Şimdi Ara

Toshiba 750 GB HDD bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde içine virus girmiş olma ihtimali olan bir hdd var toshiba marka. Lnux ile açıp içini kurtardım. windows ta diski tanımıyor. Sorun büyük ihtima virus kaynaklı. donanımlsal bir arıza yok. garantye vermei düşünüyorum. teknosa dan aldım 2 aylık cihaz. aklımda şöye bir soru var. HDD nn içinde torrent ten indirdiğim oyunlar müzikler film ve diiler vs var. Korsan oyun film program işte. Acaba grantiye verince korsan dosyalar torrent oyunlar vs. olduğu için bilişim suçu muamelei gösterip hakkımda yasal işlem balatırlarmı. Yani 2 oyun indirdik diye başımıza iş almayalım. Çevremdekiler içindekiler torrent tarzı olduğu için gönderme suçlu muamelesi görürsün hdd yi de vermezler ve soruşturma falan başlatırlar falan dedler ondan merak ettim garantye verip yenisinin gelmesini bekleyebilirim. Hdd TOSHİBA marka 750GB model.Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca garantiye vericek olursam faturam ve garanti belgem yanımda değil Öğrenciyim başka bi ehirde olduğum için erşimde sağlayamam şuan. Sadece dd yi versem seri numarasından garantme ulaşabilirlermi. Faturasız garanti kasamına alırlarmı ? Teknosaya vericeğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.