Bildirim
Torku 5lt Ayçiçek yağı + 1kg Torku bulgur 26.95 tl Migros
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Güzel fiyat ama bulgurda 3.75 etmez sanırım..2 tl desen 25 tl ye gelir.yine iyi fiyata gelir ama çok fazla alıp stok yapacak fiyatta değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kredi kartı yardımlaşma ve yüksek tutarlı işlemleriniz için kesinlikle whatsapptan iletişime geçiniz. İletişime geçmeden önce eski ve yeni ilanlarımda ki telefon numarasını kıyaslayınız. Hatta telefon numaramı kaydedin, hesapları çalıyorlar. Başıma gelmedi ama duyuyoruz üzülüyoruz. -
Gidip alayım uygunmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yağa 26 desek bulgur 95 kuruşa geliyor. bulgur için efsane fiyat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sanal markette bulamadım yağı. Yok mu orada acaba kampanya
bulgur yağ cok guzel kombi olmus...
fiyata ucuz diyip acanlarin piyasanin ucundan haberdar olmadigi kesin. yine torku severin konusu olarak acilmis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Stok fazla yapın yakında 40 lira olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: keremyan
Stok fazla yapın yakında 40 lira olacak.
Zeytinyağı toptan alışımızda fiyat arttı bu da artar mı artar.
Fiyat uygun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bulgurun markası fark etmiyor. Ha torku ha sarı çizmeli, hepsi anadolunun ürünü, hepsi aynı kalite. Pirinç gibi değil yani
Bimdeki Sole yağ 24₺
Bence sıcak fırsat
quote:
Orijinalden alıntı: xxlboy
bulgur yağ cok guzel kombi olmus...
fiyata ucuz diyip acanlarin piyasanin ucundan haberdar olmadigi kesin. yine torku severin konusu olarak acilmis.
Öyle atıp tutmadan önce fiyat/link verin de inceleyelim.
Dün aldım migrostan 28.95 e öyle bi kampanya yoktu :/
Torku bulgur'un fiyatı çok yüksek ve hiç düşmedi galiba, deneyen var mı, Duru'dan üstün müdür?
Bu arada fiyat uygun sayılır(ılık) ama Migros olduğu için dursun bakalım._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgi@sayar
Torku bulgur'un fiyatı çok yüksek ve hiç düşmedi galiba, deneyen var mı, Duru'dan üstün müdür?
Bu arada fiyat uygun sayılır(ılık) ama Migros olduğu için dursun bakalım.
duru da bulgur mu? Sıradan marketlerden alabileceğiniz en iyi bakliyat Reis'tir. Her ay carrefour'da bir çeşidi indirime girer onlardan alabilirsiniz._____________________________ -
Bu boş boş konuşan üyeler fırsat değil demişler. Bu ve benzeri kalitede yağların 5 kilosu en düşük 25.90a satıldı. Daha düşüğe ancak BİM satıyor.
Burada ise bulgur olması bu yağı sıcak fırsat yapıyor. Yapmıyorsa alma kardeşim. Ben konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Burada migros yok ama arkadaşıma söyledim bana 2 tane alacak._____________________________ Rüyaları gerçekleştirmenin en kısa yolu UYANMAKTIR...!!! -
Gdi tbg kart kampanyası vs birleştirerek 20nin altına alabilmek de sizin elinizde
Bugün başladı yeni insert dönemi
Haber veren arkadaşa teşekkürler, 3 adet aldım. Pil kampanyasından da 65 liralık pil almıştım. Bu ay migros batıracak bizi :) _____________________________ -
Migros Ayçiçek yağı 5lt 23,95 TL
Migros Bulgur 1 kg 2,65 TL
-----------------------
İkisi birden ----> 26,60 TL_____________________________ Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi, Sözler bazen bir hazine, bazen dermansız bir dert tipi !Xiaomi 14 512 Gb - Nikon D610 + 24-85mm 3.5-4.5mm VR ve oyuncağım DJI Mini Fly Combo :)
Benzer içerikler
- bim parfüm erkek
- atasun optik cam fiyatları
- sportime güvenilir mi
- yelken kaşar peyniri
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- getir yemek indirim kodu
- amazon hediye kodu
- amazon indirim kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android