Bildirim
Toshiba hayabusa aldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayabusalar dayanıklı ama yavaşlar. Fakat temiz kullanırsanız uzun süre götürür hocam. -
3.0 olduklarından hızlı olduklarını varsaydım yanlışmıyım?
yani diğer 3.0lardan daha yavaş olabilir ama 2.0lardan bariz hızlıdır heralde -
2.0dan hızlıdır, ya da 2.0'a yakındır hocam. Geçenlerde Kingston DT G4 almıştım 2.0. gibiydi. Öyle diyeyim. Ama fark var mı: az ya da çok fark her zaman var.quote:
Orijinalden alıntı: Rektifier
3.0 olduklarından hızlı olduklarını varsaydım yanlışmıyım?
yani diğer 3.0lardan daha yavaş olabilir ama 2.0lardan bariz hızlıdır heralde -
gerçekten pek hızlı değilmiş şuan içine bir dosya atıyorum 6-11mb arası hızla alıyor.
çok daha hızlı olması gerek diye düşünmüştüm acaba benim koyduğum portmu 2.0?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektifier -- 11 Şubat 2020; 9:42:39 > -
Porttan ziyade usb teknolojisi etkili oluyor diye biliyorum ama forumda benden daha iyi bilen birileri vardır hocam.quote:
gerçekten pek hızlı değilmiş şuan içine bir dosya atıyorum 6-11mb arası hızla alıyor.
çok daha hızlı olması gerek diye düşünmüştüm acaba benim koyduğum portmu 2.0? -
İnanmıyorum hocam bu kadar yavaş olabilceğine yarın diğer portlarıda denicem -
Tabii ki hocam. Mutlaka deneyin.quote:
İnanmıyorum hocam bu kadar yavaş olabilceğine yarın diğer portlarıda denicem -
Hayabusa maalesef 3.0 görünümlü 2.0 -
evet şimdi 3.0 porta taktım hızı arttı ama yine yavaş 12-14mbits hizinda dosya alıyor.
idare edilebilir hızlar ama bir 20olaydı bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektifier -- 12 Şubat 2020; 9:47:14 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X