Şimdi Ara

TOSHIBA M70-160 ALCAM!!!! YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler toshiba m70-160 almayı dusunuyorum.onun ozelliklerinde daha ii fiyat olarak da daha uygun model biliyorsanız sooleyin lutfen sonradan pisman olmayalım.elimde 1500 dolar var en iyi toshiba m70-160 ı buldum daha iyisini biliyorsanız sooliyiverin.bi de bunu kullananlara soruyorum guzel mi bu toshiba performans olarak son cıkan oyunlarda sorun cıkarıyor mu?

• Bende geçen hafta m70-160 ı neredeyse alıyordum ama 1 hafta iyice araştırınca almaktan vazgeçtim.Öncelikle M70-160 aslında özellikleri açısından sonoma teknolojisinin zirvesinde ekran kartı ve bileşenleriyle gerçekten çok güzel bir notebook fiyatının ise 1399$ seviyesi civarına kadar düşmesinin nedeni ise artık core duo ların piyasada iyice yayılması ben şu an Tecra A7-111 almayı düşünüyorum. fiyatı 1750$ +kdv civarında aralarındaki fark ise %40 a yakın (bence tabi) ama bu modeldende vazgeçecek gibiyim çünkü ağustosta core 2 duo lar çıkıcak ve eylül gibi piyasada olucaklar ve notebookta 64 bit oyunları oynayamayacağım (tabi alırsam( bu konuda bilgi edinmek için
    http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/intel-centrino_duo-01
    ziyaret edebilirsin.

• bencede 64 bit beklemeye değer illaki bekleyemem diyorsam amd den yana bir tercih yap ayrıca illa intel olsun 64 biti boşver dersen birde toshiba a100-192 yede bir göz at derim fiyat farkı war ama ekran kartı olsun işlemci ve chipset olsun üstün bir cihaz
  • Arkadaşlar okuduğum kadarıyla coreduo2 ile coreduo1 arasında çok büyük bir fark olmayacak.Alacağınız bilgisayarın eğer core duo işlemcisi olsun istiyorsanız daha baya beklersiniz bence.Çünkü ilk çıktığında fiyatları yüksek olacak.Ya da core duo alabilmek için diğer özelliklerden vazgeçeceksiniz.(ekran kartı ram vs.)Teknolojinin sonu yok.Kullanabileceğiniz paranızın yettiği en iyi makınayı bulun ve alın derim.Bu arada dolar ve euroyu unutmamak lazım.Benim kişisel fikrim kurların değerlerinin artık kolay kolay düşmeyeceğidir....
  • bi sorum daha olacak bi de bu m70-192 nasıl m70-160 la aynı ozellikte aynı fiyatta sadece hdd yi 80 den 60 a dusurmusler fiyat gene aynı.Toshiba bizle oyun mu oynuyor?
  • Evet HDD dışında bir fark gözükmüyor

quote:

Orjinalden alıntı: tolgaustun88

bi sorum daha olacak bi de bu m70-192 nasıl m70-160 la aynı ozellikte aynı fiyatta sadece hdd yi 80 den 60 a dusurmusler fiyat gene aynı.Toshiba bizle oyun mu oynuyor?
  • bu toshiba dan baska acer 5602 ve dell 6400 u buldum simdi.3 u icinde acer dah ii gozukuyo ekran kartı bakımından.x1300 var sonucta 512 mb ye kadar cıkabiliyo.bi de acer kullanıcılarına bi sorum olacak memnun musunuz acer dan?ben hep soguk bakmıstım ama herkes ovunce merak ettim ii se m70 yerine 5602 alayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toshiba m70-160 ile ilgili sorularını buraya sorabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_5669302/mpage_4/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.