Şimdi Ara

Torres'in Lewo'nun maskesinden lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burnumdan ameliyat oldum darbe almaması gerekiyor. Halı saha maçı yaparken sorun çıkmasın diye maske kullanmak istiyorum nerede bulabilirim. Alix den Ebay'dan yada mağazadan , yardımcı olursanız iyi olur.

• Cok kaliteli maske olmadığı sürece tehlikeli o iş .Şimdi 150 liraya satılanları da var milyara satılanı da . O maskeyi takmak için doktor kontrolu onayı lazım kendi başına takman sağlıklı olmaz diye düşünüyorum doğru düzgün . Kaldı ki bu futbolcular da zorunluluktan takıyorlar sonuçta adamların oynadığı piyasa trilyonlarla ifade ediliyor sen zevkine halı sahada maç yapmak için maske istiyorsun .Ortopediye gidersen güler sana söyleyim Maske her ne kadar koruyormuş gibi görünse de cok kaliteli olmadığı sürece darbeyi absorbe eder travmatik sonuçlar doğurabilir . Bu arada burnundan nasıl bi ameliyat oldun kırık mı estetik mi dolaşım sistemiyle mi ilgiliydi onlar da önemli

Not:Benim başıma gelmişti hafif kırık vardı doktor maskeye izin vermedi ordan biliyorum üstelik lisansliydım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

Cok kaliteli maske olmadığı sürece tehlikeli o iş .Şimdi 150 liraya satılanları da var milyara satılanı da . O maskeyi takmak için doktor kontrolu onayı lazım kendi başına takman sağlıklı olmaz diye düşünüyorum doğru düzgün . Kaldı ki bu futbolcular da zorunluluktan takıyorlar sonuçta adamların oynadığı piyasa trilyonlarla ifade ediliyor sen zevkine halı sahada maç yapmak için maske istiyorsun .Ortopediye gidersen güler sana söyleyim Maske her ne kadar koruyormuş gibi görünse de cok kaliteli olmadığı sürece darbeyi absorbe eder travmatik sonuçlar doğurabilir . Bu arada burnundan nasıl bi ameliyat oldun kırık mı estetik mi dolaşım sistemiyle mi ilgiliydi onlar da önemli

Not:Benim başıma gelmişti hafif kırık vardı doktor maskeye izin vermedi ordan biliyorum üstelik lisansliydım

Bilgiler için teşekkürler. Bende adidas ta felan satılıyordur diye düşünüyordum. Tekmelik gibi satılır sanıyordum. Estetik ameliyatı oldum 2 hafta önce. Kemik felan yontuldu kıkırdak alındı , tam kaynamadı daha. Maske işi yatarsa çok üzülürüm ne yapsam ki şimdi bilemedim.

• Arkadasimdan biliyorum, doktor izin vermeyecektir genelde. Dahasi izin verse bile verecegi maske milyarlarla olculecek degerde olur herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

quote:

Cok kaliteli maske olmadığı sürece tehlikeli o iş .Şimdi 150 liraya satılanları da var milyara satılanı da . O maskeyi takmak için doktor kontrolu onayı lazım kendi başına takman sağlıklı olmaz diye düşünüyorum doğru düzgün . Kaldı ki bu futbolcular da zorunluluktan takıyorlar sonuçta adamların oynadığı piyasa trilyonlarla ifade ediliyor sen zevkine halı sahada maç yapmak için maske istiyorsun .Ortopediye gidersen güler sana söyleyim Maske her ne kadar koruyormuş gibi görünse de cok kaliteli olmadığı sürece darbeyi absorbe eder travmatik sonuçlar doğurabilir . Bu arada burnundan nasıl bi ameliyat oldun kırık mı estetik mi dolaşım sistemiyle mi ilgiliydi onlar da önemli

Bilgiler için teşekkürler. Bende adidas ta felan satılıyordur diye düşünüyordum. Tekmelik gibi satılır sanıyordum. Estetik ameliyatı oldum 2 hafta önce. Kemik felan yontuldu kıkırdak alındı , tam kaynamadı daha. Maske işi yatarsa çok üzülürüm ne yapsam ki şimdi bilemedim.

Sen top oynamayı bırak hocam şimdi yanlış kaynarsa redüksiyon yapıyorlar (pis birşeydir ) , mümkün olduğunca atraksiyondan uzak durman lazımken sen futboldan bahsediyorsun Dua et yanlış kaynamasın .

• quote:

quote:

hep korkmuşumdur burun estetiğinden. Nasıl geçti zor muydu?

• @Tenno Heika Banzai 6 ay ile 1 yıl arası normal haline dönecekmiş. Önümüzdeki maçlara bakamayacağız artık. :) Teşekkürler hocam , iyi geceler.

@Vict0ry Hocam ben narkozdan bile korkardım. En çok korktuğum şey uyanamamaktı :) Öyle ağrı sızı vs şeylerden korkacak birşey yok. Ameliyattan sonra burnum biraz sızladı oda ağzı kesiciyle geçti. Görüntü olarakta istediğim gibi oldu sadece nefes alma problemi kaldı. 2 hafta geçmesine rağmen hala burnumdan nefes alamıyorum. Oda yavaş yavaş geçecekmiş. Öyle bana problem çıkaracak birşey yaşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 hafta önce ameliyat olup saçma bir maça çıkmak.üstelik sırf görüntü olsun diye uyduruk şeyler almak.

kaşınıyorsun bence.millet gözlük takmıyor bunun için.sen neler yapmayı düşünüyorsun.

• Öyle özel tasarlanmış maskelere gereksiz yere fazla para vermeye gerek yok. Şöyle düz bir şey al işini görür burnunu da tam korur

• quote:

@Tenno Heika Banzai 6 ay ile 1 yıl arası normal haline dönecekmiş. Önümüzdeki maçlara bakamayacağız artık. :) Teşekkürler hocam , iyi geceler.

@Vict0ry Hocam ben narkozdan bile korkardım. En çok korktuğum şey uyanamamaktı :) Öyle ağrı sızı vs şeylerden korkacak birşey yok. Ameliyattan sonra burnum biraz sızladı oda ağzı kesiciyle geçti. Görüntü olarakta istediğim gibi oldu sadece nefes alma problemi kaldı. 2 hafta geçmesine rağmen hala burnumdan nefes alamıyorum. Oda yavaş yavaş geçecekmiş. Öyle bana problem çıkaracak birşey yaşamadım.

Sen 1.5 yıldan önce futbol oynama . Koşu falan yap ama suratını etkileyebilecek sporları yapma . Burnuna gelebilecek bi top bile kemiğin yanlış kaynamasına neden olur .Yukarıda da söyledim bunun sonucunda redüksiyon sonuçlarına maruz kalırsın . Yani burnuna çiviyle müdahale edelerler,olmadı sinirleri uyuşturup kemiği tekrar kırarlar . Oldukça sıkıntılı bi iş anlayacağın . Doktorun dediği 1 yılda da kemik yerine oturur fakat tam olarak eski halindeki gibi sağlam olmaz ,tam olarak kaynamaz yani . Doktorun bunu sana söylemesi lazımdı aslında .

• @Tenno Heika Banzai @Todo al Blanco Dayanamadım oynadım sonuç 8 dikiş. Haklıymışsınız az kalsın ya gözü ya burnu kaybediyordum.

• quote:

@Tenno Heika Banzai @Todo al Blanco Dayanamadım oynadım sonuç 8 dikiş. Haklıymışsınız az kalsın ya gözü ya burnu kaybediyordum.

Yakışıklı adamsın ne işin var estetik ile geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kerim frei sen misin?

Gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt

• aga senin bu burnunla ne alıp veremediğin var avatarda bile burun ön plana çıkmış fetiş falan mısın
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    ibretlik tespit.

edit:ikidir geliyorum geçmiş olsun diyemedim

geçmiş olsun zendocum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC884C3 -- 18 Eylül 2015; 21:45:12 >
  • Teşekkürler arkadaşlar çok mutlu oldum. :)

Avatar yeni dikkatimi çekti kardeş :) sadece kendimi iyi hissetmek için yaptım çok önemsediğim yok :)

• Geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.