torku kola 1 lt 2.95 şahin market konya
-
-
Hocam yalnız Noon kola değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İçmeyin, içirtmeyin.. -
Kola değil ama daha lezzetli bence -
tenekede satılanları ilk çıktığı zaman almıştım sanki denemişim beğenmişim gibi 4 adet almıştım... zor içtim
bir şeyler yapmaya çalışmışlar ama olmamış sanki bilemiyorum
_____________________________ -
noon nedir? -
Sebep?quote:
Orijinalden alıntı: SultanBey09
İçmeyin, içirtmeyin..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
böyle yazıp hepsını kendı stoklucak herhalde
bende merak ettim yerli bi markayla hele torku ile böyle bir sıkıntısı olan adama pek rastlamadım
tadını beğenmemiştir. bende beğenmedim açıkçası. her marka her şeyi yapmamalı bence -
Tarım Kooperatifi ürünü derdiniz ne anlamadım çiftçiyle.
, Meyan köklü soda gibi bişey. Ben severek içiyorum. Ama kesinlikle kola değil.
Çok değişik bir tadı var sevsem mi sevmesem mi bilemedim -
Çok kötü bir tadı var ne olduğu belirsiz birşey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8156ACF80 -- 24 Aralık 2020; 21:21:26 >

teneke kutu şişesini açıp ilk içtiğimde tadını pek beğenmemiştim ama içmeye devam ettikçe hoşuma gittiğini söylemeliyim. ilk yudumda çok hoş gelmeyebilir , beğenmezseniz kenara bırakmayın , şişe bitene kadar şans verin derim. bence beğenirsiniz. ama 2.75'lik fiyat teneke kutudaki bir bardak için çok fazlaydı. litrelik ambalajı çıkması iyi olmuş, kola ile kıyaslamayın bence. kolaya alternatif farklı bir içecek
_____________________________ sigortam.net REF_402G399Y
bu kodla, sigorta poliçesinde diğer indirimlere ek olarak 500TL daha indirim veriyor. teklif alırken bu kodu davet kısmına giriniz. -
İçin , içirtin...
Bildiğimiz kola değil bu, gazoz denilebilir.
SU,ŞEKER (PANCAR ŞEKERİ),BİTKİ ÖZLÜ ÖZGÜN KONSANTRE (ELMA,LİMON,MEYAN KÖKÜ,HİBİSKUS,SİYAH HAVUÇ),KARBONDİOKSİT,DOĞAL AROMA VERİCİLER,ASİTLİĞİ DÜZENLEYİCİ MADDE(SİTRİK ASİT),ASKORBİK ASİT (C VİTAMİNİ),SÜZME ÇİÇEK BALI (ÇAY KAFEİNİ MAKS.0,33 g/l)
quote:
Orijinalden alıntı: eranyummteneke kutu şişesini açıp ilk içtiğimde tadını pek beğenmemiştim ama içmeye devam ettikçe hoşuma gittiğini söylemeliyim. ilk yudumda çok hoş gelmeyebilir , beğenmezseniz kenara bırakmayın , şişe bitene kadar şans verin derim. bence beğenirsiniz. ama 2.75'lik fiyat teneke kutudaki bir bardak için çok fazlaydı. litrelik ambalajı çıkması iyi olmuş, kola ile kıyaslamayın bence. kolaya alternatif farklı bir içecek
bizde kola ve türevi yasak çocuklar çok ısrar edince limonlu soda veriyorum :)
2 defa bundan aldım çocuklara sevdiler yine arada ısrar ettiklerinde bundan alırım en azından yerli
_____________________________ mesajımı alıntı yapanlara MUTLAKA cevap veririm. cevap vermiyorsam MUTLAKA bloklu demektir. -
Coca cola ya da Pepsi den daha az zararlı olduğu kesin.
|
Kola değil ama daha lezzetli bence
|
|
İçin , içirtin...
|
|
teneke kutu şişesini açıp ilk içtiğimde tadını pek beğenmemiştim ama içmeye devam ettikçe hoşuma gittiğini söylemeliyim. ilk yudumda çok hoş gelmeyebilir , beğenmezseniz kenara bırakmayın , şişe bitene kadar şans verin derim. bence beğenirsiniz. ama 2.75'lik fiyat teneke kutudaki bir bardak için çok fazlaydı. litrelik ambalajı çıkması iyi olmuş, kola ile kıyaslamayın bence. kolaya alternatif farklı bir içecek |
|
İçmeyin, içirtmeyin..
|
|
Tarım Kooperatifi ürünü derdiniz ne anlamadım çiftçiyle.
, Meyan köklü soda gibi bişey. Ben severek içiyorum. Ama kesinlikle kola değil. |
![]() |
Benzer içerikler
- atasun optik cam fiyatları 2026
- mando sucuk şikayet
- beşler nostalji sucuk a101
- atasun optik lens fiyatları
- a101 crocs orjinal mi
- getir yemek indirim kodu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android