Şimdi Ara

Torrent açıkken..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Torrent açıkken nette düzgün dolaşamıyorum. Genelde her girdiğim sayfadan "sayfa görüntülenemiyor" hatası alıyorum. Nasıl çözüm bulabilirim?

• Benim de internet bağlantım kopuyor yardım.
  • Hattınıza tam olarak yüklendiği için bağlantı hızınız düştüğünden erişemiyorsunuzdur. Duruma göre hız kotası koyabiliyorsanız, yapın.
  • Merhaba,

Torrent de hız ayarlama bölümü olması lazım. Torrent bütün internet hızını kullandığı için kopma, sayfa görüntülenemiyor gibi hataları almanız normal dir.
  • Pekı hız ayarı mı nasıl yapabilirim? Biri bilgisayarıma bağlanıp yapabilir mi?
  • secenekler - tercihler - band genişliği - indirme hız sınırı nı istediğin gibi ayarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Torrent de hız ayarlama bölümü olması lazım. Torrent bütün internet hızını kullandığı için kopma, sayfa görüntülenemiyor gibi hataları almanız normal dir.

Programdan mı ayarlayacağız hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordofDarkness

quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Programdan mı ayarlayacağız hocam?

Tabiikide program dan ayarlayacaksın.
  • Sağ altta D ve U harfleri var. Yanında da indirdiğin boyut. D yazan yere gelip sağ tıklayıp hız limitini ayarlayabilirsiniz. Aynı şey Upload içinde geçerlidir?
  • Programın detayına illegal içerik sebebiyeti nedeniyle girmeyelim, ancak Ayarlar ''Settings'' kısmından kota koyabilirsiniz.

İyi akşamlar
  • En uygun indirme aralığını ne olur acaba?
  • Sağ olun size de zahmet verdim.
  • Hattınızın durumuna göre değişir, bu size kalmış 10 Mbit ise 7-8 verip, 1-2 Mbit boşluk bırakırsanız rahat rahat gezebilirsiniz.
  • Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Mütorret'te bu sorun çok oluyor.Torrent'in ayarlarından hız ayarlarından olması lazım.Hiç denemedim.Kendim torrent'i net açıkken kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusien -- 12 Aralık 2011; 12:03:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.