Şimdi Ara

Toshiba L655-142 Modeli için Recovery DVDsi Arıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Toshiba L655-142 modeli için recovery dvdleri aramaktayım. Notebook bir arkadaşıma ait. Bu işlerden pek anlamadığı için bilgisayar çökünce gitmiş bir bilgisayarcıya götürmüş. Akıllılar da orda temiz bir format atmışlar ne recovery kalmış harddiskte nede başka birşey. Korsan ultimate yükleyip yollamışlar.Eğer bu notebooku kullanan ve recovery dvdleri oluşturmuş arkadaşlar varsa kopyalarını belli bir ücret karşılığı satın alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.



  • TOSHİBA servislerinden ücretsiz temin edilebiliyor galiba, bir bakın isterseniz,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalekale

    TOSHİBA servislerinden ücretsiz temin edilebiliyor galiba, bir bakın isterseniz,


    Maalesef ücretsiz değil ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. Laptop'un kullanım kılavuzunda özellikle belirtmişler "ücreti karşılığı teknik servislerimizden temin edebilirsiniz diyor"
  • Evet kılavuzda yazan adreste var 40 euro gibi bir fiyattı ve yurtdışından geliyor. Pazartesi olsunda ben servisi bir ariyim, belki burada farklı bir uygulama vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverD@Se

    Evet kılavuzda yazan adreste var 40 euro gibi bir fiyattı ve yurtdışından geliyor. Pazartesi olsunda ben servisi bir ariyim, belki burada farklı bir uygulama vardır.

    Orjinal kutulu Windows 7 Home premium yaklaşık (220-250 TL civarı) kutulu olduğundan başka Pc ye yükleme imkanı da var. Sizin zaten lisansınız var sadece yükleme Dvd'sine 40 euro + kargo da isteyebilirler. Bence çok para, tek avantajı sürücüler işletim sistemine entegre olarak geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 13 Mart 2011; 11:40:12 >
  • Birde şöyle bir yöntem var bunu deneyin, yetkili servisler 40 Tl ye format atıyorlar, bilgisayarı servise götürüp durumu anlatıp format attırın, alınca Recovery dvd'lerini kendiniz oluşturun. Böylece daha ucuza gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmldrs

    Birde şöyle bir yöntem var bunu deneyin, yetkili servisler 40 Tl ye format atıyorlar, bilgisayarı servise götürüp durumu anlatıp format attırın, alınca Recovery dvd'lerini kendiniz oluşturun. Böylece daha ucuza gelir.


    Teşekkürler cevaplarınız için. Aslında 2. dediğiniz yöntemi ilk önce düşünmüştüm ancak bu yetkili servislerin bazen saçma politikaları oluyor. Recovery bölümü silindiğinde garanti dışı olur vs. Başıma geldi bir kez. Yarın öğrenicem bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverD@Se -- 13 Mart 2011; 13:37:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.