Şimdi Ara

Toshiba Satellite C75-A-10J 2.EL LAPTOBUM NE KADAR EDER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 6-7 senedir kullandığım laptobumu yeni bir bilgisayar topladığım için satmayı düşünüyorum laptop ve 2.el piyasasını net bilmediğim için sizlerden destek almak istedim.Bilgisayarımın özellikleri aşağıda yer almaktadır;

Bu özelliklere ekstra olarak yaklaşık 5-6 ay önce 240 gb ssd taktım klavyesini,sarj kablosu ve adaptörünü yeniledim.Bilgisayarın pili bitik sarja takılı olmadan çalışmamaktadır.Bilgisayarı almayı düşünen bir arkadaşımız olursa oyun için çok fazla düşünmesini önermem League of legends,Fm 20,Batman Arkham Asylum,Max Payne 3 gibi oyunları oynayabiliyordum fakat bunlardan daha yeni oyunları açabileceğini düşünmüyorum.Bu konulardan anlayan arkadaşlarımdan destek istiyorum sizce bu bilgisayarım ne kadar eder ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clippere -- 6 Mayıs 2020; 19:28:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 17.3" ekranlı artı Nvidia GT 710m harici ekran kartı da var sanırım. 768p modellilere ne fiyat çektiklerini görüyoruz, bunda 900p var. 8GB RAM ve 240 SSD de var, benim fikrim 550-600'den aşağı verme GT 710m sorunsuz çalışıyorsa. Burada satman zor olabilir: hem talep olmaz hem de eski model, fiyatı çok öldürürler.
  • Hocam aşağı yukarı 1600-1700 tl eder. 1900dan koyup pazarlıkta en fazla 1600e düşersiniz. Bilgisayarın pilinin bitik olması yaklaşık 200 tl indiriyor bu fiyatı. Ben takarım öyle de yollarım diyorsanız 120 tlye piller mevcut araştırdığım kadarıyla. 2100den koyup 1900e yollarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba A210 15-K sizce nasıl
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.