kusura bakmayın başka şeylerde almıştım yanlış hesaplamışım
3 ay ertelemeli 12 taksit fiyatı 3.632 tl.
şimdiden hayırlı olsun.....
@Albani, Burasi Toshiba basligi konuyuda kirletmek istemiyorum, Sharp 52XS1 var Mayis 2010 Almanya Faturali 2500 € ya alabiliyorum.Tv Agustos ayinda gelecek.Hocam ne yapayim.Yakin bir arkadasimda TV oda kendine PIO KRP-600A bulmus onu alacak.Saygilar...
Albani, Pm atılamadığı için sana bir soru sorma şansım olmuyor.Görüşüne başvuracağım bir durum var ama yardımcı olur musun?
quote:
Orijinalden alıntı: mngb
@Albani, Burasi Toshiba basligi konuyuda kirletmek istemiyorum, Sharp 52XS1 var Mayis 2010 Almanya Faturali 2500 € ya alabiliyorum.Tv Agustos ayinda gelecek.Hocam ne yapayim.Yakin bir arkadasimda TV oda kendine PIO KRP-600A bulmus onu alacak.Saygilar...
Kardeş konu Sharp ise gerisi teferruatır Beni bilirsin Sharp çıyım
Konu XS1 olursa yine gerisi hikaye!
Ancak kafamın basmadığı 52" nin fiyatının neden böyle "komik" olduğudur!!!
Arızalı v.s olmasın bu panel yaw
Yani yolda bulsular bu fiyata vermezler de!!
++ Şimdi o fiyata elbette OK! Ama panel tık dedimi geçmiş olsun!!
Garanti olmaz!!
Bana kesin ne olur dersen;ben bu riske girerim,ama gerisine karışmam(sadece şahsi fikrimdir!!!) Normalde bu panel bu şartlarda ucuz olsada alınmaz,ama riski alan,elbette alabilir!
++ Diğer KRP6x panel ise benim tam alınır dediğim paneldir Garantisi olmasada alın getirin,gerçi bunda da risk var ama;"Referance" tır KRP ler(bunlar prof.Display üniteleridir,örneğin MediaBox ayrıdır!!!) 5090/6090 ile karıştırmayın lütfen!
TR ye ithal edilmedi bu paneller,ağırlık olarak sadece USA da satıldı,Avrupada ise Almanya/UK de daha çok satıldı!!
++ Kafan takılırsa yine,bana eMail den ulaşabilirsin++
Beyler benim TF/DH de PM alışım kapalıdır,çünkü bunlarla artık baş edemiyorum,bu kadar zamanım yok benim
eMail atın!!
Ancak,şu kadar param var şunu alacağım,yok bunumu-şunumu alayım gibi sorularada artık cevap vermiyorum,bunlar çok genel sorular olduğu için TF/DH den başlıklardan sorun bunları ve herkes size tavsiye yapsın!
TNB sanırım o bahsettiğim fiyat indirimini yapmış galiba SV lerde
Ben ta geçen sene yazmıştım,çok geç kalındı/kalınıyor v.s diye ama TNB ye maalesef dinletemedim ZAten bunlar beni dinleseler olay biter de;onlar anladığım kadarıyla sadece Tosh Notebook lara bakıyorlar
Tamam kardeşim dünyada bu konuda en büyük sizsiniz ama birazda panellere bakın yaw (Korhan Bey okumasın bunları)
Saygılar++
quote:
Orijinalden alıntı: mechanicair
slm. sn. albani.. ve tüm yorumcu arkadaşlar...
uzun süredir sessiz ve derinden yaptığım takibim 1 saat önce mutlu sona erdi. herhalde lcd ve plazma konusunda okumadığım sayfa kalmadı gibi. sayenizde sizden öğrendiklerimle çevremde hava bile yapabiliyorum
bugün bimex'ten Tosh LED-46SV685 alarak bende aranızdayım. takıldığım birşey olursa sizi rahatsız ederim kusura bakmazsanız.
ürün gebze depodan gelecek ben beylikdüzünde oturuyorum yarın teslim edecekler (ayrıca ilgilenenlere 9 adet daha sıfır kutulu varmış)
acaba bilgisi olan varsa? tosh tan servis çağırmak zorundamıyım, kendim kurarsam garanti şartlarını etkilermi?
bu sitede emeği geçen tarafsız ve dürüst herkese teşekkürler
Kardeş sen kurma!!!
Tosh Call-Center ı arıyorsun 0212 3406080>>>buradan Kurulum seç ve gereken bilgileri/adres v.s ver ve sana en yakın yetkili Servis gelecektir OK+ Garanti Belgesinin ilgili yerlerini doldurup Kaşeleyip sana vereceklerdir++
Ancak Tosh un bazı uygulamarında Servis ücreti v.s soruluyor,bunuda Call-Center dan öğrenin lütfen!benim bildiğim senden kurulum v.s ücreti istenmeyecek olmasıdır!
Bu arada Bimeks ise nakliye için 15/20 kağıt bir ücret istiyor,buda önemli değil ver gitsin!
+ Servisin gelmesi şunun için önemlidir;diyelimki panel kırık çıktı veya görüntüde arıza var v.s v.s!!! yani bunlar genel olarak Tosh larda az hatta çok çok az olsada,ya senin başına gelirse!!! onun için daima Servis gelecektir!
++
Sanırım sen belkide benim ilk başlarda verdiğim ve Hakana aldığımız SL için bir örnekleme yaptıysan,bu sadece bana özgü bir durum olmuştur Kaldıki biz paneli açıp kontrol ettik Bimeks te ve sonra Servise uğrayıp evrak üstünden işlem yaptırdım!! Siz sakın böyle yapmayın lütfen!!
Bilginize++
Beyler birde sizden ricam olacaktır;
-SV panel alanlar SV başlığına msg atsınlar!! -SL alanlar ise SL başlığına msg atsınlar lütfen!
Yoksa ben SV yi bitirdik,kapattık dediğim içinmi buraya msg atıyorsunuz
++ Bu arada bana eMail den ulaşan bir çok DH üyesi olmayan(ama Siteyi düzenli takip edenler ve SL/SV almış olanlara)kullanıcılara ise cevaplarını bugünlerde biraz geç veriyorum,kusura bakmayın lütfen!!zira çok fazla Mail geliyor ve artık bunların çoğunu "eliyorum"
Bilginize++
quote:
Orijinalden alıntı: albani
SV de Standard mode LAG değeri 47ms dir 20-40ms değil!! Tosh larda böyle oynama Standard modta kesinlikle yapmaz,Stabilitesi en yüksek panel Tosh lardır!
ZF355 33/35ms idi!! SV ise 43/47msdir
Tosh larda aradaki fark 2/3ms yi geçmez
40/45ms yi siz anlamazsınız ama ben anlıyorum ZF den dolayı hemde çok net!
Normalde diğer piyasadaki tüm paneller Standard mod LAG değeri 40/50ms ile 160/180ms arasıdır!!!
Game Mode içinse SV için 0-16ms verilmiş ama Game mod olayında fark bu kadar oynar/oynayabilir!
SV lerde,yabancı bazı prof.kullanıcılardan Lag/Latency gibi bir sorun hiç okumadım!! Tosh ların AV si bile LAG yapmaz yaw
Bu heriflerin en büyük başarıları buradadır zaten
Phil de kullanılan Modüle/Processore göre çok farklı değerler çıkar!! Game ile 10/20ms dir ama Standard ile 160/170ms lere çıkıyor! Motionhandling te Phil çok yaya kalır yaw Tosh ların yanında Fidel Hocam!! Sen hiç duydunmu AV de bile Judder/Bluring??? Ama Phil lerde çok fazla vardır(Seviye/Ebat/Modül/Serisine göre)
++ Ancak ben yeni Phil Sharp Modüllü Baclit-LED lerden ciddi ümitliyim,Pany den de öyle ümitliyim! Ancak Pany lerde Seriye/Ebata ve en önemlisi panelden panele değişen ciddi sıkıntılı bir LAG sorunu vardır! Örnek;2 aynı panel olsun herşeyiyle birebir aynı;bir kullanıcıda LAG olur rahatsız ederken diğerinde yağ gibi akar,Stabilite Pany lerde ciddi bir "risktir"!!!(Gamer lar için sprun çıkarır ama normal kullanımda pek sorun çıkarmaz hatta hiç çıkarmaz!) Phil de buna benzer durumdadır ama stabilite olarak biraz daha iyidir!
Tosh ta ise böyle bir sorun kesinlikle olmaz! neyse panel o dur(stabilite konusunda)
yaw dediğin gibi bizim acelemiz yok,yada en azından SL çantada Keklik,gelince onu alırız!
++
selam üstad
lag için 20-40ms yazmamın sebebi o değil.kimi incelemelerde lag değeri olarak 20ms verilmiş kimi yerde 40ms.
net bir değer bulamadığım için öyle yazdım. zaten dediğim gibi yinede sony ve samsunga göre lag konusunda daha başarılı.
Tosh'un oyun konusundaki performansından şüphem yok zaten.aynı şekilde yeni seri Phil'lerde bu konuda iyi görünüyor.
ayrıca pany ve phil'le ilgili yazdıkların benim için çok önemli üstad. bende bu şans varken en problemlileri bana gelir.
yazdıklarından benim çıkardığım bana ''SL'' gider. çünkü senin için bir kriter olmasada benim için oyun performansı önemli.
üstad boşver sende diğerlerini yav al sende ''SL'' tüm bilgi ve birikiminden yararlanma şansımız olsun.senin aldığın paneli almak büyük şans.
bu arada Tosh mağazasında SL panellere yakından bakma imkanım oldu.tamam önemli olan verdiği resim , panelin yağ gibi akması. ama birazda dizayna önem verseler hiç fena olmaz.çerçeve olarakta göze hitap etse ne olur yani.
bekle bekle ömrü geçiyor biz panel alamıyoruz. o değil adamlar yakında yeni serileri duyururlar gözüm onlarda kalır.
not: Üstad bir fideldir gidiyor yav resimdeki ile sesleneceksen resimdeki ''che'' adımda yazıyor zaten adaşız.
Hocam Fidel demem başka sebebtendir Che ise işin aslında özüdür karıştırma şimdi bunları Bu ikisine eskiden ciddi karşıydım! Sonra ben Fidel ile "el sıkışınca" durum değişti(burası uzun hikayedir)
++ Evet bizim olayımız keyfe-keder;en azından dediğin gibi SL 32" alırız,TNB ile görüştüğümde bu hafta çıkacağını söylemişlerdi!
Selamlar
bugün vatan bilgisayara gittim ve LCD TV'leri incelemeye bir kaç tv'de ligtv de hd maç yayını veriyordu ve yayının olduğu bütün tv lerde görüntü akışında hep takılarak ilerliyordu resimler...acaba bir sorun mu vardı bilmiyorum
ve yandaki LED tv lere döndüm bir anda görüntüleri gerçekten etkileyiciydi...iş yerinde bütün gün bu sorular kafamı kurcalarken albani üstadın açtığı tosh led topiği bu düşüncelerimin üstüne tuz biber ekti
çok fazla anlamadığım için bugüne kadar bu abi bile Tosh kullanıyor aslında tosh en kötüleri değilmi bizim fitness center da bir tane lcd var görüntüsü kötüydü bu adam tosh u bu kadar savunuyor sorularını bir bir cevaplamaya çalışıyordum
başlıktaki bütün yazıları okumaya çalıştım anladığım kadarını bilgi olarak emdim
Tosh un modelleri olan WL/SL/VL/ bimeksin sitesine girip bakmak istedim fakat bütün modeller boyut olarak benim için çok büyük bunun 32" i yokmu yaw
9m2 odam var Lig tv ve diğer digiturk yayınlarını izleyeceğim bunun için hangi tv'yi seçmem lazım sizler ne önerirsiniz?40" çok fazla olur mu?
bu arada albani üstad belirlediğim LG 32LD7500 ve Samsung 32C650 modellerinin üstüne geldiniz koydunuz Led leri kafamın içinde
arkadaşlar evdeki tv bozuldu ve crt alacaktım ama gezdim tozdum bulamadım (yani alınmaya deger bulamadım) ve albani beyin toshibacı oldugunu öğrendim ve toshiba almaya karar verdim 32 yada 37 bana tam model ve kod ile yazarsanız alacagım,
sadece şunu seyredecegim diyemiyorum, ama yapacaklarım şunlardır, sd, hd yayın izleme, internetden indiridigm 720P ve 1080P filmleri bilgisayaraı baglayarak izleme, HD uydu alarak kullanma, bilgisayarı baglayarak oglanın oyun oynamazı, işte yapacaklarım bunlar hangi ürünü almam lazım,
emekli birine ne tavsiye edersiniz, beni yakmadan yıkmadan , sağol kardeşler.
Beyler ben Tosh çu değilim yaw,elli kere yazdım ben Pio ve Sharp çıyım diye
Ayrıca bazılarınız okuyor yazdıklarımı ama nedense bazı şeyleri hala atlıyorsunuz
++ Sn.sandstone
Kardeş o Satış mağazalarında zaten görüntüler kötüdür veya idare eder cinsinden v.s ayrıca ışıklandırma v.s de uygun değildir! Kısaca orada bir paneli anlamak mümkün değildir ve settings değerleri zaten yanlış yada çok yanlış v.s
++ Daha önce bir kaç defa yazdım WL/VL Türkiye ye "gelmedi" ve ne zaman geleceğide meçhul!! TNB ile yaptığım buna ait görüşmeyide sizlere bildirdim!
Kısaca şuanda SV685(46"/55") ile SL733(40"/46") satılmaktadır!
ANCAK geçen hafta TNB den öğrendiğime göre SL nin 32" side Gümrüğe gelmiştir ve bu hafta sonuda raflara çıkar diye bir bilgi daha almıştım(bunuda sizlere bildirmiştim geçen gün)
++
Böylece SL7x serisi 32"/40"/46" olarak satılacaktır.
++
Sn.keyselili,sizde illa Tosh almak zorunda değilsiniz!!gezin,inceleyin kafanıa yatan bir panel alabilirsiniz,piyasada güzel paneller var ayrıca illa LCD olmasıda gerekmez Plasma larada bakın ve fiyat olarak Pany ler oldukça caziptir!
+
quote:
Hocam Fidel demem başka sebebtendir Che ise işin aslında özüdür karıştırma şimdi bunları Bu ikisine eskiden ciddi karşıydım! Sonra ben Fidel ile "el sıkışınca" durum değişti(burası uzun hikayedir)
Leyla U. da el sıkışmıştı(röportaj yapmıştı) da sonra aşık olmuştu, adam ikna edici galiba!!
Açık etmeyin fazla
+
quote:
Orijinalden alıntı: rg206
quote:
Leyla U. da el sıkışmıştı(röportaj yapmıştı) da sonra aşık olmuştu, adam ikna edici galiba!!
Toshiba 32SL733 bakalım hangi fiyattan çıkacak.güzel bir fiyattan satılırsa özellikle dünya kupası öncesi kapabilrim 1 tane.
Sanırım önce Phil leri göreceğiz sonrada fiyat yönünden işimize yaramazsa SL ye döneriz!
5x/7x/8/x/9 olarak bunlar ne zaman birlikte çıkacak bilemem gari!!ayrıca bu serilerin Baclit-LED olarak hepsi gelirmi buda meçhul!
+
quote:
Orijinalden alıntı: mngb
Sharp başlığından cevapladım++
Herkese hayırlı akşamlar;
Benim sormak istediğim 32" Motionhandling konusunda başarılı Toshiba nın veya başka marka model de olabilir ne tercih edebilirim, ebeat olarak 32" olacak küçük odaya koyacağım 6-7 ay kadar önce Pionerr KRL 46V aldım, tv den Motionhandling konusu dışında memnunum ama özellikle sd maç yayınında felaket rahatsızım albani üstadın tavsiyesi ile almıştım ama şunu öğrenmiş oldum bir tv de en önemli konu Motionhandling miş, bu sebeple sd ve hd de başarılı 32" bir tavsiye istiyorum, rakam olarak 1500-2000 seviyesi olabilir ama olabildiğince uygun olması tercihim, şimdiden tavseiyede bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
Sn.HWA
Sen TF de üyemisin acaba??
Ben TF de 46V konusunu çok işlemiştim!!! Bazı konularda özellikle dikkat çekmiştim!!
VE bu paneli sadece Markasının Pio ama aslında SHARP olduğunuda uzun uzun teknik detayları ve sıkıntıları ilede anlatmıştım! Bunlar Pio nun dükkanı kapatmadan evvel son senesinde çıkardığı LCD panellerdir+
Panel genel olarak iyi,hatta Motion olarakta iyi ama bütün 46V lerde böyle aynı iyilikte değil!!!
Sorunda buradan çıkmıştı,kısaca "stabilite" bozuktu bu 46V lerde!!! yani bir panelde sorun yok ama diğerinde ciddi bir Motionhandling sıkıntısı çıktı!!!Avrupada da kullanıcılar hep bundan şikayet etmişlerdir!
Hatta bu konuları ben TF de işlerken bazı çok bilmişlerde bana tepki göstermişlerdi,zira onlar daha penlin ne olduğunu bilmeden yada Processor ü nedir ne değildir kim üretmiş bilmezken ahkam kesip cart-curt ettikleri zamanda bende daha sonra başlığı bırakmıştım ama ne yazdıysam aynen doğru çıktı,kaldıki ben bu konuyu AVF de işlemiştim ve benzer sorunlarıda orada tartışmıştık!
++
Madem bu başlığa yazdın;
-Genel olarak Tosh larda Motionhandiling sıkıntısı olmaz hatta hiç olmaz!! -32" olarak örneğin bu son seri SL733 alabilirsin hem Baclit-LED hemde başarılı bir panel! ancak henüz çıkmadı,sanırım önümüzdeki hafta kesin çıkar,bende alacağım bir tane 32" ama henüz karar vermedim!
Sen ayrıca Phil in yeni Baclit-LED 32" lerine bak+Pany den Baclit-LED 32" çıktı buda güzel bir panel++