Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır büyük ekran tv almak için forumlarda ve internette araştırma yapıyorum.Sonuç olarak bu iki seçenek arasında kaldım.Aslında 47le5500 de vardı ancak fiyat olarak en uygun ist.bilişimde onlarda da stokta yok. Şimdi bu televizyonlardan birincisi 46sv685 2009 yapımı bir panel 2oohz ve full led ayrıca LD(bölgesel aydınlatma) yapıyor.Medya player sadece mkv oynatmıyor bildiğim kadarıyla eğer stokta kaldıysa bestbuy da bonusa 10 taksit 2.699.00 tl.Mkv oynatmaması çok problem değil WD Medya player im var tek sorun bimekste eşime her iki televizyonu da gösterdim samsung un yanında toshiba takoz gibi ağır ve kalın olduğu için öncelikle tasarım sonrasında malum memuruz taşınmada sorun olur diye pek begenmedi.Ancak ben görüntüsünü samsunga göre çok gerçekçi bulduğum için beğendim. İkincisi ue46c6000 100hz ve edge led.Medya player hemen hemen tüm formatları oynatıyor.Teknosa internet sitesinde ve mağazalarda 2799 bonus ve axese 10 taksit ancak internet sitesinden alınca 200 tl hediye çeki veriyor.Çek 1 ay sonra aktif oluyormuş ve 1 yıl geçerliliği varmış.Çek kullanımı için herhangi bir kısıtlama yada limit yokmuş.Televizyon 2010 yılına ait sanırım ve slim (3mm) tasarımlı internet tv yok oda benim için çok önemli değil.Toshibayı eğer kaldıysa muhtemelen vardır diye umuyorum izmir den aldırabilirim.Gördüğünüz gibi çok kararsızım samsung un tasarımı ve fiyatı uygun toshibanın tasarımı kasanın kalın olması sebebiyle pek hoş görünmüyor ancak görüntüsü süper.Sizin görüşleriniz nedir.Sizce hangisini almalıyım.
Bence Toshiba alın;tip,dosya oynatma vb... bence 2. planda kalan özellikler,Toshiba marka ve tv ürün gamı,mıntaj ve sağlamlık açıcından ,Samsung'tan daha çok güven veriyor,en azından bana.
Arkadaşlar görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
faho görüş , önerin için teşekkür ederim.
46SV685 ile kiyaslanacak ayni klasmanda urun suan piyasada yok.Full LED+LD icin yazdim.Yoksa Toshibadaki panelde Samsung Yeni nesil S_PVA dir.Diger ekipmanlariyla SV daha ustundur.
Bu ürünü Ankara'dan aldırmayı düşünüyorum ancak telefon ile stok bilgisi vermiyorlar.Bugün bestbuy Ankara mağazasına giden arkadaşlardan bu ürünü inceleyen var mı?Stoklarında mevcut mu acaba?
ben geçen hafta samsung 46c6000 aldım vatanilgisayar dan. Kampanya vardı 1599 tl ye aldım 5 taksitle. Çok memnunum her türlü mkvi oynatıyor.