Şimdi Ara

TOSHIBA 32 GB Class 10 100 Mb/s Okuma - 39 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalnız okuma yazma hızlarını android cihazlarda cihazınız etkiler, dahili microsd / sd kart okuyuculu bir bilgisayarla yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacquesC

Bundan Daha Sıcak Olamazdı :)

https://forum.donanimhaber.com/sandisk-32gb-micro-sd-48mb-sn-class10-hafiza-karti-5-90-tl--132899607

TOSHIBA 32 GB Class 10 100 Mb/s Okuma - 39 TL

Afferin size, herkesin hevesini kursağında bıraktınız. Ama belki helalinden (hatalı olmayan fiyattan) 39 liraya almak isteyen olur yinede, kenara çekilin en iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Serciey kullanıcısına yanıt
    😂😂😂

• _____________________________
    RESPECT!

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlarda sahte çıkma ihtimali var midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bde

Hocam bunlarda sahte çıkma ihtimali var midir ?
    Hocam satıcı yorumlarına baktım ve olumsuz bir durum görmedim bu konuda.Bu tarz ürünlerde sahte olma riski var ama vaat edilen okuma ve yazma değerleri var.Alırsınız gerekli testleri yaparsınız ve değerler tatmin ediciyse kullanırsınız.Şüpheye düşerseniz iade yada değişim yolu hep açık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bundan 10 yıl öncede 8-16-32 gb alıoduk bunları, şimdide ucuza alıoruz sanıoruz :) halbuki bu usb bellekler , sd kartlR vsvs hepsi bu firmaların avrupada hiçbir ülkede satamadıkları ellerinde kalan kartları böyle ekonomisi bozuk , alt seviye ülkelere kakalamalarından başka bişey değil. Adamlar 128-256 hatta 512 gb likler kullanıyorlar artık. Laptoplardada aynı, apple store a girin bakın başka ülkelere 128 gb ssd satılan başka ülke varmı, olanda da aralarında 20-25 dolar fark olduğundan kimse yüzüne bakmıyor çünkü onlar iiin bu 20-25 TL !!! Ellerinde düşük ürünlerş sattıkları 2.dünya ülkesinden başka bişey değiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 18 Temmuz 2018; 21:16:56 >
  • Dostlar, ürün elimde. Fakat hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Dosya kopyalarken ortalama hız 14 Mb/s olarak kaydettim. Sözde 100 Mb/s hızına kadar okuma vaat ediyordu. 10 TL daha koyup HB'deki KDV indiriminden Samsung Evo almanızı öneririm. Adamlar depolama konusunda gerçekten işini yapıyorlar. USB 2.0 ile bağlı bir SD kart okuyucusu kullandığım için hız bu kadar düşük olabilir. Onu da düşünmek gerek. A101'e Cuma günü iade etsem kabul ederler mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultavires -- 18 Temmuz 2018; 22:39:40 >

• Imkanınız olursa USB 3.0 ile denemenizi öneririm.

• Vay be zamanında Samsung'un evo+ olanını sepetin yarısı kampanyası ile 25'e almıştım. Eğer bunu almayacak varsa onu tavsiye ederim iyi bir telefonla çok güzel oluyor, telefon hafızası olarak kullandığım da oldu ve hiçbir sıkıntı yaratmıyordu.

@Ibrahim694 Üstte denilen gibi okuyucu veya giriş falan etkileyebiliyor. Mesela benim telefonda laptop'tan daha hızlı taşınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 18 Temmuz 2018; 22:51:40 >
    Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor.
  • Usb 2 den kaynaklı, xhci ye direkt bağlanan bir cihazla yaparsanız değerler artacaktır. Bu nedenle zaten yukarıda direkt usb okuyucu slotu olan bir cihazla yapılmasını önerdim testin.

Yine de iade etmek isterseniz 15 gün içinde iade alırlar.

• USB 3.0 okuyucum yok maalesef. AndroBench uygulaması ile telefonumda test ettim. Yazanları aynen aktarıyorum:
    Date: 2018-07-18 18:18:18

# Microbenchmark
    Target: /storage/MicroSD (fuse, cfq)
    63MB / 32768KB / 4KB / 8

SEQ RD: 37.49 MB/s
    SEQ WR: 10.88 MB/s
    RND RD: 1836 IOPS
    RND WR: 85.2 IOPS

# SQLite benchmark
    1 / WAL / Index

Insert: 221.03 QPS
    Update: 245.97 QPS
    Delete: 299.38 QPS

İade edip internetten Samsung Evo Plus 32 GB almaya değer mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultavires -- 18 Temmuz 2018; 23:0:50 >

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Piyasada çokça sahtesi var acaba orijinal mi?

Alıntıları Göster
    Satıcıya mesaj attım tr Samsung garantili dedi. Forumda masaüstünde cevaplar uyarı vermiyor mobilde şimdi gördüm.

Orijinalden alıntı: ultavires

USB 3.0 okuyucum yok maalesef. AndroBench uygulaması ile telefonumda test ettim. Yazanları aynen aktarıyorum:
    Date: 2018-07-18 18:18:18

# Microbenchmark
    Target: /storage/MicroSD (fuse, cfq)
    63MB / 32768KB / 4KB / 8

SEQ RD: 37.49 MB/s
    SEQ WR: 10.88 MB/s
    RND RD: 1836 IOPS
    RND WR: 85.2 IOPS

# SQLite benchmark
    1 / WAL / Index

Insert: 221.03 QPS
    Update: 245.97 QPS
    Delete: 299.38 QPS

İade edip internetten Samsung Evo Plus 32 GB almaya değer mi acaba ?
    Usb 3.0da denemeden birşey denemez. Her telefon her hafıza kartını tam hızda çalıştıramaz.

Babamda Samsung Evo 16GB ve Zenfone 2 Laser var. Aklıma gelmi?ken onda test ettim. Daha yüksek sonuçlar aldım. Bu ekran görüntüsünde de ba?ka bir Toshiba M203 kullanıcısının test sonucu var. Görmü? olduğunuz gibi benim testime yakın sonuç veriyor.

Orijinalden alıntı: gokhans19

Satıcıya mesaj attım tr Samsung garantili dedi. Forumda masaüstünde cevaplar uyarı vermiyor mobilde şimdi gördüm.

Alıntıları Göster
    Ben de soracağım. 2 tane alacağım için 32 TL'ye gelecek kodla alırsam. Bakalım garanti durumunda kiminle muhattap oluyoruz eğer Samsung ile oluyorsak garantileri biraz sıkıntılı onların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1581

link tech micro sd kartlar nasıldır, n11 de vs kargo dahil 30 tl ye satılıyor (class 10)
    Benim tüm bilgilerle birlikte gitti kurtaramadım da ben önermem biraz daha kaliteli olanını alın bence.

Bu arada A101'den bir tane aldım her A101'e 2 tane gönderilmiş sanırım.
  • Evo plus ın 64 ünü amazondan almıştım ben hocam, 2 yıl oldu sanırım. halen kullanıyorum telefonumda. sahte değilse 10 yıl uluslararası rma sı var. (76-21 mb/s -1gb) Windows tabletimde ise ssd yetmediği için sandisk ultra (kırmızı gri) 128 gb almıştım onda da 87-36 mb/s -1gb performansı var. Ama dikkat etmek lazım iki ürünün de piyasada çokça sahtesi var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.