Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Öncelikle, daha birkaç hafta öncesine kadar bu sorun yoktu. Sonra birden bi akşam bir başladı ne yaptıysam daha çözemedim. Utorrent kullanmaktaydım başta, (modemim superonline tarafından verilen Airties 6372SO) download yapmaya başladıktan yaklaşık 30 dakika sonra kablosuz bağlantı kesilmekteydi (kesildikten sonra ağda görünüyordu kablosuz ağ adı ama bağlanamıyordum tekrar ağa) ancak modemi aç-kapa yaparak tekrar bağlantı yapabiliyorum. İnternette gördüğüm hemen hemen her çözümü denedim, modem firmware güncelledim, utorrent ayarlarından bağlantı sayılarını değiştirdim, dht yi kapadım, antivirusu kontrol ettim (avira free kullanıyorum bu arada), antivirüs kapalıykende aynı sorun yaşanmakta. Sonrasında azerus -vuse- kurdum denedim, aynı sorun devam etmekte. bir kaç yerde modemin bu tarz programlar çalıştıgında bağlantıyı kestigini okumustum ama çözüm yoktu. Modem ara yüzünden bi bakim dedim bir şeyler bulabilecekmiyim ama malasef, ki zaten çoğu şeye izin vermiyor modem arayuzu (sanırım superonline modemi olmasından kaynaklı).Sorun hala devam etmekte. Yardımlar için şimdiden teşekkürler