Şimdi Ara

Toshiba Lcdler Hakkında-Fark Yapalım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar herkes samy pany sony derken bende farklılık yapmak için toshiba diyorum.direk japonyada üretiliyor.resolation + özelliği sayesinde sd yayayını öle işiliyoki hd yayın gibi izliyosunuz.fiyat/performansı manyax bişey.lcdleri süper özlelikleri süper fiyatı gayet ekonomik.nitekim albani hoca da tosh led tv öneriyordu.bende bimekse gidip ordaki satışcılarla görüştüm toshiba genelde bimekste satılıyor neden vs dedim.tosh nasıl fwelam dedim.eleman ben evde kullanıyorum dedi :D belki standart satış politikası olabilir ama özelliklerini inceleyince gerçekten güzel tv diyosunuz.bakalım sizler ne düşünüğyosunuz.
    sizlerde tosh ile ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• tosh lar ya çok iyi oluyorlar

ya da vasat altı oluyor
    orta sınıf bir tv yapamadılar bildiğim kadarıyla
  • evet doğru diyosunuz hocam.başka fikri olan varmı acaba_?
  • evet güzel konu yorumları bekleyelim
  • toshibanın pahalı bi lcd modelini aldı arkadaş model aklımda değil kıyasladık arkadaşla 1.950 mi ne aldı valla samsungc650 den goruntu olarak kotuydu renkler bi garib siyahlar grimtırak kırmızılar pembemsi aşırı mat hatta bize nezaman gelse keşke samsung alsaydım diye debelenir bide mkv avi filan açtığını görunce iice bi sinir oluyo:) bide herkezin malı kendine tatlı geliyor o gerçekte var tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Eylül 2010; 15:41:21 >
  • toshiba uk ve polonya da montajlanıyor.panelleri ise genelde kore menşeli firmalardan geliyor (sammy S-PVA ve LGE S-IPS)..toshiba ların renk üretimi genelde sony ve sammy gibi sature degildir.daha dogru set edilerek geliyor evlerimize..sadece 2009 serileri biraz daha sature olarak cıkmıştır piyasaya onceki senelerdeki modellerine göre....

en önemli özelligi toshiba ların hareketli goruntulerdeki başarısıdır..bunun da nedeni işlemci kabiliyetinin panelin diyer uyumlu elemanlarıyla en iyi stabiliteyi yakalamasıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.