Şimdi Ara

Toshiba M70-215 kızılötesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta toshiba M70-215 model notebook aldım.Telefonumdaki resimleri bilgisayara aktarmak istiyorum fakat telefonumda sadece kızılötesi var ve kablo almak istemiorum.Nokıanın pc suıte programını yükledim ama bilgisayarın kızılötesi bağlantısını bulamıorum ve buna ilişkin bir açıklama yok.Algılamak için bir yeri de yok.Notebookta yoksa normal bilgisayara nasıl aktarabilirim?Lütfen biri bana yardım etsin:(Fotoğraflar telefonumda kaldı:(

• Hoca git bir USB infrared dongle al . 5 milyon bişey olması lazım. Ben öyle yapıyorum benim alettede yok ta
  • cvbın için saol ama bilgisayar hakkında hiçbi bilgim yok usb infrared dongle al demişsin.Onu bilgisayara takıoruz diye biliorum.Tlfndakileri nasıl aktarıcam tlfnda hiçbi giriş yeri yok da:)
    quote:

Orjinalden alıntı: byurt

Hoca git bir USB infrared dongle al . 5 milyon bişey olması lazım. Ben öyle yapıyorum benim alettede yok ta
  • M70-215 modelinde kızılöteside yok bluetooth'da yok. Sadece USB giriş ile kullanabilirsin.

usb infrared dongle: usb port'a takılan ve ucunda kızılötesi bağlantı için gerekli kızılötesi aygıt olan usb aygıttır. aynen usb bluetooth yada usb flash bellek gibi çalışır.

IRDA Kızılötesi ( IRDA - USB Infrared Device )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba R850-115
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.