Şimdi Ara

Toric(astigmat) Lens Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenslerle ilgili kapsamlı bir başlık var ama toric lenslerle ilgili yeteri kadar bilgi göremedim. -1.50 sağ -1.25 sol astigmatım var. ikisinin de aksı 85. Gözlük kullanıyorum yaklaşık iki senedir. Lense geçmek istediğimi söyledim. Tavsiye etmedi doktor. Ama arkadaşlarımda var dedim bende kullanmak istiyorum bunun üzerine air optix lens yazdı. Biraz araştırdım beğenen de var beğenmeyen de bu lensi. Yumuşak lens sert lens varmış. Arkadaşlar ilk defa lens kullanıcam. Ne tavsiye edersiniz. Olmasa bile bir denemek istiyorum.Önerilerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim

Saygılar

• arkadaş..lens takmanı pek tavsiye etmem çünkü temiz kullanmadığında mikrop kapabilir ve hastalık oluştuğunda kronikleşebilir.yaşın tutuyorsa lazer ameliyatı ol bnce çünkü lensde göz gbi dışardan direkt oksijen alması gereken bir organın üstünü kapatıyrsun.ayrıca astigmat var diorsn astigmatlarda mikrop kapma ihtimali daa yksek.çünkü göz tam uyum sağlayamaz.ama eğer illa takacam diorsan B&L lenslerini pek tavsiye etmem göz kuruluğu yapıyor.sürekli gözde kalan lardan alma sakın..bn başka marka da kullanmadm..myop :5.0 astgmat 1.50 iki gözüm de
  • Doktorum da zaten tavsiye etmedi. Ama arkadaşım var kullanan çok memnun olduğunu söylüyor. Sonra astigmat lensi kullananların yorumunu okuyorum genelde iyi diyorlar. Bilemiyorum gerçekten neden bu kadar zıt görüşler var. İlginç gerçekten. 30 yaşındayım. Lazer belki sonra şimdi durumum yok. Lensi bir denemek istiyorum. Yani sonuç konusunda umutlarım az ama bir bakalım. Başka kullanan arkadaşların yorumunu da bekliyorum. Teşekkür ederim.
  • Mesela solüsyon kullanımında en iyisi hangisidir. yada doktorun bana tavsiye ettiği lens:http://www.lensal.com/lens.aspx?id=120 Kullanan arkadaşlar ne diyorlar. Kullanıcı yorumları da var ama sizler ne dersiniz.Bir zahmet yardımcı olun arkadaşlar.

Saygılarımla
  • Arkadaşlar bilenlerin tavsiyelerini bekliyorum ya. Bugün yarın sipariş veriyim diyorum arkadaşlar. Optikçilere güvenmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOLORMATİK GÖZLÜK KULLANLAR
    13 yıl önce açıldı
    Purevision 2 HD vs Acuvue Oasys
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.