Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercihimi A100-599'dan yana kullandım. Şu anda şarjda. Yanında bir de wireless modem aldım ve onun kurulumunu yaptım. Bir an önce şarj olmasını bekliyorum ve kullanmaya başlamak istiyorum. Detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum eğer bitirmeden ve sınavlardan fırsat bulabilirsem. Ancak evdeki ilk izlenimim ekran kalitesinin Packard Bell kadar iyi olmadığı. Yatay ve düşey açılarda görüntü bozuluyor, ancak Packard Bell'inkinde böyle birşey söz konusu değildi. Neyse, şimdilik hayırlısı olsun diyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirmanga

Çekirdeklerden birinin 1.6 olarak görünmesi bütün 599 larda var.Sorunun çözümü aşağıdaki linkte mevcut.Toshiba nın resmi sitesidir.

http://support.toshiba-tro.de/kb0/TSB6C01O70000R01.htm

kardeş allah razı olsun.. 5500 görünen işlemciyi Device Manager -processors bölümünden uninstall ettim yeniden başlat dedi evet dedim sonra baktığımda ikiside 7200dü..
    çok sağol...

• quote:

Orjinalden alıntı: nino

evet şu 2. çekirdeğin 1.66 görülmesi bende de var herkeste var sanırım nasıl çözecegız?

ayrıca merak edıyorum evdeyken pili çıkarıp fişte kullanmak mı yoksa pil takılıyken şarjda kullanmak mı daha sağlıklıdır? pil ömrü açısından

hocam ilk 2 şarjı 14 saat civarında kapalı olarak yapmamı söylediler..Fakat çok fazla şarjda kalmasın dediler.
    evde kullanma açısından pil ömrünü uzatmak için çıkartarak kullanmanın daha iyi olacağını söylediler..
  • Bazı arkadaşların söylediği bazı sorunlardanda bahsedim. Baz programlarda görünen ram in frekansının 266 olması durumu tamamen normal.O değer çarpanı ile çarpılır.Çarpan 2 dir.2 ile çarpılınca gerçek değer elde edilir.Farkettiyseniz fsb side 667 yazmaz programlarda çarpan değeri ile çarpıldığında gerçek değer elde edilir. Birde bazı arkadaşlar wpa şifreli ağlarda sorun çıktığını söylemişler.Bende evdeki modem de wpa şifreleme kullanıyorum hiç bi sorun çıkarmadan laptop gayet güzel bağlanıyor.
  • yaww arkadaşlar 4aydır kendime bir bilgisar arıyom yok şusu yok busu adamgibi makina üreten bi fima bulam dım 1600$ veriyon üzerinde kamera yok
    parmak izi okuyucu yok bune kardşim yok bide 512 ram veriyorlar sanki fakire sadaka veriyor:=))
    aglancak halime gülüyom yaww.yapsınlarya sunu kameralı 2024 ram 667mgh 256+256 ekrankartı T7600 dan core 2 dou dan koy içinede 160 HDD
    bak bakalım kaç kişi alıyo yap fiyatınıda 1700$ ..yok ben şimdi anladım adam gibi bir makina üreticisi yok kim ne derse desin 3000 ytl para veriyo adam note book un üzerin de acayip bişii one diyon cam diyoo gelde vurma damıı bukadar tekmolaji geliş mişler ama yapmıyor şer... kızdımlan yert bee
    asus f3jp acaktım ram 2048 destekliyoo -A100 847 alcaktım ekrankartı 256 çıktı şimdide A100 599 bakıyom 1600$+kdv para verecem mam üzareme sapgibi kamera yerleştiricem neymiş toshiba çok kalıteliymiş yok eniyisini onlar yapıyormuş bi kamera bile koyamamış lar millet ceptel.kamera koydu kardeşim siz hala bi note book a koyamadınız yazıklar olsun yani daha ne diyimm...(gene gidip biri alıcam ama içime hiç sinmiyoo)

• yani yuarda söyledigim gibi 4x4 lük makina yok varsa bilen sölesin bana ( bilgisayar almış olmak için bilgisayar alımayın )
  • quote:

Orjinalden alıntı: k.keskin

yani yuarda söyledigim gibi 4x4 lük makina yok varsa bilen sölesin bana ( bilgisayar almış olmak için bilgisayar alımayın )

Güzel kardeşim sende haklısın ama inan o diğer makinelere koydukları kameralar 5 para etmez.Zaten sende 4-4 lük makine yok demişsin.Haklısın,ama burada amaç en azından 4-3 lük makinaya sahip olmak.Ben HP kullandım,kamerası rezalet,diğer marka modelleride show room larda inceledim,bunların hepsi aynı.Kameraları 5 para etmez.Zaten 3 milyar para verince 20 YTL lik kameraya takılmak çok saçma.Sen diğer özelliklere bakacaksın.Marka prestiji kim ne derse desin çok ama çok önemli.Bunun ötesinde performans-stabilite-verimlilik.Bizde parayı sokaktan toplamıyoruz,bak burada bir sürü olumlu yorum var,herkez memnun,o zaman kimse parasını çöpe atmamış demektir.Yani bilgisayar almış olmak için kimse 2 buçuk milyarı sokağa atmaz sen kafanı yorma.
    Kararsız kalman normal,herkez almadan evvel 3-5 makine arasında kalıyor ama sonunda kararı Toshibadan yana kullanıyor.O zaman milletin bir bildiği vardır değilmi.Şu bilgisayar almış olmak için almayın lafın biraz aşırıya kaçmış ama onun dışında kamera olayına takılman doğru.Yinede üzerinde durmaya değmez ama bence,diğer özelliklere bak,asıl işine yarayacak özelliklere bak.Parmak izi okuyucusu yok ama soruyorum sana allahını severrsen olsa bile kaç sefer kullanacaksın?Bak Toshiba olsun Asus olsun,bunların daha önceki modellerinde parmak izi okuyucu daha fazla vardı.Artık bu özelliği terketmeye başladılarsa yeni modellerine koymuyorlarsa demekki o kadarda kullanışlı-rağbet gören bişi değilmiş demekki dimi?Sen önemsiz detaylara fazla takılma,bak adamlar dünyada ilk Vistalı notebook üreten firma.Yabancı forumları takip edermisin bilmem ama işte bu marka prestijidir,kalitedir.
    Neyse sana kolay gelsin,sana tavsiyem sakin ol.Çok gerginsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A100-599 -- 24 Mart 2007; 21:12:15 >

• Forumu basından beri takip ettim ince eledim sık dokudum ve en son a100-003 aldım makinadan çok memnunum hiç bi sorun yok ölümüne toshiba diorum makina performans testinden 4.5 ile geçmiştir arkadaşlar bunu da belirteyim. Tek sorun vista ingilizce ama onu da sorun yapmanın bi anlamı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: x3x

Forumu basından beri takip ettim ince eledim sık dokudum ve en son a100-003 aldım makinadan çok memnunum hiç bi sorun yok ölümüne toshiba diorum makina performans testinden 4.5 ile geçmiştir arkadaşlar bunu da belirteyim. Tek sorun vista ingilizce ama onu da sorun yapmanın bi anlamı yok

Güle güle kullan

Bir performans testide benden ...

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ

• yalcın arkadasım sen rammı eklettın alete? cunku benım gamıng graphıcs puanım 4.5 ve primary hdd puanım 4.8 diğerleri aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovaschee

yalcın arkadasım sen rammı eklettın alete? cunku benım gamıng graphıcs puanım 4.5 ve primary hdd puanım 4.8 diğerleri aynı

Aynen benimkide seninki gibi değerlere sahip..
  • eveet, arkadaşlar elektronik aletler konusunda dünyanın en şanssız insanlarının lideri olarak bir aydan kısa bir süre önce aldığım 599'umda önce bir adet ölü piksel çıktı, ardından dvd-rw komple bozuldu (yani okuma-yazması olmayan bir aygıta dönüştü).

bunun üzerine bir ay dolmadan derhal toshibacıların kapılarına dayandım ve beni servise yönlendirdiler. öncelikle ankara-kızılay'daki toshiba servisine gittim (hatırlayamadım ismini, şu konur sokaktaki hede) ancak vasatın bayağı altında bir ilgiyle karşılaştım.
    "bir ay oldu alalı ben değiştirmek istiyorum dediğimde çalışan arkadaştan "değişim işi siz isteyince olmuyor, biz inceleyecez de, istanbulla konuşacaz da falan da filan da" tarzı laflar duydum. (nasıl değiştiremem, bir ay olmamış daha alalı nasıl değiştiremiyormuşum, hem cahiller hem de ukalalar).
    bir haftaya sizi ararız falan filan da deyince makinemi geri aldım balgattaki servise gittim, oradaki arkadaşlar sağolsun anında ilgilendiler, on dakikada makineme baktılar, arızayı tespit ettiler ve ayıplı mal raporumu verdiler.

raporumu alıp aldığım yere gittim, biraz konuşma etme sonunda yeni makine verdiler, bozuk olanı aldılar.

yine gelen benim başıma geldi, umarım yeni alet problem yaratmaz da tekrar aynı süreçleri yaşamam...

• quote:

Orjinalden alıntı: kovaschee

yalcın arkadasım sen rammı eklettın alete? cunku benım gamıng graphıcs puanım 4.5 ve primary hdd puanım 4.8 diğerleri aynı

Evet ben 512 ram eklettim yalnız,ram o skorda sadece grafik performansını 4,5 ten 4,6 ya çıkarmaya yaradı.Diğer değerler ilk aldığım seviyedekilerle aynı.Yani grafik dışında performans puanlaması değişmedi.
  • öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar.bende 1 haftalık bir toshiba a100 599 sahibiyim ama ne yazikki bi kaç sorunum var.bilgisayarım ingilizce vistayla geldi iyi hoş.ama oyun oynayamadım adam akıllı,bazı oyunlar saçma sapan grafik hataları verdi bazıları hiç açılmadı.mesela scarface ve devil may cry'ı grafik hataları yüzünden hiç oynayamadım.sonra xp kudum güzel ama herşeyi tanıttım bitek ses kartını tanıtamadım.aslında tanıdı ama ses çıkmıyo bilgisayarımdan.her yolu denedim denebilir.haa bu arada unutmadan söyliyim xpyi kurunca oyunlarda yaşadığım grafik sorunu çözüldü.sadece ses çıkmıyodu bilgisayarımdan.şimdi tekrar vistayı yükledim onu kullanıyorum.driver sorununu çözünce yeniden xp yükleyecem.bu arada arkadaşlar ilk önce hangi driveri yüklemeliyim?sırasıyla hangi driverleri yüklemeliyim?sadece seste sorun yaşadım.lütfen yardım edin arkadaşlar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chato -- 25 Mart 2007; 6:38:15 >
  • ya arkadaşlar allah rızası için şu xpyi tam anlamıyla driverlarını bulup yukleyen biri butun driver linklerini atsın şuraya herkes yararlansın..bazı arkadaşlar psaa9 serisindeki modellerden ortak olan driverları indirebiliceğimizi soyluyo ben bi kaçtane indirdimde ordan fakat daha neleri indireceğimi bilmiyorum..xp yi kuan ve driverların yukleyen bi arkadaş bundan sonraki xp driverlaıyla ilgili sorularada genel bi cevap olması için forma koyabilirmi..ilgilenen arkadaşlara şimdiden cok tesekkurler...
  • Benim Makinada şu an XP kurulu ve sorunsuz bir şekilde çalışmakta.Yalnız tek eksiğim solda bulunan kısayol tuşları için herhangibir sürücü bulamadım.Bulan varsa yardımcı olmasını istiyorum.Bu arada arkadaşlar ben bütün driverları PSA8 den indirdim.Oradaki driverları indirip kurmaya çalıştığınızda uymayan bir driver varsa zaten herhangibir yükleme yapmıyor.Tüm driverlar şu an bende mevcut fakat kaldığım yerdeki bağlantı çok ama çok yavaş olduğundan herhangibir yere upload yapamıyorum.Dediğim gibi PSA8 den indirebilirsiniz.Sizlere aygıt yöneticisininde bir resmini yolluyorum.Bu arada Vistadaki işlemcilerin br tanesinin 1.66 görünmesi problemi XP de yok.Haberiniz olsun....

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ

• Bende bu modelden alacağım ama aklıma birşey takıldı: diz üstünün yanında orjinal vista dvd sini vermiyorlar değil mi??
  • arkadaslar XP driveri arayanlar şuraya bibaksın

LİNK http://www.toshibatech.net/forum/viewtopic.php?t=108
  • arkadaşlar hepiniz yardımlarınız için çok sağolun.ama ben hala sorunumu çözemedim.lütfen xp kuran bi arkadaş kullandığı driverleri buraya upload edebilirmi lütfen?gerçekten ama gerçekten çıldırmak üzereyim.tam 2 gündür xp kurmaya çalışıyorum ama olmuyo.bide driverlerin yüklendiği sırada önemliymiş galiba.öncelikle ve sırasıyla hangi driverleri yüklemeliyim?lütfen yardım edin arkadaşlar.şimdiden çok teşekkürler...
  • Arkadaşlar; benim notebookta Vista Eng. Toshiba TR ile görüştüm, oem lisans olduğu için Eng--->TR ye geçiş olmuyor. ( Kesin bilgi... )
    XP driverlarıda yakında toshiba download bölümüne koyulacakmış...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.