Şimdi Ara

Toshiba HD - DVD Player Teknosalar'da 299.-YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
10.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun Teknosa'da gordum , ortaya yıgmıslar koli koli toshiba hd dvd player, fiyati da 299 ytl. EE tabi HD DVD nin iflasi ile elde patladi tum stoklar .
    Yazık şimdi bilmeyen garibanlar ucuza high definition dvd diye alacaklar bunu sonra uzulcekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 28 Şubat 2008; 10:25:31 >

• 99 liraya düştüğü gün anı niyetine bir tane alacağım
  • player alana 10 adet de film verirlerse alırım.Yoksa bu saatten sonra almanın hiçbir manası yok..
  • Bence kaliteli bir 1080p upconverter DVD Player olarak bile alınır..
  • sitesinde hala 899 YTL olarak gözüküyor
  • evet sitesinde oyle gozukuyor ama ben teknosaya gidip orada baktim naklen
  • Normal DVD izlemek için alınabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknosalara yığmışlar. Bir tanesine fiyatını sordum. O öbürüne sordu. Öbürü öbürüne derken kesin bir fiyat çıkmadı. Zaten alacak değildim. Başka ürünlere geçtim.
  • Sırf 1080p ye upscale özelliği için alınabilir. İncelemeler de başarılı diyorlar.
  • sırf upscale icin 299 ytl değmez. bildigim kadarıyla divx bile gostermiyor bu cihaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

sırf upscale icin 299 ytl değmez. bildigim kadarıyla divx bile gostermiyor bu cihaz.

Yurt dışında iyi upscale yapan makinalar çok çok önemli bunun için de çok çok daha pahalı dvd playerlar satılıyor.
    Ayrıca videofiller genelde divx izlemezler.
  • dvd ve hddvd gösteriyor sadece, ayrıca hala pahalı, yurt dışında 50 dolara kadar düştü.
  • Bu cihaz mı 50 dolar, peh yani amma ölücü olmuşuz yavu sm=s17.gif]
    quote:

Orjinalden alıntı: korozyon

dvd ve hddvd gösteriyor sadece, ayrıca hala pahalı, yurt dışında 50 dolara kadar düştü.

• ben sinemasever biriyim lcd var plazma var ses sistemim var diyen birinin dvix gibi(vcd rezaletini hiç saymıyorum) acayip formatlarla ne işi var anlamak güç,taş gibi bi dvd player ayrıca bitsin bitmesin hddvdplayer 299ytl ise daha ne olsun....zaten upscale yapan playerler 200ytl...ben bugün 28şubat perşembe,eskişehirdeki teknosalara baktım,bu cihaz yoktu....eğer burada bu fiyata gören olura bi zahmet buraya bi msj yazsın....şimdiden teşekkürler..hddvd gibi booomba bi formatı sırf sonynin yavşaklığı yüzünden kaybetmek iyi olmadı....ama inşallah hddvdnin bitmesi blurayi ucuzlatır..neyse hayırlısı....
  • Hangi model acaba Hd-xe1'se hemen alırım
  • 100YTL düşşün süs için alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmrbrn

ben sinemasever biriyim lcd var plazma var ses sistemim var diyen birinin dvix gibi(vcd rezaletini hiç saymıyorum) acayip formatlarla ne işi var anlamak güç

Ben bedava olduğu için DivX'i tercih ediyorum ama görüntü ve 5.1 ses kalitesi olarak çoğu DivX'in DVDden farkı yok DivX'i okadarda küçümseme bence daha Türkiye'de playerı satılmasada daha HD-DivX'ler de var ayrıca DivX'lerin bir artısıda Amerika'da çıkan NTSC bir filmin DivX'ini PAL DVD olarak çıkmasını beklemeden üzerine bir altyazı ekleyerek izleme avantajı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 29 Şubat 2008; 0:25:27 >
  • Hiçbir yerde yok 299ytl ye hddvd player

Heryerde 899ytl...
  • dostum bu xe-1 den daha iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: THX

Hangi model acaba Hd-xe1'se hemen alırım
  • İzmir'de bütün teknosa'larda ortaya yığmışlar.Bende sordum.Bunlar ne işe yarar .Bana DVD player ama HD DVD dediler.Çok kaliteli görüntü gösteriyor dedi.Peki ne seyredebiliriz dedim.Yurtdışından filmler sürekli geliyormuş.Artık dayanamadım.Hangi filmler sürekli geliyormuş beyefendi dedim.HD-DVD üretilmiyor artık deyince birden sustu ve gitti.

Yani Teknosa'nın amacı teknolojiyi takip etmiyen insanları kazıklamak.Görevli kişi bana HD-DVD format olarak bittiği için bizde fiyatları düşürdük ama çok iyi bir playerdır almanızı tavsiye ederim deseydi alırdım.Fakat maalesef cok yanlış yaklaşımları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedekaan -- 29 Şubat 2008; 10:03:18 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.