toshibaintel centrino sonoma 2.0 gHz packard bell core duo 1.66 gHz
hdd bence önemli değil, toshiba 60gb(5400rpm) packard 80gb(4200rpm) bana 60 bile fazla,
toshiba x700 packard x1600
şimdi sorayım, hangisi daha iyi, fiyatlarına gelince, kdv dahil,
toshiba çok bakmadım ama vatan da 2111ytl packard ise sitemize sıcak fırsatlara ilan veren naz bilgisayarda 2194 ytl ye geliyor.(bu fiyat dolardı kuru 1.55 aldım)
hangisini almalı?
M70-192 çift çekirdek değil. Özellikleri itibariyle PAckard Bell çok daha iyi..Ama diğeri de Toshiba.. Ama tabiki ikisi arasından Packard Bell tercih edilmeli özellikleri itibariyle.
arada teknoloji farkı var, ben olsam packard bell alırdım ama bundaki x1600 biraz kırpılmış onu söyleyim, yani diğer x1600'ler gibi değil, pil ömrünü uzatmak ve sanırım ısısını da düşük tutmak amacıyla olsa gerek, ekran kartının ram ve gpu hızlarını düşürmüşler.
kırpılmış mı?
peki bence de packard bell de şimdi naz ın fiyatı 1203$ +kdv istanbulda vatan 1287$ +kdv demiş... benim bu bilgisayarı istanblda 1203$ + kdv gibi bir fiyata bulma şansım yok mudur?
bir diğer soru da toshibadaki ekran kartı 256 mb ın tamamı mı paylaşımsız?
ilginiz için çok teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: stuthkfl
kırpılmış mı?
peki bence de packard bell de şimdi naz ın fiyatı 1203$ +kdv istanbulda vatan 1287$ +kdv demiş... benim bu bilgisayarı istanblda 1203$ + kdv gibi bir fiyata bulma şansım yok mudur?
bir diğer soru da toshibadaki ekran kartı 256 mb ın tamamı mı paylaşımsız?
normalde Core Clock in MHz: 470 Mhz Memory Clock in Mhz: 470 Mhz
olması gerekir ama Packard Bell de ise bu değerler Core Clock in MHz: 419 Mhz Memory Clock in Mhz: 351 Mhz
bu yüzden burdaki x700 x1600'ü geçiyor, yoksa diğer marka notebook'larda x1600 x700'den daha iyidir.
o zaman fiyatları aynı olsa toshiba dersin sanırım? tek üstünlüğü çift çekirdek olması kalıyor ama merak ediyorum 166 çift çekirdek 2.0 sonomadan kötü mü yani diye...
ayrıca yanlış anlaşılmasın ben toshiba önermiyorum çünkü artık tek çekirdekli işlemci alınmaz, ben sadece packard bell'in ekran kartı hakkında bilgi verdim, diğer x1600'lerle aynı olmadığına dair.
hocam gerçekten çok yardımcı oluyorsun, çok sağol, sana zahmet bir de packard bell'i r 55 ile karşılaştırabilir misin? packard belli 1203$+kdv ye buluyoruz naz bilgisayardan sıcak fırsatlardaki, bunu en düşük nerede bulabiliriz..
yardım ederseniz sevinirm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme