Şimdi Ara

Loptop için ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim 2 tane laptopum var birinde 2+4 şeklinde 6 gb ram diğerinde ise tek parça 4 gb ram var 6 gb olan pcyi kullanıyorum oyun oynamak için falan benim istediğim diğer pc deki 4 gb 2 gb ile yer değiştirip 8 gb ram kullanmak aida64 ten aldığım resimler aşağıda acaba bu iki ram birbiriyle uyumlu çalışır ve iyi performans alabilir miyim

6 gb ram olan pc deki 4gb ram görüntüsü(lenovo)

Loptop için ram

4gb ram(probook)

Loptop için ram

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• hocam loptopunuzdaki ramlar uyumlu gibi gözüküyor, siz yinede bir deneyin, zarar gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboona

Merhaba arkadaşlar benim 2 tane laptopum var birinde 2+4 şeklinde 6 gb ram diğerinde ise tek parça 4 gb ram var 6 gb olan pcyi kullanıyorum oyun oynamak için falan benim istediğim diğer pc deki 4 gb 2 gb ile yer değiştirip 8 gb ram kullanmak aida64 ten aldığım resimler aşağıda acaba bu iki ram birbiriyle uyumlu çalışır ve iyi performans alabilir miyim

6 gb ram olan pc deki 4gb ram görüntüsü(lenovo)

Loptop için ram

4gb ram(probook)

Loptop için ram

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Frekans farkı var açmayabilir. açsa bile en düşük olan frekansda çalışacaktır diğer ram de yanı 800 değil 2 ram de en düşük olan frekansda çalışacaktır. hızlanırmı evet hızlanır ama 2side 800 olduğunu varsayarsak o performansı alamayabilirsin.

Gerçi çok farketmezsin sen ama dene bakalım.

• Bugün deneyecem umarım çalışır ve performansı yüksek olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Macbook için ram markası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.