Şimdi Ara

Toshiba harddisk anakart lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde toshiba mk3256gsy model harddisk var. Plakaları sağlam ama anakartı yandı. Elinde bu harddiskin plakası bozuk olanı varsa anakartına talibim :)

İlgilenen arkadaşlar lütfen benimle irtibata geçiniz...

• 2. el bölümüne yaz bide.Bi ihtimal elinde olan varsa satin alip işini görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartın yandığına eminsen, üzerinde ki revizyon numarasını yaz bi kontrol edeyim. Aynı marka model diskler üzerinde farklı revizyonlarda kartlar kullanılmakta. Elimde varsa yardımcı olmaya çalışırım.
  • Direk resmini çekip koyuyorum arkadaşım. Umarım yardımcı olabilirsin bana...
     Toshiba harddisk anakart lazım... Toshiba harddisk anakart lazım...

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/205558/b5433969-8618-4da0-aaf8-df1d7b287c43.JPG

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/205558/0abc7915-3def-4029-bac0-e0a5fd7f6fa0.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beacool -- 27 Aralık 2013; 22:06:27 >

• icelive kullanıcısına yanıt
    Bakabildinmi dostum?
  • Kusura bakma cevap vermeye fırsat bulamadım. Elimde ki disklere baktım, bu model yok maalesef. Bu arada arızanın karttan olduğuna eminiz değil mi?
    Karttan olduğuna inanıyorum. Disk spin atmıyor. External case e bağlıyorum cihazı görüyor ama başlatılamadı diyor. Başka bir fikrin varmı hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook SSD ve Ram tavsiyesi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beacool B kullanıcısına yanıt
    Elektrik verdiğinde motor hiç spin almıyorsa büyük bir ihtimalle kart arızası lakin kartı değiştirmek yeterli olmayacaktır. Elektronikle haşır neşir değilsen ve diskinde önemli verilerin varsa profesyonel destek alman tavsiyemdir. Önemli verin yoksa zaten hiç uğraşma, astarı yüzünü geçer :)
    Himm elektroniğe yabancı değilim ama profesyonel sayılmam. Aklında bulunsun hocam bulursan bu karttan yada bulan biri çıkarsa bi zahmet bana haber veriversin. Sağol herşey için yinede...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.