Şimdi Ara

TORPİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden bu ülkede torpil bulamazsan staj yeri dahi ayarlayamiyorusun? universite yillarimda cok zorlanmistim. simdi de is konusunda zorluk yasiyoruz. yani bizim ders anlatip bizim ittirmemizle mezun olmus adamalar 2 ayda torpille efsane firmalara muhendis oldular. bizim tanidigimiz yok diye mi biz bu sefil hayati yasiyoruz. ankarada dayimiz yok diyemi yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okçu kullanıcısına yanıt
    Aynen bu devirde referansın dayın vs. yoksa işin zor bende 6 kez zabıt katipliği mülakatından elendim en son girdiğimde de 2.yedek olabildim biz çalışalım didinelim torpili olan hak etmeden girsin işine bu düzen böyle gider.

• adam kayırma ve torpil almis basini gidiyor, mezun olunca anladim ulkenin nasil bir tünelin icinde oldugunu. bu gidisin sonu iyi degil, cok üzüntü veriyor insana, bi milletvekili tanisaydim diyorum bazen. sonra da su an oldugum durum aklima geliyor, caresiz, bitik, hayati sadece fatura odemeye mahkum biri, gelecek umudu yok olarak goruyorum. ve iyi ki bir tanidigim yokta torpil ile baskasini su an bulundugum duruma dusurmuyorum. bosversene be abi milletin hayallerini calmak nedir

• bizde böyle aga işine geliyosa
  • iyi AGA hayırlı isler size o zaman

• akp yalaklığı yap seninde olsun dostum,bizimde az hakkımız yenmedi,adam gidiyo belediyeye telefon açıyo ilgilencez diyorlar,direk işe alıyorlar maksat baştakinin eli her tarafa uzansın,adam türkiye'nin en büyük mafyası oldu,her tarafda sözü geçiyo mal gibi izliyoruz bizde,

harbi diyorum gidin ak parti gençlik kollarına üye olun kurtarın kendinizi,nabza göre şerbet,bu ülkede yaşamak bunu gerektiriyo
  • durum berbatsa mühendislik düşünmeyeyim ben 13 binde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Torpil patlatma cezasi acilll
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıSoylusu

akp yalaklığı yap seninde olsun dostum,bizimde az hakkımız yenmedi,adam gidiyo belediyeye telefon açıyo ilgilencez diyorlar,direk işe alıyorlar maksat baştakinin eli her tarafa uzansın,adam türkiye'nin en büyük mafyası oldu,her tarafda sözü geçiyo mal gibi izliyoruz bizde,

harbi diyorum gidin ak parti gençlik kollarına üye olun kurtarın kendinizi,nabza göre şerbet,bu ülkede yaşamak bunu gerektiriyo

o sekilde diger insanlarin hakkina girmis oluruz. ama söyle de bi durum var benim atanmam icin kpss den 93 almam gerek. alsam da zaten atamazlar beni. yani o yerler her halukarda torpille dolacak yine. cok cikmazdayim dua edin

• dostum aklin varsa, tip oku discilik vs oku. garanti meslek onlar. biz muhendis olduk da noldu diger bir konuda bahsetmistim 4 dil vs biliyoruz da ne ise yariyor, yurtdisi mezunuyum. Adamin yoksa almiyorlar dostun, cevren genisse git muhendislik oku. degilse tıp vs oku

• okçu kullanıcısına yanıt
    diş için sermaye lazım mı aletler vs . Ailemin durumu pek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: okçu

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıSoylusu

akp yalaklığı yap seninde olsun dostum,bizimde az hakkımız yenmedi,adam gidiyo belediyeye telefon açıyo ilgilencez diyorlar,direk işe alıyorlar maksat baştakinin eli her tarafa uzansın,adam türkiye'nin en büyük mafyası oldu,her tarafda sözü geçiyo mal gibi izliyoruz bizde,

o sekilde diger insanlarin hakkina girmis oluruz. ama söyle de bi durum var benim atanmam icin kpss den 93 almam gerek. alsam da zaten atamazlar beni. yani o yerler her halukarda torpille dolacak yine. cok cikmazdayim dua edin

bende kpssde 70 kusur puan almıştım,ösym nin sitesinden değilde işkurdan mülakatlı bir işe başvuru yaptım,gerçekten maaşı ikramiyesi çok iyiydi,sordukları soruları bile bildim,ozamanlar 19 yaşındayım diye salladılar beni,gittiler torpillileri aldılar,

• su anki durumunu bilmiyorum ancak eger o zaman ki maas ikramiye vs durumundan iyi degilse senin hakkini kim odeyecek. adam torpille onune gecmis. hayir bu hakkimizi savunabilecegimiz resmi makam da yok

• dostum o konu hakkinda pek bilgi sahibi degilim, yanlis yonlendirmek istmem ama emin ol ekmegini yersin o isin. özel muayne ofisi acmak zorunda degilsin gir bi hastaneye özel, dunyanin parasini alirsin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: okçu

su anki durumunu bilmiyorum ancak eger o zaman ki maas ikramiye vs durumundan iyi degilse senin hakkini kim odeyecek. adam torpille onune gecmis. hayir bu hakkimizi savunabilecegimiz resmi makam da yok

kpss de yüksek puan alman lazım en aşşağı 90 falan,ben 2 kere katıldım alamadım,sıkılıyorum ben çok,osym'nin kendi sitesinde torpil olmaz,zaten sistem puana göre atıyordu sanırım,

takıldığım bir çay ocağında 2 abi vardı ders çalışıyorlardı sürekli,şuan biri belediye işinde çalışıyor biride gardiyan oldu,biri 85 biri 90 kusur aldı sanırım,ama gerçekten çok uğraştılar

açıktan tercihlerde yani bu işkur'un sitesindekilerde çok torpil oluyo başına gelir mutlak,
  • iskur dan zaten geldi basima hey gidi heey. o yzuden bu konuyu actim dostum. artik sistem midemi bulandiriyor. karabulutla kapli yeni turkiye geldigi icin. kpss den 90 almak da kolay degil, gerci onda da sorulari yandaslara veriyorlar yillardir malum topluluklar. hala da devam ediyoedur o is maalesef. cok caresizim

• Allah'a şükür müslüman ülkeyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.