|
Bildirim
|
Bende günde en az 1 kez birilerini yanıma alıp koltuğa yapıştırmazsam kendime gelemiyorum. Öyleki eş dost yapıştıracak birisini bulamazsam civardaki otobüs duraklarından birilerini alıp yapıştırıyorum. Doktor acilen yapıştırmayı bırakman lazım dedi ama ben doktoru bıraktım.
Para biriktiriyorum yakında traktör alacağım. İşte o zaman yapıştırmak bir yana insanların mıncırığını çıkartacağım. |
Yanındakini koltuğa yapıştırıp zevk almak yerine beni A noktasından B noktasına götürsün yeter dedikleri için olabilir
|
Bu forumda herkes dipgaz gezer hocam, yanlış yer yanlış konu.
Hatta dipgazda yakıt tartışmaları pek ünlüdür, foruma göre dipgazda fransız dizeller 5L, Multijet ve CRDI 10 litre, atmosferik benzinliler 25 litre benzin, 30 litre LPG, TSI ise 275 litre benzin tüketir, diğer turbo benzinlerde bu rakam 400L'ye ulaşabilir. |
Cunku lpg uyumluda ondan.
Valla bende 100tl ile 400km yapinca suratimda oluşan ifadeyi seviyorum benzinciye sacmadigim parayi ogluma harcayinca onun yüzünde olusan ifadeyi seviyorum. Yemisim torkunu turbosunu isten eve evden ise gidiyoruz. Fiyatlardan piyasadan haberiniz var mi? Hayirli gunler |
Açılın şair bana seslenmiş.
1.33 corolla sahibi olarak alabileceğim en güvenli sıfır araba oydu. 4 yıldır istediğim yerlere sorunsuz götürdü. Ancak yokuşta dolmuş sollarken araçtan inip koşarak sollamak istediğim bile oldu. ![]() Forum ahalisi olarak 3-5 atarsanız GT-R R35 alıp DH sağ olsun yazdırıp önüme geleni koltuğa yapıştırmazsam adam değilim. |
Tork tek başına çok bir şey ifade etmiyor. Şimdi ben 170 nm torklu arabayla, 250-300 nm torklu 1.6 dizel arabalardan daha çabuk hızlanabiliyorum. Öyle koltuğa yapışma falan da pek olmuyor. Bu nasıl iş?
İşin sonu tork-beygirin verildiği devirlerde; şanzıman oranları ve araç ağırlığında bitiyor. |
Çünkü hayatımız araba değil. Arabaya tonla para gömeceğimize geziyoruz, yiyip içiyoruz. Koltuğa yapıştırma fantazisinden daha güzeldir tavsiye ederim.
![]() |
Konu sahibinin yaşı kaç acaba? Veya şimdiye dek hiç çalışıp para kazandı mı?
|
Yanımdaki aniden koltuğa yapışıp belini incitmesin diye 1.6 atmosferik araba kullanıyorum,hepsi bu
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 8 Temmuz 2019; 20:45:29 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 8 Temmuz 2019; 21:7:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|