Şimdi Ara

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
19
Favori
321.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.'www.gamyun.net oyun sitesinin güvenliğini hdd sata özelliği açıkken aşamıyorum ama sata özelliğini biostan kapatınca girebiliyorum' yardım yazısı için teşekkür ederim fakat ben bu bios ayarlarını hiç anlamıyorum burada adı geçen ayarı nasıl yapabilirim?yardım ederseniz sevinirim.

Orjinalden alıntı: derge

merhaba arkadaşlar.'www.gamyun.net oyun sitesinin güvenliğini hdd sata özelliği açıkken aşamıyorum ama sata özelliğini biostan kapatınca girebiliyorum' yardım yazısı için teşekkür ederim fakat ben bu bios ayarlarını hiç anlamıyorum burada adı geçen ayarı nasıl yapabilirim?yardım ederseniz sevinirim.

onu ben bir topicden alıntı yaptım ama orda nasıl yapıldığı yazılmıyordu.bilen varsa burada yazar.

Orjinalden alıntı: aslan001

sagolasın yaw hızır acıl gıbısın masallah hehe
    bırde bu bızım bılgısyarlarda zıp programı yok dımı bızım kurmamız gerekıyor ınsh elımde olanları kabul eder vısta

Hepsi uyumlu,winzip,winrar yükleyebilirsin,bende ikisi de yüklüydü birini defettim boşuna durmasın diye,winrar 9 yüklü yanlış hatırlamıyorsam şu an

Orjinalden alıntı: yuzuakyener

Emrah sonunda Everest'in ilacını buldum. 1VLnin monitör markası:

--------[ Monitör ]-----------------------------------------------------------------------------------------------------

[ AU Optronics B154EW02 V5 ]

Monitör Özellikleri:
    Monitör Adı - AU Optronics B154EW02 V5
    Monitör Kimliği - AUO2574
    Üretici - B154EW02 V5
    Monitör Türü - 15.4" LCD (WXGA)
    Üretim Tarihi - Hafta 1 / 2006
    Seri Numarası - Yok
    En Büyük Görünür Ekran Boyutu - 33 cm x 21 cm (15.4")
    Resim En-Boy Oranı - 16:10
    Yatay Frekans - 30 - 83 kHz
    Dikey Frekans - 56 - 75 Hz
    En Yüksek Çözünürlük - 1280 x 800
    Gama - 2.20
    DPMS Mod Desteği - Yok

Desteklenen Görüntü Modları:
    640 x 480 75 Hz
    800 x 600 75 Hz
    1024 x 768 75 Hz
    1280 x 768 75 Hz
    1280 x 800 75 Hz

Hiç duymamıştım bu markayı daha önce ama anlattığınıza göre 1ah nin görüntüsünden daha kaliteli,o zaman ben samsunga da bir ban çeksem mi?

• yener abi everesti yükleyebilirmisin...

Bu program sayesinde, ekran kartınızın, işlemcinizin, anakartınızın ısısını ölçebilir; tüm donanım ve yazılımlarla ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzuakyener -- 23 Kasım 2007; 10:22:07 >

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Yener hocam,
    Sen çok değerli bir arkadaşımızsın.Bir üstteki mesajında not bölümünü sil istersen.Yönetim bu konuda çok ciddi.

Teşekkürler Hasan kardeş. Pisi pisine gitmesin üyelik değil mi?
  • bişey merak ediyorum. 3Dmark 2001 yaptım bizim makinaya A200-1VL. Xp kullanıyorum. 1024*768 çözünürlük 32bit ayarlarda 8600 civarı bir puan aldı. anlam veremedim. bu neden böyle oluyor bilgisi olan var mı. Benim eski Go7300 bile 11000 alıyordu bu testten.

Orjinalden alıntı: ar600935

bişey merak ediyorum. 3Dmark 2001 yaptım bizim makinaya A200-1VL. Xp kullanıyorum. 1024*768 çözünürlük 32bit ayarlarda 8600 civarı bir puan aldı. anlam veremedim. bu neden böyle oluyor bilgisi olan var mı. Benim eski Go7300 bile 11000 alıyordu bu testten.

XPde DirectX 10 desteğini kullanamazsın. O yüzden düşük alıyor olabilirsin.
    benim bu aralar başım smileycentralve hopelessromantic diye sitelerden dolayı agrıyo. yeni bir sayfa acınca ara ara bu siteler de kendiliğinden açılıyo. uyuz etti. (zaten windows baslangıç programlarını engelliyo uyarısı yeterince gıcık ediyodu bi de ebeveyn denetimleri çıktı şimdi...) sitelerin url leri adaware de tool olarak yazdım şimdilik kayboldu. ama bir sorun da işlemci artık %55 asğısına inmiyor. tabi fan da susmuyor bu yüzden. kaynak izleyicisine girdim windows gezgini diyo %40 kadarlık kullanım için. eskiden yokmuydu bu gezgin sanki... noluyo anlamadım.. uyuz olmak üzereyimmm...

kodak C-875/8mp/5x&6xzoom
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAburak89

Yener hocam çok sağol valla ayarlar için gerçekten çok fark etti ses.. Herkes kurmalı bu driver'ı.. :)

Bu arada Berkkaan'ın postunu gördükten sonra aygıt yöneticisinden sürümü güncelleştir dedim ve daha üstünü bularak yükledi.. Bilgisayar tekrar başladığında denetim masasına Realtek geri gelmişti fakat ses ayarlarında Sanal surround yok artık.. İlginç bir durum..

yoneticiden bende güncelle dedim zaten güncel diyor(güncel dediği haziran tarihli). sonra realtek in sitesinden kaan arkadasımızın tavsiyesiyle R.181 i arattım onu da bulamadı. toshiba sitesine girdim o da olmadı.. gerçi ben memnunum sesten de yener hocam öyle ballandıra ballandıra anlatmış ki yükliim bari dedim...

kodak C-875/8mp/5x&6xzoom

• Toshiba sitesindeki sürücüyü kurdum, forumda bahsedilen ayarlarıda yaptım "ses" bariz yükseldi ancak eski güzelliği kalmadı. O yüzden tekrardan eski sürüme geri çevirdim. Ama bu severde "denetim masasındaki" realtek simgesi kalktı ayarlara girilmiyor. Mecburdan ses'ten ayarlara giriliyor. Kısacası eski ses bana çok daha ii geldi. Yeni sürücede ses fazla ama iyi değil. Realtek'in sitesindekini deneyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bora_er -- 23 Kasım 2007; 15:22:06 >

Teşekkür ederim.

Orjinalden alıntı: berkkaan

Merhaba arkadaşlar.
    Recovery dvd den, "D" diski verilerini silmeden, yalnızca "C" diskine kurulum yapabilen varmı? Varsa bana da yol gösterebilir mi? Yardımcı bir yazılım ile mi yapabiliyoruz?

Teşekkür ederim.

dvd yi taktıktan sonra f12 ye basılıyorsun sonra dil seçenekleri falan gelcek türkçeyi seçiyon en son sna iki seçenek halinde pencere gelcek normalde ilki seçilidir winre falan yazıyor.sen 2.seçeneği seçeceksin bu kadar başka bişey yok
  • enteresandır bugün tekrar denedim. alet 21500 aldı. demekki dün stabil bir durum yoktu. anlaşılır gibi değil. neyse şimdi 21500 falan alıyor. zaten fifa08 oynadım. herşey full detayda gayet iyiydi.

quote:

Orjinalden alıntı: yuzuakyener

quote:

Orjinalden alıntı: ar600935

bişey merak ediyorum. 3Dmark 2001 yaptım bizim makinaya A200-1VL. Xp kullanıyorum. 1024*768 çözünürlük 32bit ayarlarda 8600 civarı bir puan aldı. anlam veremedim. bu neden böyle oluyor bilgisi olan var mı. Benim eski Go7300 bile 11000 alıyordu bu testten.

XPde DirectX 10 desteğini kullanamazsın. O yüzden düşük alıyor olabilirsin.

Orjinalden alıntı: SpyWar

quote:

Merhaba arkadaşlar.
    Recovery dvd den, "D" diski verilerini silmeden, yalnızca "C" diskine kurulum yapabilen varmı? Varsa bana da yol gösterebilir mi? Yardımcı bir yazılım ile mi yapabiliyoruz?

Teşekkür ederim.

dvd yi taktıktan sonra f12 ye basılıyorsun sonra dil seçenekleri falan gelcek türkçeyi seçiyon en son sna iki seçenek halinde pencere gelcek normalde ilki seçilidir winre falan yazıyor.sen 2.seçeneği seçeceksin bu kadar başka bişey yok

Siz bunu denediniz mi? Ben sanki her halukarda "D" diskinede format atıyor diye hatırlıyorum. Oysa "D" diskindeki bilgileri boşuna yedeklemek, yeniden yüklemek istemiyorum. Teşekkürler....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Teşekkür ederim.

Siz bunu denediniz mi? Ben sanki her halukarda "D" diskinede format atıyor diye hatırlıyorum. Oysa "D" diskindeki bilgileri boşuna yedeklemek, yeniden yüklemek istemiyorum. Teşekkürler....

evet ben yapmıştım d ye format atmadı ama bunu bildiğim halde başta tırsmıştım bir sürü döükümanım vardı bende yedekleyip yaptım ama baktımki bieşy olmamış

• Yener , sen sanirim bios update'i download etmiştin, onu yükledin mi?

Bende indirip yüklemeyi düşünüyorum ama bios'tan hiç anlamadigim için cekiniyorum açikcasi,2ay once bios yüzünden hayatimda ilk defa bilgisayarciya para ödemek zorunda kaldim zaten

Bir de sabahtan beri farkli zamanlarda CPU sicakligina baktim,devamli 100derece gösteriyo ,bu deger cok fazla değilmi yaw ? alakasi varmi bilmiyom ama makineye dokundugumda hiç sicaklik yok

edit : mesaji üçüncüye editliyorum, yanlis yere bakmisim cpu sicakligi için , sanirim gercek degerler sunlar ;

cpu : 46 C
    cpu#1 : 47 C
    cpu#2 : 46 C

GPU dioda (bu ne bilmiyorm) : 26 C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankaraca -- 23 Kasım 2007; 17:27:47 >

• 15 ekim beklemeye devammmmm OOOOFFFFF OF...!!! te ne be u pe se

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.