Şimdi Ara

TOSHIBA A100-192 DUO 2GHZ-1GB-100GB-15.4 -DW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karakteristik TOSHIBA A100-192 DUO 2GHZ 512 100GB 15.4
    CPU Cinsi - HIZI Intel Centrino Duo Mobile teknolojisi, Intel Core Duo T2500 - 2.0 GHz 667 MHz FSB, 2 MB
    Ekran Boyu(Inch) 15.4"
    Ekran Tipi TruBrite WXGA TFT ekran (1.280 x 800)
    Ekran Kartı 256 MB X1600
    Bellek(MB) 1024 MB
    Bellek Tipi DDR2 RAM - Max. 4.096 MB (533 MHz)
    Floppy YOK
    Sabit Disk 100 GB (5.400 rpm) S-ATA
    Optik Sürücü DVD SUPER Multi Drive
    Faks-modem 56K V90 Modem
    Ses Toshiba Bass Enhanced Sound System, 16-bit stereo, Entegre stereo hoparlörler
    Network 10/100 Ethernet, Wireless (802.11 a/b/g)
    Port DC-in, harici monitor, mikrofon, kulaklık (stereo), RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK, 6-in-1 Media Card Slot, 4 x USB 2.0
    Pil Ömrü Lithium Ion 3.27 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.72kg
    Yazılım Windows XP Home Edition (TR/ENG)
    Ek Özellikler Bluetooth
    Chipset: Intel 945PM Express
    Pcmcia: 1 x PC Card Type II, Express Card Slot
    Boyutlar - ( ExBxY ) mm.: 360 x 267 x 29.8 / 36.8 mm

Urunu alalı 1 hafta oldu gayet memnunum. Performansı bayaa iyi. Pcdepo dan aldım. Tavsiye ederim. Şuana kadar olumsuz bir yonunu gormedim. Başka kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını eklerlerse sevinirim.

• ulen işiniz gücünüz reklam daha siteye yeni kayıt olmuşsun zaten. sonundada pcdepo dan aldım. adam gibi şu ürünü aldım desen anlıcam.

• ya reklam meklam.soralım bari de işe yarasın.kardeş ekran kartı paylaşıyomu? paylaşıyosa kaç paylaşıo? bide max 512 die bi olay var ekran kartında 192 lerin.bunda varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitalgokhan

ulen işiniz gücünüz reklam daha siteye yeni kayıt olmuşsun zaten. sonundada pcdepo dan aldım. adam gibi şu ürünü aldım desen anlıcam.

ne yenisi 16 nisanda kayıt olmuş

• bu notebook da ram 512 mi 1024 mu?

512 ise 2x256 mı yoksa tek mi?

bir de ram ilave eden arkadaslar kac a maloldugunu yazabilirler mi?
  • Arkadaş güzel bilgisayarmış hayırlı olsun.güle güle kullan.
  • Katılım zamanı: 14 Nisan 2006

Arkadaşım reklam amacımın olmadıgı kayıt tarihimden belli!! herkesi kendin gibi sanma birazcık duşun,araştır yorum yapmadan once.. Ben bu laptopu saolsun burdaki arkların yorumlarıyla aldım 2 aydır araştırıyorum burdan. Bu laptopla ilgili bir başlık olmadıgı için burayı açtım.. Ayrıca pcdepo iyi kotu diye bişey demedim sadece aldıgım yeri soyledim..

ram 1024mb.. ekran kartı da 256sı paylaşımlı 512 mb. x1600

Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoeBlack22 -- 2 Temmuz 2006; 22:58:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağolasın arkadasım cevapladığın için.sen kullananlardan bekliyorsun ama bizde senden bekliyoruz yorumları haberin olsun :) bende takipteyimde bu aleti
  • nekdara aldın?
  • fiyatı hakkında bilgi verir misin?
  • 3150 ytl(15 ay taksit ) den aldım. Ama dolardan dolayı fiyatı artmış olabilir.
  • çok güzel arkadaşım hayırlı olsun.Allah bizee nasip eder işallah.yorumlarınıda bekliyoruz bu arada.hızı ve ekran kartı nasıl? ısınma,ses vs gibi problemleri varmı? bayıldım ben bu alete yaa
  • Hayırlı olsun arkadaşım sorunsuz kullanman dileğiyle.Fakat biraz daha ayrıntılı yorum yaparsan,örneğin ses ve ısınma hakkında seviniriz.Uzun zamandır aldım alacağım derken dolar kuru yüzünden halen daha sitelerden fotosuna bakmakla yetiniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 3 Temmuz 2006; 2:56:41 >
  • performansından çok memnunum testleri yapıp koymaya çalışacagım ilerde.

Isınma sorununa gelince; sol tarafda havayı dışarı ufleyen yer var. Haliyle o hava biraz ılık oluyor oyun oynarken. ve o bolumun uzeri de biraz ısınıyor. Pes 5 var bende şuan kurulu oyun, çok zorlayacak bir oyun degil tabiiki ama onda elimi koydugum bıolumlerde bir ısınma gozlemedim. Burdaki yorumlarda genelde touch pad in sol tarafı sanırım işleminin oldugu yerde ısınma(el yakacak kadar ) goruldugu yazılı çogu urunde. Ama bunda ogle bir ısınma gormedim.

Ses konusuna gelince; bir fan sesi geliyor fakat kesinlikle rahatsız edecek şekilde degil. tek şaşırdıgım dvdram den çok fazla ses gelior. uçak kalkıyormuş gibi oluyor dvd taktıgımda :) onunda susturucu yazılımı var sanırım henuz denemedim ama hızını azaltarak ses sorununu çozebilir.

Memnun kaldıgım bir durumda ; tum driverlar hdd de kurulum olarak vardı ve driver cd si oluşturup xp pro yukleyebildim ( home dan nefret ediyorum ) ki çogu arkadaşım driver bulmakda zorluk çekiorlardı o yuzden recovary yapıyorlardı xp home ile.

+Pili 3 saate yakın gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoeBlack22 -- 3 Temmuz 2006; 18:53:53 >

• Arkadaşım şimdiden hayırlı olsun..

Bu arada Arkadaşlar,

Ekran Tipi TruBrite WXGA TFT ekran (1.280 x 800)

Bu özellik ekranın parlak olduğu anlamına mı geliyor...

Bende Toshiba A100-192 ile HP N/B PAVILION DV 5198 EA N/B Arasında karar aşamasındayım da...

Teşekkürler..
  • belleği tek 1G mi yoksa dual mi?
  • bellek 2x512mb yani dual.
  • arkadaslar ben de kullanıyorum hatta ilk formu ben actım bakabılırsını zıstersenız
    joe black ilk sozum sana yukseltmedıysen ramın 512 onu bil ki kotu ozelligide bu zaten bu blgisayarın gerısı cok ıuyı
    ekran kartı super
    ama ekran kartın dan mıdır nedır pili cak az gidiyor
    3 saat gitmesi imkansizzzzzzzz
    wireless kulanırsan 1 1/2 saat gider
    sorularınızı yanıotlayabılırım
    2 ay oldu alalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sallamax

arkadaslar ben de kullanıyorum hatta ilk formu ben actım bakabılırsını zıstersenız
    joe black ilk sozum sana yukseltmedıysen ramın 512 onu bil ki kotu ozelligide bu zaten bu blgisayarın gerısı cok ıuyı
    ekran kartı super
    2 ay oldu alalı

Selam Sallamax,
    Ben de yaklaşık 3-4 gün önce A100-237 modelinden aldım..
    İşlemcisi T2400 1.83Ghz,rami 512mb DDR2 ,ekran kartı aynı 256mb X1600(512mb hyperx)
    Sadece hdd'si 80gb.Yani işlemci ve de hdd dışında bi fark yok..
    Siz super pi 1M'yi kaç saniyede alıyorsunuz?Bende 33sn'de bitiriyor..Laptop için oldukça iyi bi skor..,
    Acaba sizin işlemci ile kaçta bitiyor merak ettim?
    Bir de gerçi çok oyun oynamıyorum ama bazen CSS source'da alette ekranda takılmalar oluyor..
    Yani görüntü donuyor kısa süreliğine ve tekrar geliyor..
    Acaba bu ramin yetmemesinden kaynaklı mıdır? 512mb hyperx ya..Gerektiğinde ramden yiyor.
    Ama ram de zaten az olduğundan yetmiyor gibime geliyor.

Bu açıdan bi 512mb DDR2 daha taktırmak mantıklıca mı olur yoksa sorun başka bi şeyde mi?
    Ekran kartının performansı oldukça iyi aslında..3dmark 2005'ten 3400 puan aldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih1981 -- 4 Temmuz 2006; 15:40:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sallamax

arkadaslar ben de kullanıyorum hatta ilk formu ben actım bakabılırsını zıstersenız
    ekran kartı super
    2 ay oldu alalı

hayır yahu 1 gb ram (ben ekletmedim kendinden 1 gb idi ). Dual mi tekmi diye araştırdım arkadaşımızın sorusu uzerine dual miş. Pil konusuna gelince wireless kullanmadan denedim. Sadece nette gezindim vs. 3 saate yakın gitti. oyun oynarsan tabiiki cok daha az gidecekdir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.