Şimdi Ara

Toshiba Encore WT8-A 8' Tablet (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
8
Favori
44.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Usb belleğin görünmesi için fast boot ve secure boot un kapalı olması lazım

secure boot kapalı da fast boot nasıl kapanacak , biosta öyle bir seçenek yok.
  • tarkan4407 T kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Batarya kısmında bir sorun yok gibi. Peki 32 gb hafıza durumu nasıl bu cihazlarda? Windows olunca insan güvenemiyor. Sd kart almak zorunlu fakat sd karta program kurulabiliyorsa harika olur. Neyse kısa zamanda Bimeks'e uğramak lazım. Bir diğer baktığım cihazda Asus note 8. Onun kalemini pdf dosyalarında kullanabiliyorsak harika. Fakat Toshiba'nın da görünüşü, kasa kalitesi ve batarya süresi harika. Kararsızlık
  • neyse ben no matter what kapsamında iade edeceğim.
    toshiba 11 inç falan çıkarırsa yine toshiba alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, ben de bu aralar eski laptopumu ve android tabletimi birakip toshiba encore'u almayi düşünüyorum ciddi bir sekilde. Lakin muhendislik ogrencisi olarak zaman zaman Arena, Minitab, SPSS, Autocad vs. kullanmam gerekiyor. Bu veya bunlara benzer programlari kullananlar var mı, performansi nasildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert5089 -- 15 Nisan 2014; 10:55:30 >
  • toshiba sakın almayın, ben aldım iade ettim sistem çökerse şletim sistemi yeniden yüklenmiyor servis 80 lira istiyor ve garanti dışında.. muadili Asus vivo tab var.
    onu alın ya da 10 inch Asus t100 alın.

• 8 inç için toshiba iyi bir seçenek ama 10 inç olur dersen bencede asus t100
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert5089

Selamlar, ben de bu aralar eski laptopumu ve android tabletimi birakip toshiba encore'u almayi düşünüyorum ciddi bir sekilde. Lakin muhendislik ogrencisi olarak zaman zaman Arena, Minitab, SPSS, Autocad vs. kullanmam gerekiyor. Bu veya bunlara benzer programlari kullananlar var mı, performansi nasildir

alma alısılması zor bır urun.sattım hiç toshiba dusunme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

toshiba sakın almayın, ben aldım iade ettim sistem çökerse şletim sistemi yeniden yüklenmiyor servis 80 lira istiyor ve garanti dışında.. muadili Asus vivo tab var.

Son bios güncellemesi ile bu sorun düzeldi. Tableti ses arttırma tuşuyla açıp kurtarma menüsüne girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert5089

Selamlar, ben de bu aralar eski laptopumu ve android tabletimi birakip toshiba encore'u almayi düşünüyorum ciddi bir sekilde. Lakin muhendislik ogrencisi olarak zaman zaman Arena, Minitab, SPSS, Autocad vs. kullanmam gerekiyor. Bu veya bunlara benzer programlari kullananlar var mı, performansi nasildir

Autocad gibi programlar için toshiba encore uygun bir tablet değil. Hem tablet hem laptop özelliği olan cihazlara yönelmelisiniz.

Ben bu tableti aldığım günden beri keyifle kullanıyorum. Hiç sorun çıkarmadı. 10"lik android tablette var. Bu daha taşınabilir ve keyifli geliyor bana. Ajanda misali heryere götürüyorum. Fakat sadece pc olarak kullanıyorum. Autocad gibi programlar kurup kullanmaya uygun değil. Hatta hiçbir tablet buna uygun değil. Sadece hem tablet hem laptop olan cihazlar işinizi görebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkan4407

quote:

toshiba sakın almayın, ben aldım iade ettim sistem çökerse şletim sistemi yeniden yüklenmiyor servis 80 lira istiyor ve garanti dışında.. muadili Asus vivo tab var.

Son bios güncellemesi ile bu sorun düzeldi. Tableti ses arttırma tuşuyla açıp kurtarma menüsüne girebilirsiniz.

Ben artık encore almam bir daha.
    teknosada hafta sonları 899 liraya düşüyor, almayı düşünenler hafta sonu teknosayı takip edin.
  • quote:

quote:

quote:

teknosada hafta sonları 899 liraya düşüyor, almayı düşünenler hafta sonu teknosayı takip edin.

Elbette teknoloji farklı beklentilere farklı çözümler üretiyor. Ürünün özellikleri kişinin beklentilerine uygun olmalı. Yoksa memnuniyet sağlanamaz. Fakat bu noktada Toshiba nın hakkını yememek gerekir. Kendini ispatlamış bir marka. Başka bir cihaz almış olsaydınız, belki kullandıktan sonra iade etme imkanınız dahi olmayacaktı. Bu bile olumlu, güzel birşey.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Elbette teknoloji farklı beklentilere farklı çözümler üretiyor. Ürünün özellikleri kişinin beklentilerine uygun olmalı. Yoksa memnuniyet sağlanamaz. Fakat bu noktada Toshiba nın hakkını yememek gerekir. Kendini ispatlamış bir marka. Başka bir cihaz almış olsaydınız, belki kullandıktan sonra iade etme imkanınız dahi olmayacaktı. Bu bile olumlu, güzel birşey.

Toshibaya lafım yok, mesajıma dikkat ettinmi toshiba almam demedim, encore almam dedim.

• kliksa da 800 hediye çeki ile 750 tl geliyor. haberiniz ola
  • Yeni Windows tabletleri inceledim çok güzel , çok hafif çok şık olmuş....Asus , Toshiba , Casper v.s.
    inceledim.....fan olayı da yok ciddi olarak düşünüyorum bende almayı...yalnız batarya konusunda
    iyice incelemek lazım....batarya en önemli şeylerden biri....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technological

Yeni Windows tabletleri inceledim çok güzel , çok hafif çok şık olmuş....Asus , Toshiba , Casper v.s.
    inceledim.....fan olayı da yok ciddi olarak düşünüyorum bende almayı...yalnız batarya konusunda
    iyice incelemek lazım....batarya en önemli şeylerden biri....

Durumuna göre bence hiç sıkıntı edilmeyecek kısmı pil

• Çok kullanıyorum seyahat v.s. ondan dikkat ediyorum ama genelde pilleri iyi heralde.......
    Araştıralım bakalım çok hoş cihazlar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technological

Çok kullanıyorum seyahat v.s. ondan dikkat ediyorum ama genelde pilleri iyi heralde.......
    Araştıralım bakalım çok hoş cihazlar.....

Acer w510 larda iki pil vardı 18 saate yakın kullanım sunuyordu

Yeni acerler çıkacak beklemeni tavsiye ederim

• Takipteyiz
  • miix 2 nin ekran parlaklığı, pili değiştirilebilir olması, w8.1
    toshiba hdmi, gps,
    asusun kalemi(pdf okurken işe yarar), yanında gelen sd kartta windows olaması, en azından formatlamak için avantaj.ancak başlat butonu olmayışı büyük eksiklik.

Her 3 içinde testlere baktım ufak tefek farklılklar var. ama sonuçta çoğu biribirine yakın.
    Aslında deln veue pro 8 en iyisi ancak türkiyede satışı yok.
    Birde bu ürünlarde 1 yıllık veya sınırsız ms office veriliyor mu? Hangisinde var? Olanı almayı tercih ederim.
    Bende seçim yapmakta güçlük çekiyorum.
    samsung noteII telefonumda hem gps hemde pen var. ancak asusun peni çok başarılı. toshibanın gps i hem rus hem abd uyduları ile ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesif35 -- 17 Temmuz 2014; 12:33:48 >
  • ben cihazı almanyadan alacağım 710 liraya. yanında ne önerirsiniz? cihaz sadece internet-sunum-not almak için kullanılacak
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.