Şimdi Ara

Toric Lens Kullananlar Bakabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar doktorumun verdiği değerler bana
    dia 14.50 bc 8.7 +6.25 ve astigmatta -2.25 yani neredeyse son sınırları verdi lenste bana
    Şimdiye kadar 3 farklı marka denedim birisi avucue oasys oldu onun bc değeri 0.1 daha küçüktü belki ondandır bilmiyorum ama beni aşırı derecede rahatsız etti taktığım andan itibaren
    diğer kullandığım marka air optix for astigmatism oldu bu daha iyidi acuvue göre bu lensi hissediyordum gözümde ama 6-7 saat sonra rahatsız etmeye başlıyordu sanki gözümü sıkıyor gibi başımı felan ağrıtıyordu mecbur çıkarıyordum
    şimdi tekrardan biofinity toric aldım bu lenside taktığım anda itibaren hissediyorum ama diğer 2 markaya göre daha az hissediliyor takalı şu an 3.5 saat oldu bakalım en fazla ne kadar kullanabileceğim bilmiyorum.

Size soracağım soru şu doktorum benim hipermetropa 6.25 yazmıştı ama markalar 6 dan sonra ara numara üretmediği için ben 6.00 numarayı tercih edip aldım ve gözlükte olduğu kadar büyük görmiyorum birde şimdiye kadar kullandığım lenslerde gündüz açık hava dışındaki kapalı mekanlarda hep sık sık sanki gözlerimi yıkamışımda su taneleri ışığı kırarmış gibi bir görüş sağlanıyor sebebini bilmiyorum belki gözlükten lense geçdiğim için azda olsa kayma var bu neden oluyordu ? Bana önerebileceğiniz toric lensde yüksek numarada herhangi bir marka varmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Purevision 2 HD vs Acuvue Oasys
    14 yıl önce açıldı
    Nx300 lens tavsiye ve sorular
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.