Şimdi Ara

Toshiba A200 1CR Kullanıcıları - Genel Başlık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
37.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç kimse beni kale almıyor yaaauw bilen varsa lütfen pm atsın bakın rica ediyorum benim bilgisayar oyunlarda takılıyo ekran kararıyo sorun şu ilet igfx bunu çözebilecek olan var sa çekinmesin lütfen pm atsın BENİM LAPTOP AK PM ATSIN TOSHIBA A200-1CR AYNI MARKA KULLANAN VARSA LÜTFEN DİYORUM BAK PM ATSIN AYIP OLUYO AMA DEMEK İSTEDİĞİMİ İNŞAALLA ANLAMİŞSINIZDIR DUALIRINIZ BENİMLE OLSUN DA ŞU SORUNU Bİ ÇÖZÜYÜM PM ATIN KARDEŞİM .............................................

• ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 10 GUNDEN BERİ TOSHİBA A200 1CR KULLANMAKTAYIM.
    GENELLİKLE ŞİRKET İŞLERİ İÇİN KULLANIORUM.
    İLK ALDIGIM ZAMAN VISTA HOM BASIC VARDI VEDE NEFRET EDIYORUM AMA TOSHIBA KENAR CUBUGU VEDE RENKLENDIRME EKLEMIS. PREMIUM OZELLIKLERI KATMIS GERCEKTEN HOSUMA GITTI BRAWO YANE ADAMLAR DÜŞÜNÜO.
    ŞIK BİR TASARIM WAR.GERÇEKTEN NOTEBOOK ALIRKEN DIŞ OZELLILKLERINE BAQIORUM BENCE GELMIS GECMIS EN IYI DIŞ TASARIM LAPTOPU.

HAYAL KIRIKLIGIM OLARAQ MAUSEPAD INDE KISAYOLLARIN OLMAMASI GERCEKTEN BIDE KAÇ DOLARLIK ŞEY BI CAMERA EKLESELERDI 30DOLAR OLSUN MILLET VEREMEYECEKMIYDI. BUNLAR KUCUK AYRINTILAR AMA KOYSALAR GUZEL OLURDU.
    BİSÜRÜ SERİSİ VAR A200 UN NEDEN 3 SERİSİNİ TR YE GETIRMISLER ONUDA ANLAMADIMM.

VALAHA OFFICE, PROGRAMLAR , AVAST VDE PHOTOSHOP YUKLU BILGISAYARDA TEK BIR KASMA YOQ HAFIF KASIO VISTADAN ODAA.
    WINDOWS XP GIBI BEKLEMEYEIN 2001 IN ISLETIM SISTEMI OO VISTA ICIN 1GB RAM ALIN DERIM AMA 2.512 OLDUGUNDAN ONLARI SATIN 2 TANE 1GB RAM ALIN ODA 140 YTL FALAN YAPIO SIFIRI.

BENCE COQ MEMNUNUN LAPTOPDAN HIZLI MI HIZLI SORUNM HIC OLMADI SUANA KADAR...
    ARKADASLAR DIŞI CABUK KIRLENDIGI ICIN GÜNEŞ GOZLUGU BEZİ WARYA ONLA TEMIZLEYIN SUPER YAPIO VEDE CIZMIOO EKRANIDA ONLA TEMIZLEYIN..

SOYLUCEKLERIM SIMDILIK BUKADAR BENCE ALINACAK LAPTOPLARDAN BIRISI BU EGER DIS GORUNUM BENIM ICIN ONEMLI DIOSANISS.
    BİRAS UZUN OLDU AMA SIZINICIN ACIKLAMISSAM NE MUTLU BANA...

• TEKNOBU

EGER ESKI OYUNLARIN YADA PROGRAMLARIN VARSA VİSTA DESTEKLEMIO YADA VISTADA COK SORUN YARATIO ONDAN..
    OYUNUN SITESINDEN VISTA ICIN UYUMLU PATCHI WARSA INDIREBILIRSIN.. BAZLIARI DESTEKLIOO..
    EKRAN KATIDA O\B OLDUGUNDAN DOLAYI COGU OYUNU ACMAZ.
    EKRAN KARTI FAZLA ISTEMEYEN OYUNLARDA BU YENI CIKANLAR ARASINDA KALMADI..
    ZATEN OYUN OYNUCAKSAN HICBI ZAMAN LAPTOP ONERMEM MASA USTU OLSUN DAHA SUPER OLUO..
    ...
  • Bu notebooka uyan dijital & analog tv kartı var mı acaba? ExpressCard yuvası olduğu için uygun tek bir tv kartı bulabildim ben, o da yalnızca analog. Acaba Türkiye'de yok mudur ExpressCard girişli hem dijital hem analog tv kartı?

Orjinalden alıntı: sirmus

Bu notebooka uyan dijital & analog tv kartı var mı acaba? ExpressCard yuvası olduğu için uygun tek bir tv kartı bulabildim ben, o da yalnızca analog. Acaba Türkiye'de yok mudur ExpressCard girişli hem dijital hem analog tv kartı?

hayırlı olsun demek toshiba aldın güle güle kullan ben diğerini düşünüyorum uyarı ve önerilerini bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: kiyali

quote:

Orjinalden alıntı: sirmus

Bu notebooka uyan dijital & analog tv kartı var mı acaba? ExpressCard yuvası olduğu için uygun tek bir tv kartı bulabildim ben, o da yalnızca analog. Acaba Türkiye'de yok mudur ExpressCard girişli hem dijital hem analog tv kartı?

hayırlı olsun demek toshiba aldın güle güle kullan ben diğerini düşünüyorum uyarı ve önerilerini bekliyorum

Evet Toshiba aldım, şimdilik memnunum. Olması gerektiğinden daha yavaş ama ben de bunu Vista'ya bağlıyorum. Bunun dışında iyi bir notebooka benziyor, henüz kesin bir şey söyleyemem tabii, biraz daha zaman geçmesi lazım. Bu arada diğeri derken?

• arkadaşlar bende toshiba A200 1CR almayı düşünüodum harika bişeye benzio fakat bu dediklerinizden sora karasız kaldım bu aletin vista diilde xp lisi satılmıo mu driverler için site vermişsiniz fakat ben bunu yapabileceğimden emin diilim bilgisayarı aldıktan sora öle elimde kalmasından korkuorum ayrıca oyun oynanmıo demişsiniz ne yapmam gerekir bu bilgisyardan wazgeçip başka bişe mi almalıyım bana yardımcı olursanız sewinirim
  • arkadaslar benim oyunlar karrarıyo ve sonunda ise yani oyundan çıktıgımda ise igfx görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyo aynı sorunla karsılasıp çözen varsa lutfen bana da sölesin tskkr drm.
  • arkadaşlar ''büyük depolama birimi denetleyicisi'' olarak aygıt yöneticisind eksik driver olarak göünen komponent ''sd card okuyucusu(flash media)'' bu driver'ı modem driver'ını ikinci defa yükleyere kurabilirsiniz.Üretici firma ''texas instruments''...kolay gelsin
    kardes 1gb 1cr suan 2 yaparsam hızlanırmı dıosun..
    sımdı kardes 1gb degıl 1cr (512mb+512mb 667mhz)boyle oldugu ıcın 2 sınıde gozden cıkar ve 2.el pıyasasında sat.
    1gb suankı degerı tabıkı kıngston alıcaksın (Zaten 1yada 2 dolar oynuo ama ömür boyu garanti) 85ytl piyasada
    2adet 1gb+1gb 667mhz ram alırsan vede eğer peşin alırsan 75ytl ye werıolar ben alıcam yanı 2side 150ytl oluyor.
    2.el pıyasasındada 50ytl ye dıger ramları satarsan sana 100ytl ye patlıyor ama permormasn bakımından gerceken 2 katına cıkar...
    Vede şirketler bedawaya dıger ramları cıkartıp yenılerını takıyolar aldıgın yer duzgun olsun garantidede sorun olmuo..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.