Bildirim
Toshiba 37C3035 alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pazar günü (06.04.08) Bimeks den kampanyalı 1397 ytl ya aldım. yanında Orijinal Toshiba LCD Sehpası da hediye ettiler.
Önceden 37C3000 model toshiba kullandım.
Kesinlikle tavsiye ederim. Kontrast oranı C3000 serilerinden çok daha iyi. Ayrıca Dijital karasal yayınları alan bir tuneri de var.
Fiyat performans açısından çok iyi bir ürün. -
Farkındayım , o kampanyayı kaçırdık zaten... -
sadece uydu ve dvdde kullanacaksan bence 37pv7f plazma al...1400 küsür fiyatı..kesinlikle memnun kalırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coda -- 9 Nisan 2008; 13:52:52 > -
37C3035 geçen ay almıştım kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. kontrast oranı iyi, Topfield tabanlı Goldmaster uydu alıcı ile altın uçlu belkin scart ile görüntüden çok memnunum, futbol maçlarında da herhangi bir sorun çıkartmıyor. tavsiye ederim.
Not: özellikle belirtmek istiyorum emsallerinde olmayan 1080P işlemciye sahip bir tv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_dag -- 9 Nisan 2008; 13:59:14 > -
Kampanyayı kaçırmana üzüldüm. Gerçekten çok iyi fiyata ve üstüne 300 ytl değerinde sehpası ile birlikte aldım. Yani LCD 1097 ytl ye gelmiş oldu.
37C3000 Toshibayı geçen sene tam üç ay araştırarak aldım. Ve kesinlikle pişman olmadım. Geçen ay evime hırsız girdi ve lcd yi götürdü. Bu yüzden yeni ve bir üst modelini aldım.
Toshiba japon üretimi ve ingiltere montajlıdır. Asla kalitesiz değildir.
Eğer NExt uydunun YUV çıkışları varsa LCD bağlantısı olarak bu çıkışları kullanmanı tavsiye ederim. Görüntü çok çok fark ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakiska -- 9 Nisan 2008; 14:02:43 > -
kesınlıkle tavsıye etmem cok kotu tv nu bıraz yakınlasırsanız lıg tv de bıle futbolcular yamuk yumuk lıg tv logosu paramparca bıde haber kanallarında alttan gecen yazı serıdı ekrandan cıkarken buyuyup kuculuyo.berbat tv -
ben de bimeksten aldım pazar, bugun eve geldi. yarın servis gelecek kurmaya bakalım nasıl bekliyecem.
fiyatına oranla iyi bir tv, yarın görüşlerimi bildiririm. :) -
quote:
Orjinalden alıntı: mastor1
abartılmış sanki
şimdiye kadar kullanıcılardan böyle bir yorum yapan olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: nikiforov911
kesınlıkle tavsıye etmem cok kotu tv nu bıraz yakınlasırsanız lıg tv de bıle futbolcular yamuk yumuk lıg tv logosu paramparca bıde haber kanallarında alttan gecen yazı serıdı ekrandan cıkarken buyuyup kuculuyo.berbat tv
aslında pixelleşmenin olduğu doğru bariz şekilde.Salonu büyük olanlar için daha doğrusu 3m'den izleyecekler için tavsiye edilir. -
quote:
kesınlıkle tavsıye etmem cok kotu tv nu bıraz yakınlasırsanız lıg tv de bıle futbolcular yamuk yumuk lıg tv logosu paramparca bıde haber kanallarında alttan gecen yazı serıdı ekrandan cıkarken buyuyup kuculuyo.berbat tv
Hangi kaynaktan görüntü aldığınızı da paylaşırsanız sevinirim.
LCD ye kablolu yayın mı bağladınız, yoksa uydu receiverden standart scart ile mi bağlantı yaptınız?
Eğer bunlardan biriyse kesinlikle görüntü kötü olacaktır. Ama bu kötü görüntü sadece Toshiba da değil tüm LCD ler de olur.
LCD TV lerde görüntü kaynağı çok önemlidir. SD yayında net görüntü alamazsınız. Bağlantılarınız mutlaka kaliteli (altın kaplamalı) kablo ile olmalıdır. Eğer receiver ın YUV (RGB) çıkışı varsa bağlantı olarak bu çıkış kullanılmalıdır.
-
Bu dediklerin birazda bizim tvlerin yayınından kaynaklanıyor hd yayına başlayınca bu dediklerin olmaz ne kadar kalitelide alsan bu yayın sistemiyle kaliteli görüntü alamazsın.
saygılar.
quote:
-
normal scart lı uydu benım soyledıgım.ınanın bende alıcaktım 94 ekranını kampanya var bılıyosunuz ama hıc hosuma gıtmedı 82 alırım kalıtelı alırım.hatta bımekste sehpa hedıyesı bıle vardı gecen gunlerde ama dedıgım gıbıpiksel piksel yukarıdakı arkadas da yorumunu yapsın.berabe degerlendırelım -
quote:
normal scart lı uydu benım soyledıgım.ınanın bende alıcaktım 94 ekranını kampanya var bılıyosunuz ama hıc hosuma gıtmedı 82 alırım kalıtelı alırım.hatta bımekste sehpa hedıyesı bıle vardı gecen gunlerde ama dedıgım gıbıpiksel piksel yukarıdakı arkadas da yorumunu yapsın.berabe degerlendırelım
Normal scart bağlantı ile hiç bir LCD den güzel görüntü alamazsın.
Bağlantıyı yukarıda anlattığım gibi altın kaplamalı scart ile yaparsan görüntü bir bakıma daha iyi olur.
Ama en iyi görüntüyü YUV çıkışı olan (altta) bir receiver ile alabilirsin. (Linki dikkatle incelersen LCD ler için YUV çıkışı yazıyor.)
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=151015&productid=evnext2000cissuper
-
evet izledim görüşlerim.
ekran büyük olduğu için geniş bir mekan olması daha iyi olur. kanaldan kanala fark ediyor ama yayınlardan dolayı bazı kanalarda biraz karelenme oluyor. yakında başlayacak olan karasal dijital yayında güzeldi trt nin bir iki kanalı var deneme yayınında gayet güzel bence. dvd yi componet olarak bağladım fena değildi. fiyatı oranla alıbilinir (ben 1397 Ye aldım). ses tatmin edici. ben tavsiye ederim ama biraz büyük bir oda iyi olur bunuda belirtim. -
Arkadaşlar bu ürün haftasonu bimeks'te 1327 ytl. Ne dersiniz alsak mı acaba ? Yoksa daha beklesek mi ? Beklesek nereye kadar bekleyecegiz. -
Ben vatandan dün akşam aldım. Henüz kurulum yapılmadığı için bir yorum yapamıyorum -
3035 yerine 3500 alın. Digital Tuner yok içinde ama dış görünümü çok daha güzel. Piano Black en azından...Fiyatıda aynı.... -
quote:
Orjinalden alıntı: BLoWeR
3035 yerine 3500 alın. Digital Tuner yok içinde ama dış görünümü çok daha güzel. Piano Black en azından...Fiyatıda aynı....
3035 te 1080p görüntü chip i var -
Of biri memnunum diyor biri görüntü iğrenç uzak dur diyor. Fiyat da uygun alsak mı almasak mı , sarımsaklsakmı sarımsaklamasak mı ? -
quote:
görüntü ayarlarında geniş resim secersen sorun kalmaz sen süper live1 ayarlmışşın ekranın köselerine doğru sündürüyor o ayar biraz dikkatli inceleyelim lütfen
Benzer içerikler
- vestel televizyon alınır mi
- dijitsu uzaktan kumanda uygulaması
- telefonun televizyona bağlanmasını engelleme
- lg televizyon ses var görüntü yok
- nanocell mi oled mi
- apple tv ne işe yarar
- beyaz eşya markaları
- waiting for miracast connection ne demek
- hdr ne işe yarar
- telefonu televizyona yansıtma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X