Torrente dün gece dosya eklemiştim.Seed sayısı 6 idi.Gideceğim vakit 1e düştü.Şimdi geldim baktım seed sayısı 0 olmuş ve download %99da kalmış! Böyle bir durumda ne yapılması gerekir? Belki sonradan kaynak çıkar da indiririm umuduyla silmedim dosyayı.Lütfen bi el atın
Dosyayı silme, tekrar seed eden çıkınca kaldığı yerden devam eder
eyvallah ya çok saolasın.içim rahatladı
Nerden indiriyosun bilmiyorum ama eğer seeder'lara ulaşabilirsen mesaj at rica et seed etsinler tekrar.
Ayrıca aynı içeriğe sahip başka bir tracker bulursan ordan da geri kalan kısma devam edebilirsin...
Bence bekle derim. Eninde sonunda seed eden çıkar. İnş.
güzel fikir ama bu seeder ler den nasıl tekrar istiyeceğiz bunu nasıl yaparız
aynı torrenti başka siteden bulup downnload ı devam ettirebilirisn
boyut aynı olsun indirmeyi başlat ve kes oluşan dosyayı silmeden önce senin dosyaya bunun adını ver ve oluşanı sil tekrar başlat seninkine devam etsin programı kandır yani
quote:
Orjinalden alıntı: nihat1551
quote:
Orjinalden alıntı: adnanturkoz
aynı torrenti başka siteden bulup downnload ı devam ettirebilirisn
boyut aynı olsun indirmeyi başlat ve kes oluşan dosyayı silmeden önce senin dosyaya bunun adını ver ve oluşanı sil tekrar başlat seninkine devam etsin programı kandır yani
evet zaten piyasadaki tracker sitelerindeki dosyalar hep birbirinin aynı.Birinde bi dosya 1,46 gb
diğerinde sadece upload eden farklı.Dosya yine aynı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme