Şimdi Ara

Toshiba A200 1CR Kullanıcıları - Genel Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
38.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • laptopu daha 2 hafta önce aldım ama performansından pek memnun değilim bahaneyi hep vista olmasına buluyorum ama bundada doğru mu yapıyorum bilmiyorum masa üstünde sağ tıkladığımda bile ort 1 sn bekliyorum daha önceki p4 laptopum bile bundan iyiydi genel olarak mı böyle bu laptoplar yoksa benimkinde mi bi sorun var yada ilk yüklerken mi bi hata yaptım yardım edin lütfen bi sorun varsa iade etmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çokomel -- 18 Haziran 2007; 0:18:57 >

sorunsuz alışverş yaptıklarım:sancak5234(birçok kere telefon alınıp satıldı),lacrymatoire(kulaklık satıldı),modda,zephyroshawk,sbaktepe,hitex,boanhuar,SorrowOcean(kulaklık alındı),xpress(hdd satıldı),tulgacan(p3 parcalar satıldı)peter pan (k 790i alındı),Dallasimo(mp3 player alındı telefon verildi)superkobra86(mp3 player vs alındı)Positive(saat alındı) kyle007(saat alındı)Sedoman34(termosifon alınd),_vassili_(k810i satıldı),tanman(k810i alındı),casberg(w880i satıldı),erbil7(hp 164c satıldı)sonbahar78(6300 satıldı),loko (boya satıldı)bunlar hatırlayabildiklerim bu arklar gibi hepsine dürüstlüklerinden dolayı ayrı ayrı tşk ederim
  • dostum yakın bir tanıdığımda da a200 1 cr var yeni aldı ilk kullandığımda benimde dikkatimi çeken bu yavaşlığı oldu biraz incelediğimde laptop un güç tasarrufunda olduğunu gördüm bu durumu yüksek performans a aldığımda bayağı hızlandığını gördüm bu duruma bi bak ayrıca dediğin gibi vista olması büyük etken hiç şüphesiz laptop ta xp yüklü olsa daha hızlı olurdu
    bunların dışında bi durum varsa yetkili birsinin görmesinde fayda var. ayrıca fiyatını hakeden süper bi alet güle güle kullan
  • Ben de yaklaşık 1 hafta önce bu makineyi aldım, aynı şeyden ben de şikayetçiyim, makine çok yavaş, arkadaşın dediği güç tasarrufunu, yüksek performansa çevirme işini deneyeceğim, galiba bende güç tasarrufunda kullanıyordum, ama makine yine de yavaş, benim de tek sebep olarak düşündüğüm Vista..başka bir sebepi olabilir diyen tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyoruz, bir de ben internete kablosuz bağlanıyorum, bir arkadaşım kablolu bağlan hızlandığını göreceksin dedi, bunu da söylemiş olayım...
    bu makine çok yavaş
    benden yardımcı olmamı istedi.
    makine çok güzel parasını hak ediyor.
    bu kadar yavaş olmaması lazım.
    incelemelerim de şunu gördüm.
    internetten bazı araştırmalar yaptım.
    toshibanın kendi sitesinde forum var.
    bu forum da bu makineyi alan yabancı kişiler bile yavaşlığından şikayetçi
    vistaya bağlıyorlar.

bence de vistadan kaynaklanıyor.
    birincisi üzerinde verilen vista 32 bit
    yarı yarıya yavaşlatıyor. vista zaten hantal bir işletim sistemi
    ayrıca uyumsuzluk sorunu var
    kablolu modem de bile sürekli sorun çıkarıyor.
    donanımlarınızın vista sürücülerini yükleyin. bir çok sorunu çözüyor.
    tek sorun 32 bitlik vista
    oyunlar sürekli donuyor.
    bence vista kendini toparlayana kadar xp pro kullanın derim.

toshiba yı aradım. bu modelin türkiye ye xp driverleri daha gelmemiş. yabancı sitelerde xp driverlerını arıyorum.bulan olursa yardımcı olsun. foruma koysun.

makine çok güzel vista öldürüyor. alacak arkadaşlara tavsiyem alırken satıcılarla pazarlık edin. 32 bitlik vista almayın farkı ne ise ödeyin 64 bitlik yüklesinler. makine 2 kat hızlanır.
    vistanın bir iki yılı daha var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adana0112 -- 5 Haziran 2007; 23:44:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: adana0112

Arkadaşlar benim de bir arkadaşımda var TOSHIBA SATELLITE A200-1CR
    bu makine çok yavaş
    vistaya bağlıyorlar.

oyunlar sürekli donuyor.

toshiba yı aradım. bu modelin türkiye ye xp driverleri daha gelmemiş. yabancı sitelerde xp driverlerını arıyorum.bulan olursa yardımcı olsun. foruma koysun.

makine çok güzel vista öldürüyor. alacak arkadaşlara tavsiyem alırken satıcılarla pazarlık edin. 32 bitlik vista almayın farkı ne ise ödeyin 64 bitlik yüklesinler. makine 2 kat hızlanır.

bende bu makinadan almayı düşünüyorum ve xp kurduracaktım. ama xp driver ları yok diyorsun ne yapıcağız.?

zaten vistaya gıcığım winampı bile çalıştıramıyormuş, uyumsuzmuş şu an için. benim vistaya geçmem 1-2 seneyi bulur herhalde...

• arkadaşlar selam bu A200-1CR den 3 gun once aldım vista ile berbat çalışıyor hemen xp kurdum driver sorunu yaşanıyor biliyordum bile bile aldım ama butun driverlerini alman server ında buldum şuan sıkıştırdım rapide atıyorum size linkini upload bitince vericem.. 1-2 not ileteyim siteden a100 bluetooth driver ve yazılımlarını alın FN tuşlarının yazılımını bulamadım flashmedia driverlerini vista olarak çektim çalıştı size tavsiyem xp kurmadan once xp için gerekli dirverlara sahip olun yoksa xp network ü bile tanımıyor driver aramaktan gevredim resmen ama oldu şuan xpde fifa2007 yi 1024 çözünürlükte rahatlıkla oynuyorum performans xpye geçince mükemmelleşti...almakta kararsız olan varsa xp yuklu halde görmeli

Orjinalden alıntı: cemoliyim

arkadaşlar selam bu A200-1CR den 3 gun once aldım vista ile berbat çalışıyor hemen xp kurdum driver sorunu yaşanıyor biliyordum bile bile aldım ama butun driverlerini alman server ında buldum şuan sıkıştırdım rapide atıyorum size linkini upload bitince vericem.. 1-2 not ileteyim siteden a100 bluetooth driver ve yazılımlarını alın FN tuşlarının yazılımını bulamadım flashmedia driverlerini vista olarak çektim çalıştı size tavsiyem xp kurmadan once xp için gerekli dirverlara sahip olun yoksa xp network ü bile tanımıyor driver aramaktan gevredim resmen ama oldu şuan xpde fifa2007 yi 1024 çözünürlükte rahatlıkla oynuyorum performans xpye geçince mükemmelleşti...almakta kararsız olan varsa xp yuklu halde görmeli

xp ile herşey mükemmelleşti demişsin o zaman tüm kabahat xp yerine vistalı olması ok ama toshiba neden bile bile böyle bişey yaptı ki yani bana mantıksız geliyo magdem vista etiketiyle pazarlama üstüne agırlık yapıyosun aynı zamanda xp olarak veya xp sürücelerini piyasaya sür ben bu durumu bilmiyodum eger 2 ay önce imzamdaki laptopu alırken a200 1bp olsaydı onu tercih ederdim yani şuan laptop alıcak olsam a200 1bp alırım diyodum ama hayırlısı olmuş da tek kusurunu vista yerine xp yüklü olarak buldugum inspiron ce20 yi almışım bikere daha bu cümleyi kurduguma memnun oldum ama umarım sorunu en kısa zamanda halledersiniz

• arkadaslar benımde a200-1cr yi alalı bir hafta olmadı ve aynı sekılde bende de ınanılmaz bır yavaslama var..kendı P3 pc im bile bu aletten daha hızlı..arkadasların soyledıgı gıbı guc olayını yuksek performansa cıkarınca fark hıssedılıyor.ancak kesın cozum degıl..burdakı sorun sadece Vista dan kaynaklanıyor degil bence.çünkü bilgisayarda herhangı bir işlem yapmadıgım zaman Ram den 500 600 arasında bir yeme durumu var ve bu bilgisayarı malesef kasıyor..bence bu duruma bilgili olan arkadasların bir el atması gerekıyor...
  • aslında en cok aklıma takılan konu bilgisayarın boş durumdayken neden bu kadar cok ram yedıgıdır!kullanan arkadaslar görev yöneticisinden lütfen baksınlar ve ram çalısma rakamını bana bildirirlerse sevinirim..acaba bende mı bir anormallık var??
    Tek kötü yanı Xp'ye oranla biraz daha fazla ram kullanması ama öle abartı boyutlarda da değil...
    Sizde ram ne kadar??
    calculis
  • arkadaşlar A200 cr1 Xp driverlerını rapidledim
    http://rapidshare.com/files/28937251/A200-1CC.rar
    pass: toshiba

burada tüm driverleri yok ulusal sitesinden flash media vista driverlarını kullanabilirsiniz sorun çıkartmıyor
    bluetooth driver larınıda
    http://aps.toshiba-tro.de/bluetooth/directlink.php?snr=2
    yüklemelisiniz rapid i test ettim sıkıntı yok
    bu notebook 1gb ram ile xp'de vistadan daha performanslı çalışmakta.. eski pc de bende vista kullanıyorum AMD X2 4200+ // ASUS M2CHAIR NF590 // 2X 1 GB DDR2 800MHZ KINGSTON ile ewet vista32 home , xp pro32 ye göre çok daha performanslı ama bu notebook ta kesinlikle xp kullanılmalı die düşünüyorum...bir son kullancı olarak ben pişman değilim.. şimdilik

• üstad bende vistada biraz kullandım fakat sölediklerin ben yaşamadım aslında alır almaz gereksiz toshiba orjinal utility programlarını ve nortonu kaldırmıştım ama her uygulamada mouse yanında kum saatini görmek beni deli etti istersen sende gereksiz uygulamaları kapatarak performansı denemelisin...

bir arkadşımda core duo T2400 ( 1.87 ) ve 1 Gb ( 667 ) ramıyle benim ki ( core 2 duo T 7400 2.16 1 Gb 533 ) kadar performans alıyor nerdeyse VİSTA ya geçip denemek istiyorum
    1 GB ram 15.4 trubrite ekran
  • bazı arkadaşlar farklı makineleri söylüyor
    bizim bahsettimiz toshıba Satellite A200-1CR modeli
    bu makine ile vista 32 bit işletim sistemi vermişler
    sorun vista da
    yabancı kaynaklı sitelerde araştırdım
    toshibanın kendi sitesindeki müşteri forumlarında bile yabancı müşteriler bile yavaşlığı konusunda şikayetçi
    bir arkadaş gerekli sürücülerin bulunduğu linki vermiş

bende bir yerden buldum ve laptoba xp yükledim
    makine uçuyor
    klasöre dokunduğun an klasör açılıyor
    vista felaket
    arkadaşın verdiği linkteki driverleri alın ve xp yi kurun memnun kalırsınız

arkadaş çok memnun kaldı
    vistayı silmemi istiyor şu an
    bu makineden elinde olan arkadaşlar xp yükleyin bir deneyip görün
    alacak arkadaşlar alsınlar makine çok güzel
    içiniz rahat olsun canavar gibi makine
    xp sürücülerini bir arkadaş vermiş

alacak arkadaşlara tavsiyem alırken satıcılar vista yüklüyor. satıcı ile pazarlık edin farkı ne ise ayarlasınlar xp pro yada media center alın. üstündeki 32 bitlik vistayı almayın.vista zaten ağır. olmadı 64 bitlik vista versinler. biraz fark ödeyin ama sonuçtan memnun kalırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adana0112 -- 10 Haziran 2007; 3:34:05 >

• Verdiğiniz linke giriş yapamıyorum. tekrar düzenli bir şekilde verebilirseniz herkes faydalanır. ilginize teşekkür ederim....

Toshiba A200 1CR Kullanıcıları - Genel Başlık

Orjinalden alıntı: adana0112

Arkadaşlar benim de bir arkadaşımda var TOSHIBA SATELLITE A200-1CR
    bu makine çok yavaş
    vistaya bağlıyorlar.

oyunlar sürekli donuyor.

dostum müsadenle verdiğin bazı bilgileri düzeltmem gerek, (TOSHI KULLANMIYORUM SADECE VISTA KONUSUNA AÇIKLAMA YAPICAM!)
    1-VISTA uyumsuz değildir. vıstayı ilk çıktığı günden beri kullanıyorum iki makinemde de oyun olsun program olsun sorun yaşamadm. Biraz araştırmayla her programın vistaya uymlu versiyonu bulunabilir. bulunmasa bile sağ tıklayıp uymluluk modu seçildiğğinde sorun kalmıyor.
    2-vista hantal yada yavaş değildir. ama bu tamamen elinizdeki makinenin konfigürasyonuna bağlıdır. kendi tecrübeme göre vista en stabil ve hızlı microsoft işletim sistemi diyebilirim. reel bir örnekle ASUS notebookumda açılış (power'a bastıktan sonra masaüstünün gelmesi 26 saniye, kapat dedikten sonra elektrğin kesilmesi 6 saniye. başka hiçbir sistemde ben böyle değerler alamadım.
    3-STALKER-COD2-HITMAN BLOOD MONEY-HITMAN CONTRACTS-SPLINTER CELL CHAOS THEORY-SPLINTER CELL DOUBLE AGENT-FEAR-RAINBOW SIX:LAS VEGAS vs. benim vistada full ayar akıcı şekilde notebookumla oynadığım oyunlar.
    4-32 bit vistada sürücü bulamayan 64 bit vista da hiç bulamaz. zaten bu versiyon için özel program ve sürücü gerekir. herkese değil kısmi bir kitleye yönelik üretilmiştir. ev-oyun-ofis kullanıcısına hitap etmez!!! makinenizi bırakın hızlandırmayı setup'tan sonra gelecek görüntüye bile hayret edersiniz...

bu 4 maddeden en ufak şüphesi olan varsa ASUS F3JP forumunda başka kullanıcıların mesajlarından teyit edebilir. KİMSEYİ YALANCI ÇIKARMAK İÇİN DEĞİL "DOĞRU BİLGİYİ AKTARMAK İÇİN" yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 17 Haziran 2007; 19:40:14 >

• linkte bi yanlışlık yok düzgün bir şekilde çalışıyor...

http://rs78.rapidshare.com/files/28937251/A200-1CC.rar
  • Arkadaşlar ortak düşünce bence de doğru vista cihazı çok kasıyor. Açıkçası bu derece güncel bi cihaz alıp performansını görünce hayal kırıklığına uğradım. Ben cihazı 5 gün kullandım hoparlorunun arızalı çıkmasından dolayı iade ettim. Şimdi tekrar aynı cihazı almayı düşünüyorum. Fakat bazı noktalar insanın kafasını karıştırıyor. Özellikle ben cihazın kasasına vuruldum gerçekten harika bi kasa bana göre özellikleride mükemmel ama herkesin düşündüğü gibi nasıl olurda bu cihaz bu kadar hantal çalışır. Bende ilk gün norton u ve gereksiz programları kaldırdım ama cihazın performansı sizi tadmin etmiyor. Ben cihazı yüksek performansada aldığımda yinede tatmin edici bi performans vermiyor. Xp ye geçmek en mantıklı çözüm olarak duruyor xp ye geçen arkdaşlarında bahsettiği gibi cihaz bambaşka cihaz olacaktır. Ben iade ettiğim halde yine aynı cihazı alıcam bi kaç gün içinde ayrıca burada tecrübesini ve düşüncelerini paylaşanlar saolsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknografi.net -- 18 Haziran 2007; 13:27:32 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.