Şimdi Ara

TOSHIBA L675-10Z---SONY VAIO F12M1E/H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yukarıda başlıkta belirttigim 2modelden hangisini tavsiye edersiniz?toshibanın ekran kartı ati 5650 Sony VAIO' nun ekran kartı nvdia geforce gt330m. Toshiba ekran büyüklügü 17.3 Sony 16.4 + blu-ray okuyucu.bu 2 modeli kullanan arkadaşlarım bu cihazlarda ısınma problemi,var mı?toshibayı yakından görmedim ama kasasının kibar oldugunu söylüyorlar.sony VAIO da kasa tasarımı olarak çok yakışıklı.yapacagım işler:oyun oynamak ,film izlemek.dizüstünü genelde evde kullanacağım.degerli yorumlarınızı aciliyetle bekliyorum....

• GT 335m giriş seviyesi bi kart oyunlar için ideal deel ,toshıba 5650 oyunlar için ideal dir vede bütçe ne kadar 2000 tl ve üzeri ise y560,acer falan varöyle toshıba idi ,sony idi kafadan 2000 falan verme
  • Peşin alamayacagım.maddi durumum yok.12 taksite kadar düşünüyorum.
  • arkadaşlar sadece 1 kişi mi yorum yaptı?kimse yok mu bu modellerden kullanan.özellikle toshıba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modesit

Peşin alamayacagım.maddi durumum yok.12 taksite kadar düşünüyorum.

yo ben peşin demedim 12 taksit te sırf markaları için onlara o kadar para verilmez normal özellikleri varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: modesit

arkadaşlar sadece 1 kişi mi yorum yaptı?kimse yok mu bu modellerden kullanan.özellikle toshıba.

fiyatlarını da bi söylersen.bide 5730 lu lenovo y560 düşünebilirsin
  • toshıba 2200 tl sony vaio 2400 tl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHİBA Satellite A200-1M4
    18 yıl önce açıldı
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ne yaptın sen de GT 335M'i giriş seviyesi yaptın :) Orta seviye bir kart. GT 330M'in performans testi var K.Kahriman'in testlerine bakabilirsin. Bu da bir üstü zaten.
  • yanlış yazmış herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.