim. Kampanyaya başvuru yaparken bekleme süresi ve herhangi bir sorunla karşılaşma durumumu düşündüm ona göre karar verdim.

Sonuçta elektronik bir cihaz alıyorsunuz ve her elektronik cihaz üretimde belirli bir hata payı hesaba katılarak üretilir. Diğer bir deyimle biraz şans işi.

Gerekenleri doğru yaptığınız halde sorunu gideremediyseniz garanti kapsamındaki bilgisayarınızı servise götürmenizi tavsiye ederim.

Bir sorun var diye bir markayı kötülemek ve diğer alıcıları yanlış yönlendirme yapmaktan kaçınalım. Burda söz konusu olan Toshiba, Asus, Dell, Acer, vb. olabilir.

sevgili arkadasım servise 2 defa gittim ayrıca bi forumları okursan hala cozememiş bi ton insan var.benim amacım baştada belirtigim gibi kotulemek deil bi kere aldıgım mala camur atmam iyiki ben almışım onuu.senin burda sorunu cozemeyen kalmadı yok yanlış yapmısıın gibi tavırlara girmenin bi manası yok.bilmem anlatabildim mi?

• Camera sorununu çözemeyen görmedim daha topikte. Günde birkaç kez ilgili topiği kontrol ederim. Başka forumlarda veya başka topiklerde varsa bilmem. VL den 2 tane aldık, ikisinde de sorun yok.

O zaman yapacağın tek şey 2 kez gitmişsin servise tekrar gitmek. Bir ürün 3 kez aynı sorundan dolayı servise giderse ürünün değiştirilmesi gerekir.

Yazdığın yazıyı tekrar okursan, Toshiba ya çamur atıp atmadığını daha iyi anlarsın.
  • herkes halletti diosun bu adamdamı halletmiş

quote]Orjinalden alıntı: chinaski

Lg kullaniyorum ayni sorun bende de var. Uyku moduna gecirip tekrar actigimda duzeliyor. Bunu dene. Sorun bence yazilimsal ki Acer, Toshiba, LG.. 3 urunde de ayni sorun var. Vista ile ilgili oldugunu dusunuyorum.. Takma kafana..

herkes halletti diosun bu adamdamı halletmiş

quote]Orjinalden alıntı: chinaski

Lg kullaniyorum ayni sorun bende de var. Uyku moduna gecirip tekrar actigimda duzeliyor. Bunu dene. Sorun bence yazilimsal ki Acer, Toshiba, LG.. 3 urunde de ayni sorun var. Vista ile ilgili oldugunu dusunuyorum.. Takma kafana..

• Arkadaşlar bu tarz gerginliklere gerek yok..sonuçta hiçbirimiz bu markalardan kar etmiyoruz..ama ben de toshiba kullanıcısı olarak bu durumdan muzdariptim ve de en sonunda Xp ye geçerek hem bilgisayarı rahatlattım hem de kamera sorunundan kurtuldum..Ama sorunlar burada bitmiş değil..Birçok kullanıcı gibi bende de batarya problemi başgösterdi. Pil en fazla 50 dk gidiyor.
    Toshiba yarattığı güven ve kaliteden ödün vermeye başladı nasılsa benden vazgeçmezler diye..Ama ben bin pişman oldum Toshiba aldığıma. keşke Asus veya MSI alsaydım..Bu arada ısınma sorunundan bahsetmiyorum bile..neyse yine gerilmeye başladım..
    SEn git 1500 ytl ver fiyatı iyi diye Toshiba al ama ne yanında aksesuar gelsin(TV kablosu-mouse-LCD bezi gibi)-bunlar küçük ama önemli ayrıntılar- ne de beklediğin gibi bir bilgisayar çıksn!!
    Öğretmen olduğumdan bazen çocuklara sunum yapmam gerekiyor ama sürekli prize takarak ben ne anladım bu işten o zaman gider LAbdan masaüstü alır sınıfa kurarım..Servise göndersem "ne zaman geri göndeririz belli olmaz" diyorlar..Neyse bu uzar gider..
    Ama ilk fırsatta elden çıkarıp başka bir marka almaya kararlıyım..Ha bu arada ekran kartı da tam bir fiyasko..
    Neyse herkes bence bi denesin ve öyle karar versin..paranıza yazık etmeyin..Toshiba'ya

• budasana kapak olsun(joe black

Orjinalden alıntı: two_face

budasana kapak olsun(joe black

Microsoft Toshiba notebooklardaki kamera sorununun Vista dan kaynaklandığını duyurdu.

Bu sorun tamamiyle Vista'dan kaynaklıdır. Sorunu düzeltmek için müşteri Microsoft'tan hotfix talep etmelidir. Hotfix herkes için kullanıma açık değildir sadece talep edilen kişiye gönderilir.

Hotfix talep formu =http://go.microsoft.com/?linkid=6294451

Hotfix detaylı açıklama =http://support.microsoft.com/kb/931812

Sorunun detaylı açıklaması =http://support.microsoft.com/kb/938315

İlgili arkadaşlara duyrulur...

Not: Bu renk sizi gerçekten açtı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.