Şimdi Ara

TOSHİBA 32C3500-SAMSUNG LE32R81B Yardım Dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bana İnanın. Bugüne Kadar LCD TV Hiç Olmad.ı Yani Nasip Olmadı. Şimdi Ben 32''82 Ekran Olarak Ve arştırmalarım SOnucu Bu İki Modele Karar Kıldım

SAMSUNG LE-32R81B
    TOSHİBA 32C3500

bUNLArın İkisi 1500 Ytl arası Tohiba 1349 Ytl teknosa fiyatı Zaten Tekonosadan Alıcam Arkadaşlar Maddi Konuda Toshiba daha Yakın Bana Ama ben Samsung bu modelini Almazsam Çok kayıp veririmiyim ciddi ciddi

Bizim pederde D-SMART Yeni aldı tv çok izlerim +ps3 konsolumda var Bunların dışında 1300 ytl gibi Lct tvlerde Varsa ama bu ikisini düşünüyorum Dostlar

Hangisi Olur ama Toshiba daha yakın ama samsungda Öldürüyo beni Bana Bi yardım edin

• Ben olsam Samsung alırdım. Ben de aynı serinin 40" olanını almayı düşünüyorum. Bütün özellikleri aynı olsa bile Samsung dış görünüşü itibariyle Toshiba'dan çok daha güzel(Kişisel görüşüm) Ztn mağazaya gidip incelerseniz Samsung'un görüntü kalitesi olarak da çok iyi bir seçim olacağını görmüş olursunuz. Hem SD hem HD yayınlarda çok güzel görüntüler veriyor r81 serisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 20 Mart 2008; 18:50:19 >
  • Ozaman Ağam yapacak tek şey Samsung Ama abi yavv mübarekte 1500 ytl Tamam fark olacak ama bariz bi fark varmıdır Şimdi samsung bende Alıcamda Toshibada fiyatı iyi yaaa 200 ytl cebimde olur Yani ille samsung mu ...Olsun Toshiba bundan geri kalırmı görüntü Olarak
  • en az 37 almanı tavsiye ederim mesela bimeksde kampanya vardi toshiba 37c3005p serisini 1400 kusur fiyattan verdiler.
  • Baba Ben Rizeliyim Bimeks rizede yokki Yaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    SAMSUNG 40C530 hakkında ?
    15 yıl önce açıldı
    SAMSUNG UE40ES5500 Önerileriniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.