Şimdi Ara

Toshiba 1 TB HDD Tümleşik Devre Kartı - PCB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar, resimlerini yükleyeceğim harici harddiskin içindeki harddisk modeli vs. bilgilerini sizlere vereceğim fakat problemim şöyle;

    Verilerin okunması ve taşınması imkansız hdd bilgisayarda usb bağlantısıyla bir görüp görmemektedir. Okuyup okumama problemi vardır ve herhangi silme, taşıma, kopyalama işlemlerini yaptırmayıp işletim sisteminin kitlenmesine neden olup "Görevi sonlandır - Yanıt vermiyor (explorer.exe) gibi" sorunlar ortaya çıkarmaktadır. HDD' nin USB bağlantısını kesince sistem kendine gelip, yanıt vermeyen uygulamalar, yeniden başlatılmaktadır (örn. explorer.exe).

    Bundan dolayı hdd yi söküp sata girişi ile kontrol etmek istedim ama USB kartı HDD' nin kendisine çevirici ile değil de kendiliğinden PCB kart ile birlikte üretilmiş. Bu modele uygun PCB kartı olan işine yaramayan arkadaşlar varsa iletişime geçebilirsiniz veya bu konuda çeşitli çözümler üretecek aklına gelen arkadaşlarda fikirlerini sunarlarsa sevinirim, teşekkür ederim.

    Aklınıza gelen belli başlı şeyleri bende denedim mümkünse biraz daha anormal yada çözümü standart dışı olabilecek fikirler ilgimi çeker. :)

    NOT: HDD biçimlendirildi, aktarım hızı 400kb/sn cıvarlarında PCB sorunu donanımsal olarak sorunu olduğunu düşünüyorum, tam olarak incelemeye giremedim bilen arkadaşlara da danışmak istedim.


    Toshiba 1 TB HDD Tümleşik Devre Kartı - PCBToshiba 1 TB HDD Tümleşik Devre Kartı - PCBToshiba 1 TB HDD Tümleşik Devre Kartı - PCB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttombala -- 20 Ekim 2018; 15:6:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.