Şimdi Ara

TORRENT HATASI LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 AY ÖNCE BİR VİDEO ÇEKTİK BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR VİDEO VİDEOYU DİREK TORRENTE YÜKLEDİK 1-2 HAFTA ÖNCE İNDİREBİLİYORDUM ARKADAŞLAR FELAN DE İNDİREBİLİYORDU ŞİMDİ İNDİREMİYORUM ARKADAŞLARDA İNDİREMİYOR ALDIĞIM HATA ŞU EŞLERE BAĞLANIYOR DA KALIYOR 0.0 % Erişim BOŞ İNDİRME HIZI YOK GÖNDERME YOK PLAYBACK YOK SIKINTI BU DOLMUYOR VİDEO 3.9 GB PCMDE YER FELAN HERŞEY VAR FOTOĞRAF ÇEKTİM BUYRUN ATİYİM

TORRENT HATASI LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR

• Hocam Direk torrent'e nasi yuklediniz, torrentin mantigini biliyorsun, bir serverdan birsey cekmiyorsun, P2P yani bilgisayardan bilgisayara erisim var, torrent sadece indirecegin bilgisyari sana soyluyor.

Yani, eger hic bir bilgisayarda seed durumunda kalmadiysa, tekrar indiremezsin, yeniden yuklemek gerekir. @gkngngr
  • EYVALLAH KARDEŞİM ÇOK YARDIMCI OLDUN PEKİ BUNU HER HANGİ BİR YERDEN İNDİRME GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ YOKMU DAKİKASI ÖNEMLİ DEGİL VEYA İÇİNDE Kİ DOSYALARI AÇABİLME GİBİ
  • Orada listede yazıyor bak. Seeder (ORTAKLAR) olmadığı için indiremezsin başka torrent bul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurutucu -- 4 Ekim 2014; 16:06:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkngngr

EYVALLAH KARDEŞİM ÇOK YARDIMCI OLDUN PEKİ BUNU HER HANGİ BİR YERDEN İNDİRME GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ YOKMU DAKİKASI ÖNEMLİ DEGİL VEYA İÇİNDE Kİ DOSYALARI AÇABİLME GİBİ

Rica ederim hocam, ne yazikki eger hic bir bilgisayarda seed durumunda degilse indirimezsin dosyayi. Icindeki dosyalari acabilmen demek, zaten ersimen demek. Sadece klasor icindeki dosyalarin isimlerini gorebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.