Şimdi Ara

toshiba l10 -102 ye format atan oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın ustalarım toshiba l10-102 laptoplara format atanınız var mı?ne googlede ne de diğer forumlarda bu dizüsü bilgisyara nasıl format atılacağını anlatan resimli ve ya yazılı bir şey yok.diğer bilgisyarlara nasıl format atılacağı maşallah uzun uzun anlatılmış.
    1.şimdi sayın ustalarım ben normalde c sürücüsünü kura biliyorum
    fakat hardisk dediyiniz şeyi ikiye bölemiyorum.şu an bilgisyarımda sadece c sürücüsü var.

tekrar rica ediyorum.bu tip bilgisayara format atıp hem c hem de d sürücüsü kuran varsa yardımcı olsun bana

şimdi neden soruyorum bu tip bilgisyara format atan var mı?çünkü defalarca sormama rağmen bilmeyenler illah da ayrıca bir bir xp cd si olmazsa olmaz diyorlar.fakat benim bilgisyarıma daha önceden format atılarak hem c hem de c sürücüsü kurulmıştu?ben bir ara tekrar format atmak zorunda kaldım fakat bir türlü c sürücüsünü kuramadım.önceden teşekür ederim?

• yazıda bazı hatalarımı hatalarımı düzeltmek istiyorum.hem c hem de d olacaktı
  • Toşhiba notebook un recovery cd leri mevcut iki tane 1.cd tak notebook u aç ve yönergeleri takip et.
    yeni bölüm açmak istersende diğer(başkasından aldığın) xp cd si le boot et hdd yi sil yönergelerden c bölüm oluştur. 40 gb varsayarsak hdd yi bu 37000 küsür gösterir bunu ikiye bölmek itersen 18500 gibi yazarsın 1. bölüm oluşur.

bundan sonra en başta bahsettiğim kurulumu gerçekleştir ,yüklendikten sonra denetim masasından yönetimsel araçlardan disk yönetimini seçerek burda kalan 2. bölümü formatlaman gerekir.(hızlı yapsanda olur). kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

Toşhiba notebook un recovery cd leri mevcut iki tane 1.cd tak notebook u aç ve yönergeleri takip et.
    yeni bölüm açmak istersende diğer(başkasından aldığın) xp cd si le boot et hdd yi sil yönergelerden c bölüm oluştur. 40 gb varsayarsak hdd yi bu 37000 küsür gösterir bunu ikiye bölmek itersen 18500 gibi yazarsın 1. bölüm oluşur.

bundan sonra en başta bahsettiğim kurulumu gerçekleştir ,yüklendikten sonra denetim masasından yönetimsel araçlardan disk yönetimini seçerek burda kalan 2. bölümü formatlaman gerekir.(hızlı yapsanda olur). kolay gelsin..

hocam bilgisyarın kendi kurtarıcı cd si var.önceden ikiye bölündüyü zaman başka bir cd kullanmadık

• önceden kurdun ise tam okumamışım.. bunları yapmadan önce başka bir xp cd si le 2 ye böl. sonradan kurulum yap.(senin tabirinle kurtarıcı cd si)
  • hocam daha önce bu sorunu bu linkde de yazmıştım

bir bakarmısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okudum benim dediğiminden bahsediyor 2.yazan bu vaziyette olmuyormu denemedinmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

okudum benim dediğiminden bahsediyor 2.yazan bu vaziyette olmuyormu denemedinmi.

hocam öncelikle kusura bakmayın.biliyorum kızıyorsunuz.şimdi orada anlatılana göre ben uzman kurtarma moduna tıklayacağız.işte benim problemim bundan sonra başlıyor.
  • Anladığıma göre sen kurtarma cd leri le sistem yükleyemiyorsun şöyle yap.1 cd tak ekrandaki yönergelere göre işlem yap bu işlem yaparken zaten senden 2.cd yi isteyecek böyle devam edecek merak etme başaramzsan yeniden ekrandaki yönergelerin farklı olanını seç böyle deneme yanılma yükle birşey olmaz....
  • recovery cd menüsünde önüne 4 yada 5 seçenek çıkar tek partition sadece c ye kur 2. secenek çift partition sistemi ilk sürücüye kur bu şekilde menüden hardiskini kaç partition yapmak istiosan ona göre yap büyük ihtimallede 2. seçenek çift partition yapıodur recorvery cdsindeki kelimeleri ing tür sözcükten türkceye çevirirsen kendine daha çok yardımcı olursun yaratıcı ol!!! genelde recovery cdlerinin formatı aynıdır tek partition çift partition die seçenekler sunar sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.