Şimdi Ara

Torku kavurma 250gr (A101) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104
Cevap
1
Favori
32.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cigolayt

2,5 kilo biftek eti Finlandiya'da 15 euroya satılıyor. Dana biftek. Burada 90 TL (kilosu 36 TL - et ve balık kurumu sayfasından bakabilirsiniz)

onlarda asgari ücret 1200 euro yani 6700 TL - Türkiye de 1200 TL.
    Finlandiya'da asgari ücret yok. Meslek gruplarına göre değişen maaşlar var. Orda da sürekli değişiklik var. Yanlış bilgi vermeyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Madem bu kadar iyi biliyon bu işleri buyur sen yapta ucuz yesin millet madem bekara karı boşamak kolay tabi, hayvancılığa ömrünü vermiş tanıdığım insanlar 3 kuruşa fabrikada orda burda sürünmeye razı geliyorsa durup bi düşünmek lazım dimi, hayvancılığın zorluğundan, risklerinden yem bakım maliyetinden kısaca üretim maliyetinden haberin yok tabi boru boru konuşursun burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-005109EE3

turneva sen misin

Alıntıları Göster
    adı tuvnera'dır hocam,efsane son ölücü olarak anılır,adam bakkala giderken bile yolda 4 tane kombo yapardı,lütfen kahramanları doğru teleffuz edelim..

Orijinalden alıntı: Erkka

Finlandiya'da asgari ücret yok. Meslek gruplarına göre değişen maaşlar var. Orda da sürekli değişiklik var. Yanlış bilgi vermeyiniz.

Alıntıları Göster
    Asgari ücret yok fakat minimum bir temizlikçinin aldığı maaş 1200 euro diye okumuştum. Şimdi uzun uzun onu anlatana kadar asgari yazdım :)
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.