Şimdi Ara

Tornadonun Azizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar teknik servisim benim 1.5 senedir katlandığım ama daha fazla tahammül edemediğim "tornado 128 mb gf 4 mx 440 AGP8X" ekran kartım var.Bu söyledğim zaman zarfında hep ekran da geçici donmalar, kitlenmeler, renklerde sorun vs.. oluyor.Bunun nedeni ne olabilir acaba şimdiden teşekkürler.

• yani o nu kullanan bi düşünsün !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! adama neler yapar
    Mail Adresim : tolgaaksu84@gmail.com
  • yardım edecek arkadaş yok heralde kimsenin ekran kartları hakkında bir bilgisi yok
    Mail: tig.onur@gmail.com
  • pc nin diğer özelliklerinide yazsana buraya psunun modelini wattınıda falan yaz belki yardımcı olabiliriz
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • zamanında 64mb geforce4 mx 440se AGP8Xmodeli tornado vardı amdxp 2500+ vs psu yakmıştık onunla gidip kaliteli psu almıştım ..dandik vs ama güçlü bir psu istiyor ... belki bu da aynısıdır...
    MSI B450 GAMING PLUS MAX B450 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart ,AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4 + Wraith Spire 3.8GHz 32MB 95W 7nm İşlemci ,Adata XPG Spectrix D41 16GB (8x2GB) 3200MHz DDR4 Ram AX4U320038G16A-DR41 ,Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör ,XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI , A4TECH BLOODY T60 MULTI-CORE GAMING MOUSE ( BATTLEFIELD 2 BAD COMPANY.. BATTLEFIELD 3 .. BATTLEFIELD 4 ..[TR] suleyman1970 )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüküm

zamanında 64mb geforce4 mx 440se AGP8Xmodeli tornado vardı amdxp 2500+ vs psu yakmıştık onunla gidip kaliteli psu almıştım ..dandik vs ama güçlü bir psu istiyor ... belki bu da aynısıdır...

arkadaşım emin ol aynı senin söylediğin pc den benimkiside

özellikleri: amd athlonxp 2500+ , asus A7V8X-X mainboard, 256 ram ddr 400 mhz,80 gb maxtor hdd,psu 350 w
    ve ekran kartı 128 mb fx 5200 aldım o günden bu güne bu sisteme anca bu kadar wezik bir ekran kartı aldım napiyim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.