Şimdi Ara

Torrent eşlere bağlanıyor hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
27.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Torrentten oyun indiriyordum %78.3 yüklendi. Fakat bir anda durdu. Eşlere bağlanıyor yazıyor. Bir çok tracker denedim fakat olmuyor böyle kaldı. 46gb boşa mı indirdim ne yapmalıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum.

[/url]][url=https://hizliresim.com/jggXdr]
    [/url]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 43ErRoR43 -- 5 Şubat 2019; 13:4:2 >

• Sanırım leecherlarla dolu, daha seed yapan yok anlaşılan. Dosyaya sahip olupta sendeki eksik kısımları uplayan birileri yoksa indiremezsin.
    Eşler sekmesine bak bakalım kimler var.
  • Bekle kardeş dursun seed eden olmadığı için veri alamiyorsun. Birileri seed etmege başladığı an inmeye devam eder.
    Tabi bu ne kadar sürer allah bilir. Boşa gitsin istemiyorsan bir müddet ekli kalsın torrent. Pc yi açınca o da dener birilerini bulunca bağlanır.

Aklın da olsun bir daha indirirken seeder kısmı kalabalık olan dosyaları tercih et.

Fitgirll repack diye bi eleman var onun site gayet güzel böyle sıkıntı da yasamazsin ve baya bir veri kazancın olur. Eleman veri kaybi, oyundan bir şeyler çıkartmadan repack yapiyor ve çoook başarılı. Crackle vs de uğramııyorsun yükle oyna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 5 Şubat 2019; 22:12:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.