Bildirim
toshiba L505 ram arttırmak için??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Satellite L505 ama hangi Satellite L505 ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz976
Satellite L505 ama hangi Satellite L505 ?
L505 11E modeli yazmıştım zaten -
Tamam şimdi gördüm.
Laptopunda 1 adet 2Gb 1066Mhz Ram var, laptopunda 2 adet Ram yuvası var ve bu yuvalardan biri zaten 2Gb Ram ile dolu.
Laptopun en fazla 8Gb Ram destekliyor, tavsiyem laptopun içindeki aynı Ram den 2X4GB=8Gb olarak almandır.
Aida64 yüklersen laptopun içindeki Ramin marka ve modelini büyük ihtimal ile öğrenebiliriz. -
Ben olsam bir tane 4gb ddr3 1066mhz notebook ram alıp, önce şu anki ramle beraber takarım. İkisi uyumlu çalışırsa 6gb ram olur. Çalışmazsa 2gb söküp tek 4gb rami kullanırım. Bu laptop için yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 1 Şubat 2017; 11:44:32 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
Ben olsam bir tane 4gb ddr3 1066mhz notebook ram alıp, önce şu anki ramle beraber takarım. İkisi uyumlu çalışırsa 6gb ram olur. Çalışmazsa 2gb söküp tek 4gb rami kullanırım. Bu laptop için yeterli.
sağolun bi yedek parçacıdan bakıp uygun olanı alıcam artık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X