Şimdi Ara

torrent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu siteyi genelde film indirmek için kullanıyorum fakat popüler olmayan filmlerde seed çok az olduğu için çok yavaş iniyor. Bunun bir çözümü var mı ya da bildiğiniz daha iyi bir site var mı?

http://yify-torrents.com/browse-movie/0/All/All/0/latest
  • Bende Yify torrentlerini indiriyorum. 1080p kalitede en düşük boyutu veriyor. Ama sadece amerikan yapımı filmleri koyuyor. yify'de arada aradığın ama bulamadığın torrent çıkarsa ki çıkar eminim :) http://****.sx/ kesinlikle en iyisi. Torrent dünyasının google'ı gibi birşey. YIFY torrentlerinide arama kısmına YIFY yazarak bulabilirsin.

Forumda sansürlü nedense :) t h e p i r a t e b a y . s x olacak orası.

Umarın yasaklı değildir. Adminler ricam banlamasınlar :) mesajı silsinler daha yeni uzaklaştırmam kalktı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yehenebe -- 8 Ağustos 2013; 23:23:35 >

• yify torrents'de görüntü-boyut oranı iyiymiş ama galiba sadece hollywood filmleri var
    adılazımdeğil.sx de iyiymiş neredeyse her film var
    torrent dışında bildiğiniz iyi bir site var mı çünkü yeri geliyor seed 1 leech 0 oluyor yani direk linkten indirme yapabilceğimiz bir site var mı?

Orijinalden alıntı: ahmet_1994

yify torrents'de görüntü-boyut oranı iyiymiş ama galiba sadece hollywood filmleri var
    adılazımdeğil.sx de iyiymiş neredeyse her film var
    torrent dışında bildiğiniz iyi bir site var mı çünkü yeri geliyor seed 1 leech 0 oluyor yani direk linkten indirme yapabilceğimiz bir site var mı?

Ben onun içinde IDM (internet download manager) kullanıyorum. Filmleri bulurum internetten görüntü kalitesine bakarım idare ederse indiririm. altyazı bulması sıkıntı oluyor bazen. yabancı siteden indirecekseniz pek önermem. Eğer düblaj veya kendinden altyazılı film bulursanız olur ama:) unutulmazfilmler.com tavsiye edilir. IDM ile istediğiniz filmi indirebilirsiniz. Torrent ile aynı mantıkla çalışıyor.

• Mamunda da bazen düzgün seedli bilinmedik filmler oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Torrent Seed Edemiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese teşekkürler!

Görüntü açısından idare ediyor ama buna 1080p demek yanlış bence. ya da nasıl oluyor ben anlamadım bu işi

Orijinalden alıntı: DiCaprio

Hocam önceden bende dediğiniz yerden indiriyordum. Ama 1080p yazıyor boyuta bakıyorum 2gb. yerine göre 1.50 gb.

Görüntü açısından idare ediyor ama buna 1080p demek yanlış bence. ya da nasıl oluyor ben anlamadım bu işi

kaynak dosyayı encode yapıyorlar ama bana göre cok yetersiz.

720p için 1000 Kbps

1080p için 1500 Kbps

sesleri acc formatında ripliyorlar. aslında 1080p için 4000 Kbps verseler tadında yenmez..

en azından karanlık sahnelerdeki derinlik dışında kaynak görüntüyü tam olarak almış oluruz.. arşiv için cok güzel oluyor.

kickass torrent tavsiye ederim 3 - 4 gblık ripleri cekin. 720p olması daha iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idris-tolar -- 9 Ağustos 2013; 21:32:25 >

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.1.1 (Jelly Bean) İşletim Sistemi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.