Merhaba arkadaşlar benim 2 tane laptopum var birinde 2+4 şeklinde 6 gb ram diğerinde ise tek parça 4 gb ram var 6 gb olan pcyi kullanıyorum oyun oynamak için falan benim istediğim diğer pc deki 4 gb 2 gb ile yer değiştirip 8 gb ram kullanmak aida64 ten aldığım resimler aşağıda acaba bu iki ram birbiriyle uyumlu çalışır ve iyi performans alabilir miyim
6 gb ram olan pc deki 4gb ram görüntüsü(lenovo)
4gb ram(probook)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
hocam loptopunuzdaki ramlar uyumlu gibi gözüküyor, siz yinede bir deneyin, zarar gelmez.
quote:
Orijinalden alıntı: iboona
Merhaba arkadaşlar benim 2 tane laptopum var birinde 2+4 şeklinde 6 gb ram diğerinde ise tek parça 4 gb ram var 6 gb olan pcyi kullanıyorum oyun oynamak için falan benim istediğim diğer pc deki 4 gb 2 gb ile yer değiştirip 8 gb ram kullanmak aida64 ten aldığım resimler aşağıda acaba bu iki ram birbiriyle uyumlu çalışır ve iyi performans alabilir miyim
6 gb ram olan pc deki 4gb ram görüntüsü(lenovo)
4gb ram(probook)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Frekans farkı var açmayabilir. açsa bile en düşük olan frekansda çalışacaktır diğer ram de yanı 800 değil 2 ram de en düşük olan frekansda çalışacaktır. hızlanırmı evet hızlanır ama 2side 800 olduğunu varsayarsak o performansı alamayabilirsin.
Gerçi çok farketmezsin sen ama dene bakalım.
Bugün deneyecem umarım çalışır ve performansı yüksek olur