Şimdi Ara

TOSHİBA MİCRO SD KART 16 GB CLASS 10 , 19,95 TL A101'DE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şöyle bir durum olabilir, aynı markanın örneğin class 10'da birden fazla modeli olabiliyor. görünümü her şeyi aynı ama okuma yazma değerleri fark ediyor. mesela kingston hafıza kartında sadece bir A fark ediyor model isminde ama birisinde 40mb/sn yazma hızı, diğerinden 10 mb/sn. yazma hızı oluyor.. szin önceki kartın modeli değişik olabilir. tam modelini internetten veya toshiba sitesinden aratın isterseniz. ayrıca class 10, 10 mb/sn hız anlamına geliyor. class 10 bir kartın 10mb/sn hızla okuma-yazma yapması gayet normal.. aynı şekilde class 4 4mb/sn hız, class 6 6mb/sn hız anlamına geliyor. ama dediğim gibi ikisi de class 10 olmasına rağmen , firmaların fiyatları ve okuma hızları farklı modelleri oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 8 Nisan 2015; 22:43:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

şöyle bir durum olabilir, aynı markanın örneğin class 10'da birden fazla modeli olabiliyor. görünümü her şeyi aynı ama okuma yazma değerleri fark ediyor. mesela kingston hafıza kartında sadece bir A fark ediyor model isminde ama birisinde 40mb/sn yazma hızı, diğerinden 10 mb/sn. yazma hızı oluyor.. szin önceki kartın modeli değişik olabilir. tam modelini internetten veya toshiba sitesinden aratın isterseniz. ayrıca class 10, 10 mb/sn hız anlamına geliyor. class 10 bir kartın 10mb/sn hızla okuma-yazma yapması gayet normal.. aynı şekilde class 4 4mb/sn hız, class 6 6mb/sn hız anlamına geliyor. ama dediğim gibi ikisi de class 10 olmasına rağmen , firmaların fiyatları ve okuma hızları farklı modelleri oluyor

kartın üstünde 40mb sec yazıyor, 40mb de eser yok.

örn:
     TOSHİBA MİCRO SD KART 16 GB CLASS 10   ,   19,95 TL   A101'DE

• Ben telefonuma ve fotograf makineme aldim telefonda test yaptigimda. Bu sonucu aldim ; Okuma 37.57 mb/s yazma 12.60 mb/s
    Kartin performansindan memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafıza kartı tükenmiş bir daha kine artık.
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bugün yani 26 mayıs 2016 da a101 de bu kampanya yeniden yapıldı. Az önce gittim aldım 16 gb olanı. 13 tl verdim. İnşallah güzel bir karttır. Hayırlısı olsun. İyi forumlar.
  • Az önce a1 sd bench ile test yaptım.
    Okuma:33.46MB/s
    Yazma:12.43MB/s çıktı.
  • 25 tl ye 32 gb lık varken bu neyin kafası?n11 sandisk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.